۹ پاسخ

سلام عزیزم اصلا به ان تی نمیشه اعتماد کرد من توی ان تی بهم گفتن احتمالا پسره الان که ۱۸ هفتگی دوباره رفتم سونو آنومالی گفتن دختره😄💪

عزیزم یکم زوده 13هفته. معمولا 16هفته ب بعد مشخص میشه جنسیت، ولی خب ممکنه درست گفته باشن. من شنیدم تو هفته های 12یا 13 اگ بگن پسره معمولا درسته، اما دختر ممکنه اشتباه کنن

سلام عزیزم،مبارکه💕
به احتمال زیاد درست تشخیص میدن
بازهم برای خرید سیسمونی و اطلاع دادن به اطرافیان عجله نکن تا سونو آنومالی🤗

واسه من درست گفتن..

بله عزیزم شاید تنها ۱۰ درصد احتمال خطا هست ولی واسه اطمینان بیشتر آنومالی دقیق تر میگه

ب نظرم ۱۸ هفته دقیق تره چون الان احتمال اشتباه هست

سلام عزیزم من تو هردو سونوگرافی که رفتم گف پسره ودرست بود اما به دوستم گفتن دختره اعتماد کرد و سونوگرافی انومالی نرفت تو سونو آخر گفتن پسره همه سیسمونیاشو عوض کرد سونو انومالی بری مشخص میشه

امکان اشتباه هست
انومالی دقیقتره عزیزم

سلام عزیزم من جواب سوالیه😊مگه تو هفته ۱۳ احتمال داره جنسیت و بگن منم پنج شنبه غربالگری دارم