۱۵ پاسخ

سلام..من تا اونجایی ک میدونم و خوندم هیچ ربطی ب زایمان نداره..من خودم تو هفته ۳۲ هستم و از همون اول هیچ منعی تو رابطه و بازی با سینه هام نداشتم و شوهرم مثل قبل ب سینه هام دست میزنه و هیچ مشکلی هم پیش نیومده..با دکترمم صحبت کردم گفت ایرادی نداره این چیزا..پس بذار شوهرت راحت باشه و کیفشو ببره😜😉😉

واسه منم اتفاقی نیفتاده تا حالا . البته بارداری نرمال دارم . دکترمم هم نگفت که ایراد داره. 😛

😂😂من خو از وقتی باردار شدم نگاهشونم نمیکنه ب زور باید نشونش بدم بابا اینا همونان چیزی عوض نشده😂😂😂

اگه میخواست طوری باشه من باید تاحالا هزار باره زایمان کرده باشم چون شوهر منم خیلی دست زده اما هنوز هیچ خبری از زایمانم نیست...

تحریک و انقباظ رحم ممکنه خطرناک باشه
ولی بهتره با پزشکتون درمیون بذارید چون هیچ کدوم از ما شرایط بارداری شمارو نمیدونیم 😊

سلام ببخشید شوهر من سینمو میخوره و گاز میزنه چیکارکنم من الان سه ماه حامله ام

سینه ک چیزی نیس همه باباهای دیگ بازی میکنن😛

خح ینی دیگ دست بهش نمیزنه شدن خاهر برادز

ببخشید ی خانمی خیلی میپرسه ازم متولد۸۳ تازه زایمان کرده ۵ ماه میگه شوهرش خیلی حساس روسینه هاش شیرشومیخوره بنظرت اشکال داره منم گفتم نمیدونم شمامیدونین بنده خدا هرروزمسپرسه منم خجالت کسیدم بپرسم ازتون خواهرا

برای منم شوهرم خیلی دست میزنه دوست داره 😁😁😁 ولی من هیچی بهش نمیگم دلم نمی یاد چیزی بهش بگم چیزیم نمیشه اصلا نترس😅😅😅

شوهر من اعتياد سينه داشت ،شبا خوابش نميبرد دوماه پيش تا دستش خورد از سينه شروع كرد مايع بيرون امدن كه دكتر بهم گفت داره شير توليد ميكنه دست بزنه باعث ميشه زودتر از موعد آغوزت خارج بشه الان ديگه هم اعتياد اون خوب شده هم يه برادر به برادرام اضافه شده

بگو ممکنه شیر بیاد .دیگه میتذسه دس نمیزنه

باید بهش بگی که سینه هاتو تحریک نکنه چون تو دوران بارداری خیلی حساسن باعث زایمان زود رس میشه

همسرمنم اینجوری بود اما الان ۲ماهه هیچ نزدیکی و شوخی با سینه هام نداره میگه بچم طوریش میشه

فدای شوهرت حالاوقتش نیست بگوبرابچه خوب نیست تحریک شدنشون خوب نیست عزیزم والاشوهرمم نگاشونم نمی کنه 😂😂😂