۷ پاسخ

واس منو ک بعد از بی حسیم توی اتاق عمل زدن و متوجه نشدم ولی میگن اگه خودتو شل کنی درد نداره تقریبا بعد ده ساعت اینا میان درمیارن ک شروع کنی ب خوردن کمپوتو مایعات گرم که بلند بشی بری دسشویی خودت
در کل اصلا چیزی نیس ک فکرشو کنی

در زایمان طبیعی هم سوند وصل میشه؟

نه اگه خودتو سفت نکنی درد نداره به اونصورت یه لحظه س فقط... اونم چیزی نیس واقعا... من ساعت 1 ظهرزایمان کردم ازقبل زایمان وصل کردن تا ساعت 12 شب وصل بود 12 جداکردن و اجازه خوردن مایعات دادن که بلندشم برم دسشویی

سلام اصلا درد نداره در حد سوزش کوچیک البته اگر بهش فکرکنی و به خودت تلقین کنی درد داره قطعا درد داره برات...واسه من۱۰ساعت بعد عمل جداش کردن

منكه خييييييلي ميترسيدم و انقدر خودمو سفت كردم ك دردم گرفته بود🙁

ترس نداره ولی میخواد وصل کنه فقط ی سوزش کم مث حس سوزش ادرار داری اونم برا یه لحظه س
و تا وقتی ک بتونی از جات بلند شی بهت وصله
برا من تا هشت ساعت بعد عمل بود

شما بدنتون بی حسه اصلا سوندو احساس نمیکنی بعد یروزبعدش درمیارن