۱۸ پاسخ

سلام خوبی عزیزم
من زایمان اولم سزارین بود ولی هیچ ترسی نداره استرس هم نگیر اول که میری اتاق عمل سرم اینا رو بهت میزنن بعدش آمپول بی حسی رو میزنن به کمرت فقط نباید موقعی که امپول رو میزنن تکون بخوری بعدش دراز میکشی و دیگه هیچی نمیفهمی البته همه چی رو میبینی ولی درد هیچی احساس نمیکنی کلا نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه تایم عمل هستش بعدش میارنت توی بخش ضمنا اگر همراه خوب داشته باشی و بلد باشه کمک کنه بچت شیر بخوره دیگه شیر خشک هم نمیدن بهش چون خودت اصلا روز اول نمیتونی بلند بشی باید همراهت بچه رو بزاره روی سینه ات
روز بعد از عمل هم موقعی که از تخت میارنت پایین درد داری و برای اولین بار هم بری دستشویی درد داری ولی دیگه کم کم و به مرور اونا هم خوب میشه گلم
این تجربیات من امیداورم به دردت بخوره
در کل سزارین هیچ ترسی نداره

سلام من سزارین شدم کلاده دقیقه نشدامپول بحسی اصلا احساس نکردم بعد چنددقیقه بچه رو دادن بغلم ۱۰دقیقه بعد رفتم تو اتاق ب بجه شیردادم هیچ سختی نداره لذت بخشه

همونجابچه رومیدن شیرمیدی من ک سردردنشدم انا اونجاتوبیمارستان شیاف میزارن ‌کمپوت ِآناناس عالی
من دوماه دیگ میرم برای سزارین دوم

من تجربه سزارین رو ندارم ولی براشیر دادن بچه که پرسیدی من زن عموم سزارین شد وقتی رو تخت بود خودش نمتونس تکون بخور ه همینجور که خوابیده بود مامانم لباسشو داد بالا بچه رو گرفت سینه زن عموم رو گذاشت دهنض بچه رو نگه داشت تا شیر خورد

سلام من سزارین کردم با بی حسی خیلی خوب بود.در اتاق عمل فقط فشار رو حس میکردم که برای پاک کردن و تمیز کردن خون و اطراف اون بود.بعد از عمل تا موقعی که اجازه ندادن سر را بالا نیاورید تا سردرد نگیرید.سخت بود شیر دادن ولی با کمک اطرافیان شد.برای کمک از شیر خشک استفاده کنی اشکال نداره اما با شیشه نده با سرنگ بده

سلام گلم منم دقیقا مثل تو بودم خیلی میترسیدم ولی واقعا اونجوری که میکن نیس من تو بیمارستان برا عمل که رفتم میترسدم ولی امپول زدنشونو اصلا نفهمیدم فک کن بتادین زدن فهمیدم ولی امپولو نه ‌پس ترسی نداره بعدش هم من پمپ درد کرفته بودم دادم دکتر هوشبری برام وصل کرد یعنی بعد عمل چیزی به اسم درد نداشتم همه داد میزدن من قشنگ نشسته بودم تماشا پمپ درد دقیقا ۲۴ ساعت درد نمیفهمی بعد اون هم شیاف دیکیوفناک بگیر هر وقت درد داشتی بزار که واقعا ادم دردش قابل تحمله حتی کمتر ار درد پریودی
حالا شیر هم حتما شیر دوش ببر شیرتو بکش بده به بچه چون ۳ روز اول خیلی مهمه چون شیرا وجودته اون شیره بچه اونو بخوره خیلی خوبه براش شیر خشک نده اون شیر خودت کافیه براش

یه ماهه سز اورژانسی شدم قبلش ۱۲ ساعت درد طبیعی داشتم.رفتم اتاق عمل کلا بی حسیم پنج دقیقه شد ده دقیقه بعدش دخترمو دادن بغلم ده دقیقه بعد ماما کمکم کرد شیرش دادم و بعد رفتم تو بخش .ترس نداره عزیزم فقط بعدش ک بی حسی می‌ره درد داره ک مسکن ارومت میکنه

