۷ پاسخ

سلام من دخترم الان ۲سالشه بچه دوممو باردارم پسره دخترم ۱سال و ۴ماهش بود ناخواسته باردارشدم

سلام من بچه اولم دختر بود بعد از ۳سال باردار شدم پسر شد😊

سلام بعد ۳سال بیشتر احتمال داره مخالف بشه گلم

من بچه اولم پسره بعد سه سال دوباره پسر شد بعد شیش سال دوباره پسره

من برعکس بچه اولم پسره دومی ام دختره بعد پنج سال که نه فاصله سنی زیاد بشه نه به مدرسه رفتن اولی بخوره سخت بشه😊

سلام عزیزم من بچه اولم پسربوددومی روبعدسه سال آوردم اونم پسره

سلام من برعکس حرف شمام بچه اولم پسره بعد ۷ سال دوباره باردارم و این دختره😍😍