۹ پاسخ

نه عزیزم بچه تا بیست و دو بیست و سه هفته تکون میخوره حالا واسه بعضجی ها زود معلوم میشه واسه بعضی هام یکگ دیر واسه من بیست هفته تکون خورد و حس کردم

انشالله بعد ۲۰ هفته متوجه میشی من نزدیک ۲۱ هفته متوجه شدم جفتم قدامیه

منم تو هفته ۱۷هستم هیچی احساس نمیکنم به دکترم گفتم گفت زوده فعلا از هفته ۲۰ به بعد متوجه میشیم چون درشت تر میشه الان بدنش تازه داره غضروف ها به استخوان تبدیل میشه برای همون تکوناش ضعیف تر بوده ما متوجه نمیشم 😍

زوده هنو مخصوصا ک جفت قدامی باشه من جفتم قدامی بود و لاغرم از هفته ۱۵ یه چیز مثل ترکیدن حباب حس کردم از هفته ۱۹ هم تکوناشو و هرچی هفته میره بالا شدیدتر میشه

نه بابا بعضیا زود حس میکنن بعضیا هم مثل من تا الان حس نمیکنن
بعدشم بستگی به جفت داره هرکی جفتش قدامیه دیرتر حرکات نی نی رو حس میکنه چون بین جنین و شکم میمونه

زوده هنوز
بعضیا میفهمن تو هفته شما بعضیام تا هفتهر۲۳ ۲۴ متوجه نمیشن طبیعیه نگران نباشید

نه عزیزم من خودم 20 هفته فهمیدم و تا 23 هفته هم ممکنه نفهمی

نه عزیزم مشکلی نداره هنوز خیلی کوچیکه معمولا از 20 هفته به بعد حسش میکنی

نه عزیزم مشکلی نداره شاید حس نمیکنی