۹ پاسخ

ازاین عکس استفاده کنید

بله به شرطی که خونگی سرخ یا پخته شده باشه.حبوبات مثل لوبیا ،ماش و عدس هم داخل غذا خیلی خوب.

عزيزم سيب زميني شيرينم جز اون دسته غذاهايي ک باعث وزن گيري ميشه ولي خوب نشاسته داره حد تعادلو رعايت کن

من تو ماه هشتم شنیدم سیب زمینی'برنج و ماکارونی خوبه'چون قند بارداری رو ردکردی دیگه

اره دکتر طب سنتی میگه خوبه

بله ولی زیاده روی نکن به اندازه بخور

اره منم تو یجایی خوندم برا وزن گیری خوبه ولی ابپزش سرخ کردنی ضرر داره

اره عزیزم خوب است

سلام عزیزم ، سیب زمینی اب پز خوبه ، البته اگ قندت اوکیه میتونی بخوری . پوره سیب زمینی درست کن خیلیم خوشمزست