۶ پاسخ

عزیزم سونوگرافی دکتر الهام ربیعی هم خیلی خوش برخورده و هم خیلی دقت میکنه جوری ک کلافه ات میکنه🤣 ولی درکل خوبه من آنومالی رو رفتم پیششون و راضیم

من خودم پیش دکتر مریم سجادفر برای ان تی رفتم و شنیده بودم کارشون خوبه و دستگاههاشون خوبه مطبشونم دور دروازه شیراز اول خیایون هزارجریب هست

سلام من تعریف مریم روشن رو خیلی شنیدم ولی هنوز نوبت غربالگریم نشده برم پیششون چهارباغ بالا هستن

سجادی فر اصلا خوب نبود.اصلا اخلاق نداشت

گلم دکتر ربیعی فیلم سونو رو هم میدن؟برا غربالگری اول

عزیزم بروسونوگرافی دیبادکتر الهام ربیعی خیلی عالی هستن وباحوصله کارشون راانجام میدن