۲۶ پاسخ

این کیک دخترممم

تولد پسرمن یک مهر ولی چون میوفته محرم ب اسرار خانواده دارم زود تر یعنی یک شهریور قبل محرم میگیرم این کیک و انتخاب کردم کلا تم تولدشم بچه رئیس من خودم عاشقشم

کیک تولد آرازم😍

سلام. من عکس پسرمو زدم قشنگ شد. البته واسه مهمونا کیک قالبی سفارش داده بودیم. که واسه پذیرایی راحت تر باشه.

کیک پرنسس من😊😊😊😊😊

من عکس پسرم زدم روی کیک جالب شده بود

من این کیک و انتخاب کردم چون رنگ و وارنگ بود و دخترم خیلی خوشش اومده بود چون کلا بچه ها چیزایی که رنگی باشن و دوست ذارن

اینم از کیک تولد دختر من

اینم‌تولد پسر من

اینم برای پسر من که تمشم‌مینیون بوده

اینم تولد نازنیم تولد 26 دی بود

پنجشنبه تولد دخترمه و من کیک اسب تک شاخ میخوام سفارش بدم چون کلا تم تولدش اسب تک شاخ..باتچکر😍

وااای امان از این تولدا من که یه ماهه درگیر بود تازه تونستم کیکش رو سفارش بدم این تم انتخاب کن اونو انتخاب کن خیلی سخته خیلی جمعه تولدشه
هنوز هیچ کاری نکردمه😭😭

کیک پرنسس من😊😊😊😊😊

اینم عکس کیک تولد پسرم ک یهویی از قنادی
گرفتم

اینم کیک تولد دخترم ک یکشنبه تولدش بود

کیک پرنسس من😊😊😊😊😊