۱۲ پاسخ

پودرای مشابه ترومام یا لیدی میل زیاد هست همشون یکیه تازه خارجیاش بهتره ببین مشابه چی دارن همونو بخر بخور من یدونه لیدی میل بزور شوهرم پیدا کرد دیگه ام پیدا نشد ترومام مصرف کردم الانم یه چیز دیگه دارم اسمش یادم نیس

خودت چقد وزن اضافه کردی عزیزم؟

لیدی میل دیگه وارد نمیشه نمیتونی پیدا کنی همون ترومام باید بخری اگر داروخانه نداشت اینترنتی بخر

وزن خودتون چی خوبه یانه

اره فرقی نداره هردوش یکین.. بگیر

اگه گیرت بیاد حتما بگیر چون من شنیدم لیدی میل بهتر از ترومامه،ولی مسئله اینجاست که لیدی میل هم گیر نمیاد و ترومام هم سهمیه ای میدن به داروخونه ها

مگه وزنش چقدره عزیزم

برعکس نوشتی فک کنم.لیدی میل نیس ترومام فراوون تو داروخونه ها هست.چند بود وزن بچت؟؟!!

لیدی میلو ک اصلا نمیتونی پیداکنی🤣
من اینترامیل استفاده میکردم عالی بود

سلام من اهل زنجان هستم تواسلام آباددرمانگاه رازی توداروخونه ش هست

بجاش پودر انشور بخر مثه بقیه پودراست
من خوردم تاثیر داره

عزیزم لیدی میل از ترمام بهتره خیلی