۱۰ پاسخ

پروتئین ,لبنیات زیاد مصرف کن
بستنی خوبه واسه وزن گیری
اگه میتونی هر روز بخور , سینه ی مرغم پروتئینش زیاده
دلستر هم خوبه
میوه خوبه ولی زیاد تاثیر نداره فقط ویتامین داره
کربوهیدرات مث برنج و نون و پروتئین باعث وزن گیری میشه

عزیزم خامه و پنیر و مویز و توت سفید و... برای وزنگیری جنین مفید هستن
معمولا وزنگیری طبیعی طبق جدول زیر هست

تا میتونی چهار مغز بخور، انگور خیلی خوبه، میوه و سبزی زیاد بخور

هفته ۳۱ رفتم وزن گیری ۱۸۲۵ بوده نظرتون چطوره

عزیزم میشه بگی موقع تولد وزن بچه ات چقده؟ لطفااا؟؟

اگه یادتون باشه منم سوال کردم در مورد وزن گیری با چشمم دیدم تاثیر عدسی رو فدق العاده وزن میگیره بچه

منم دیروز رفتم سونو ۳۳ هفته ۵ روز طبق ان تی وزنش ۱۸۰۰ بود میگن کم😭 این وزن برا ۳۲ هفته خوبه خیلی نگرانم چیزای ک دوستان میگن من تو این دو هفته خوردم ولی فقط وزن خودم رفت بالا سونو داپلر هم دادم خداروشکر مشکلی نداشت دکتر میگه خودش ژنتیکی ریز،بستی ودلستر اصلا تاثیر نداره چون ارزش غذایی خیلی زیادی نداره فقط قند میبره بالا

منم ۳۳ هفته رفتم ۱۶۵۰ بود😔😔

عزیزم مغزیات گوشت مخصوصا گوشت کباب شده اگه قند نداری بستنی و دلستر عالیه موز و اناناس و پسته خامم من شنیدم خیلی خوبه

پسرم وقتی ک ب دنیااومد2400بود