۶ پاسخ

انشالله تب نمیکنه، فقط کم لباسش تنش کن، بعد ی تخم مرغ ی ساعت قبل بزار بیرون تا از سرما بیوفته، اگه تب کرد سریع سفید تخم مرغ رو بزار رو دو تیکه پارچه، بعد بزار رو کف پاهاش، سریع تبش میاد پایین، خیلی راحته

پسرمن زد قبلش بهش قطره دادم ،،بعدواکسن هرچهارساعت تب نکرد خداروشکر،،،ان شاالله ک تب نکنه نی نیت

چهار ساعت یه بار قطره استامنی فون بهش بده

خداروشکر دخترمن تب نکرد بدن بچه ها باهم فرق داره هرچی تو بخداشت گفتن مو بهه مو عمل کنی اذیت نمیشه قطرشو سر وقت بده

هر بچه ای یه طوره ..ممکنه درد داشته باشه تب نداشته باشه ممکن تب داشته باشه تب نداشته باشه..استرس نداشته باش..فقط قطرشو سر وقت بهش بده ..

منم چند روز پیش واکسن دوماهگی دخترمو زدم قبل اینک ببری نیم ساعت قبلش دو برابر وزنش قطره‌ی استامینفن بده بعدشم هر ۴ ساعت حتما بده .اولش کمپرس آب یخ بعد ۶ ساعت کمپرس آب گرم