۴ پاسخ

عزیزم از همون اول باید همه چیز بخوری اون‌چیزای که می دونی نفخ داره مثل حبوبات از قبل خیس کن یا قبل از استفاده بزار یه چند تا قل بخور نفخشو بگیر دیگه بقیه ی چیزارم یا عرق نعنا بخور یا چهار زیره با نبات آسیاب کن بعد غذا یک قاشق مرباخوری با آب بخور هیچی نمیشه

وای یعنی تاحالا نخوردی اینجور بچت حساس میشه تا ی چی بخوری فوری دل درد میشه . حبوبات 24ساعت خیس بده و چند دفع هم آبش عوض کن بخور من همه چی میخورم حتی کلم پیچ گفتن نخور دل درد میشه پری روز خوردم فقط سیر و پیاز نمی‌خورم وگرنه همه چی میخورم

خب لوبیا شو نخور

سلام بخور عزیزم روشم عرق نعناع حتما بخور