۵ پاسخ

پسرمنم اینطوریه چندروزه بعد ازواکسن اسهال استفراغ داره مال واکسن بدنشو بهم میریزه شیر زیادی بهش بده.سیب رنده کن آبشو بهش بده

بعده واکسن تا دو روز نباید اب بخوره ب پاش. روز سوم ببرید حمام. اسهال استفراغ خطرناکه بچه رو زود ضعیف میکنه ببریدش دکتر حتما. پشت گوش نندازید

نه اسهال ربطی نداره.تا سه روز نباید بعد واکسن حمام برد.احتمال تشنج هس

معمولا بعد از واکسن زدن تب میکنه بچه ولی اسهال و استفراغ نه ببرينش پیش دکتر بچتون چند ماهه هست

اسهال استفراغ واکنش به واکسنه که خوب نیست ببر دکتر نشون بده