۹ پاسخ

گلم ماکارونی که توبیمارستان شبی که زایمان کردم بهمون شام ماکارونی دادن میتونستن ندن اخه ما شیرمیدیم ولی دادن ینی نفاخ نی بخووور نوش جونت

من ک عاشق ماکارانی ام دوسه روزی یبارم درست میکنم میخورم این حرفا که میگن اینو نخور اونو نخور والا به نظرم همش حرفه

شیرُزیادمیکنه بخور بخواییم نخواییم بچه هانفخ رودارن بایدسعی کنیم حبوبات رویخورده کمتربخوریم بقیه چیزا عیبی نداره

اتفاقا خیلی خوبه شیرافزاس اینطوری ک من شنیدم بنده خودم هم زیاد خوردم

سلام بنظر من همه چیز بخور بخور بزار بچه عادت کنه فقط حبوبات نخوری بهتر بالاخره هرچیزی که میخوری یه ویتامینی داره

عزیزم همچی بخور که بچه عادت کنه بعد که خوردی یه دمنوش اویشن با نبات هم بخور اینطوری خیالتم راحته دیگه نفخ نداره ..

سلام وا چ حرفا کی گفته؟ماکارونی شیر رو زیادم میکنه تازه

من ک همون روزای اول خوردم مشکلی هم پیش نیومدخداروشکز

ماکارونی شیر زیاد می کنه. دکتر گفته نخور؟