۱۱ پاسخ

قرص و پودر عالیه

قرص لاکتاول عالیه من استفاده کردم.دمنوش رازیانه و زیره با عسل هم خوبه.شیر سویا هم برای افزایش شیر خیلی خوبه

من شیرافزا لاکتودین میخورم خیلی خوبه

سلام پودر لیدی میل خوبه رازیانه خوبه من هر دو رو استفاده کردم

من زایمان اولم شیرافزا مصرف کردم ولی نتیجه نداد روی من
ولی زایمان دومم رازیانه و تخم شوید از هر کدوم ۱ ق م دم میکنم روزی ۲ لیوان مینوشم اثر داشته

لاکتاول عالیه

رازیانه وزیره خیلی خوبن

سلام میخواستم بدونم قرص لاکتاول روی وزن خودمون تاثیر گذار هست یا نه

سلام مامان های عزیز،من شیرم اندازه کافی واسه بچه ام نیست ،قرص لاکتاول گرفتم عوارض نداره ،بچه خواب آلود نمیشه؟

قرص لاکتاول واسه افزایش اشتهاست یا کیفیت شیر و زیاد میکنه

رازیانه دلستر کره بادام زمینی قطره شیر افزا