عزیزم اکه میتونی تا جایی که امکانش هست بیهوشی شو سری زیاد خوب نیست.واینکه امپولش یه کوچولو درد داره نگران نباش.شیرتم بعد دوروز میاد نگران نباش اگه نیمد قطره شیر افزار بگیر عالیع از عطاری.بعد عمل زیر سرت متکا نزار سرتو تا دوازده ساعت تکون نده که سردرد نگیری

من دوبار سزارین شدم یک بار تو ۲۴ سالگی یک بار تو ۳۵ سالگی سزارین اولم به مراتب راحت تر بود بیمارستان بهتری بود و بیهوشی کامل گرفتم ولی سر سلدا بی حسی موضعی گرفتم که بعد از ۴۵ دقیقه بی حس نشدم و بیهوشم کردن مساله مهمی که سر سلدا تو بیمارستان برام انجام دادن پمپ درد بود که مثل سرم بعد از عمل به دستم وصل شد خیلی درد بعد از عمل و کم کرد واقعا مثل آبه رو آتیش بود

من سز کردم درد نداشتم زدن تودکمرم ب حس شدم

اینم بگم فردای عمل کلا پاشو راه برو نشین اینجوری زودتر خوب میشی

من ۱ ماه پیش زایمان کردم اولین بچه ام بود خیلی استرس زایمان داشتم میترسیدم خداروشکر رفتم اتاق عمل بی حسی اصلا درد نداشت هیچ متوجه نشدم بعدشم کم خونی شدید داشتم ولی اصلا سر درد نگرفتم بعدشم شیر به اغوز میخوره بچه براش کافیه یه مک زدن بعد عمل کمپوت اناناس بخور عالیه فقط یکمی بلند شدن از رو تخت سخته وبچه رو بلند کردن و شیر دادن که اونم بایه همراه حله

من ۴سال پیش سزارین کردم،اصلا دردی نداشتم موقع عمل ولی خوب بعدش درد داره،برای سردرد هم بستگی به بدن داره من اصلا نداشتم ولی بعدازعمل سرتو سعی کن خیلی تکون ندی،زیرسرت بلند نباشه،مایعاتم زیاد بخور که ازطریق ادرار اون مایع بیحسی زودتر دفع بشه.

موقع عمل که هیچی نمیفهمی ولی بعدش که بیحسیت تموم میشه میفهمی چی شده... بلاخره درد داره دیگ شکمتو باز میکنن...تکون نباس زیاد بخوری تا بی حسیت تموم شه بعد میان میگن که هر یک ربع مایعات بخوری بعدشم بری دسشویی همین بچم باید همراهت بزاره روشکمت بعد سیستم تو دهنش چون نمیتونی اولش تکون بخوری

الان دیگه بدنیا اومده بسلامتی؟ دیدی هیچی نبود

سزارین با بی حسی عالیه من اورژانسی سزارین شدم میترسیدم ولی وقتی رفتم اتاق عمل و شروع کردن کلا هیچی نفهمیدم و ترسم ریخت
فقط بعد اینکه بی حسی میره تا حدود یک روز دردش زیاده که با مسکن قابل کنترله
من بیشتر به خاطر هوایی که رفته بود داخل بدنم درد داشتم وگرنه جای بخیه ها درد خاصی حس نمیکردم

راستی یادم رفت بگم من هم درد طبیعی کشیدم هم سزارین هم بی هوشی هم بی حسی تجربه همه رو دارم🙈

سلام عزیزم کی گفته نمیشه شیر داد؟من همون موقع با شکم پاره بچه رو گذاشتن رو سینم بعد هم پرستار کمکم کرد شیر دادمش دکترهم داشت شکمم میدوخت 😂منم ۱۹سالم بود رفتم برا طبیعی وحشتناک بود درداشو کشیدم بعد بچه افت قلب گرفت بردنم اتاق عمل هی گریه میکردم من عمل نمیکنم میترسم فک میکردم شکممو پاره میکنن میفهمم ولی تا آمپول بی حسی زدن سریع تاثییر کرد و هیچی نفهمیدم