۶ پاسخ

سلام. پیش مامانم بودن ، اینقدر آناناس خوردم گفتم الان تو شکمم جووونه میزنه ، و آویشن و دمنوش های گیاهی ، و قرص ویتامین سی حتما بخورید.
واسه من شبیه سرماخوردگی بود اما با ۸ روز تب و سردرد فقط خدا رو شکر تنگی نفس نداشتم.

سلام عزیزم من کرونا گرفتم دیر رفتم دکتر نگو بچمم گرفته خیلی اذیت شد. شما اگر کرونا دارید سریع برید دکتر تا دارو استفاده کنید. من وقتی داروهام رو خوردم پسرم که شیر می خورد آروم شد و در حد سه روزه حالش خوب شد

اره من دارم.بچمم باخودمه ماسک میزنم شیرمادر انتی بادی داره بچهارو مقاوم میکنه

اگه کرونا ت زیاد نی میتونی ماسک بزنی هر وقت شیر میخواد بهش بدی البته دستانت باید قبلش بشوری وزیاد بهش نزدیک نشی و غذا هم درست نکنی یا بزاری پیش مامانت اگه غذای کمکی میخوره

سلام
من گرفتم .بچه هام گرفتن
دختر کوجیگم یه دوسه رو ز و تب و بی حالی داشت .بزرگممه سه روز تب با بی حالی

دختر من همراه خودمون چند وقت پیش گرفت شبیه سرما خوردگی بودید