۱ پاسخ

سلام. من بچم شش ماه و یک هفتشه میتونم از این سوپ بدم؟ بعد من میکسر ندارم با گوشتکوب له کنم کافیه؟

سوال های مرتبط

مامان آیلار کوچولو👼 مامان آیلار کوچولو👼 ۹ ماهگی
# چگونه بچه را بخوابانیم؟

خواباندن نوزاد یکی از مهم‌ترین وظایف والدین است و می‌تواند چالش‌برانگیز باشد.
داشتن روتین منظم برای خواباندن نوزادان: 
داشتن یک روتین منظم و آرامش‌بخش قبل از خواب می‌تواند به نوزاد کمک کند تا بهتر بخوابد. این روتین می‌تواند شامل حمام کردن، ماساژ دادن، خواندن کتاب یا لالایی و خاموش کردن چراغ‌ها باشد.

#خواب_کودک

# تنظیم محیط برای خواب کودک:
 
محیط خواب نوزاد باید آرام، تاریک و خنک باشد. استفاده از پرده‌های تیره، سیستم‌های نویز کنسلینگ (دستگاه حذف صدا) و تنظیم دمای مناسب اتاق می‌تواند به بهبود کیفیت خواب نوزاد کمک کند.

#خواب_کودک
┄┅┅┅~ 🍓 ~┅┅┅┄

# قرار دادن نوزاد در تخت به صورت خواب‌آلود ولی بیدار: 

نوزاد را زمانی که خواب‌آلود ولی هنوز بیدار است، در تخت قرار دهید. این کار به نوزاد کمک می‌کند تا به تنهایی به خواب برود و در صورت بیدار شدن در شب، دوباره بتواند بخوابد.

#خواب_کودک

# خواباندن نوزاد با تغذیه مناسب

اطمینان حاصل کنید که نوزاد قبل از خواب، غذای کافی خورده و سیر است. گرسنگی می‌تواند باعث از خواب پریدن نوزاد در طول شب شود. اگر نوزاد هنوز شیر مادر یا شیر خشک می‌خورد، تغذیه قبل از خواب بسیار مهم است.

#خواب_کودک
┄┅┅┅~ 🍓 ~┅┅┅┄

# پرهیز از تحریک قبل از خواب کودک

پرهیز از بازی‌های پرتحرک و فعالیت‌های پرانرژی قبل از خواباندن کودک به آرامش نوزاد کمک می‌کند. همچنین، استفاده از وسایل الکترونیکی مانند تبلت یا تلویزیون قبل از خواب توصیه نمی‌شود.

#خواب_کودک
مامان کمند مامان کمند ۱۱ ماهگی
🔹تغذیه_کودک
💠در تغذیه كودكان زیر یكسال همواره به این نكات توجه كنید:

1- همزمان با شروع تغذیه تكمیلی نیاز كودك به آب افزایش می یابد و این نیاز با خوردن شیر مادر به تنهایی تامین نمی شود و باید بر حسب نیاز و تمایل كودك آب جوشیده سرد شده به او داده شود.

2- دادن آب میوه به مقدار زیاد و یا شیرینی قبل از غذا، سبب كم شدن اشتها می شود و رشد كودك را به خطر می اندازد. بنابراین آب میوه و یا میوه رسیده و نرم را كه با پشت قاشق له كرده اید، دوبار در روز بعد از غذای وسط روز و با حجم كم به كودك بدهید، ویتامین های مورد نیاز كودك به ویژه ویتامین C از راه شیر مادر تامین می شوند.

3- از اضافه كردن نمك، شكر و ادویه به غذای كودك زیر یكسال جدا" خودداری كنید. زیرا ذائقه كودك در این زمان شكل می گیرد. در صورتی كه كودك زیر یكسال دچار ایست یا افت وزنی است و غذای كاملا" بی نمك خود را نمی خورد هنگام طبخ غذا از مقدار بسیار كمی نمك یددار استفاده كنید.

4- برای بهتر كردن طعم غذای كودك به سوپ او آب لیموی تازه یا آب نارنج تازه اضافه نمائید.

5- همزمان با شروع تغذیه كمكی (از پایان ماه ششم زندگی) قطره آهن به میزان 10 تا 15 قطره بــرای كـــودك شـــروع كــنــید قطره آهن تا پایان 2 سالگی باید به كودك داده شود.

6- قطره مولتی ویتامین یا A+D را كه از 15 روزگی برای كودك خود شروع كرده اید تا پایان یكسالگی ادامه دهید در صورت صلاحدید پزشك این قطره را نیز تا پایان 2 سالگی ادامه دهید.

به خاطر داشته باشید:

7- غذا خوردن كودك در سنین 12-6 ماهگی فقط به منظور تامین نیازهای غذایی او نیست بلكه برقراری یك ارتباط اجتماعی بین والدین و كودك است. كودك همیشه از این كه چیز جدیدی را از فردی كه دوستش دارد می گیرد، بسیار خوشحال می شود.
مامان گل رزم مامان گل رزم ۷ ماهگی
❌ اشتباهات رایج در شروع تغذیه کمکی که ممکنه به کودک آسیب بزنه

خیلی از مادرها با اشتیاق تغذیه کمکی رو شروع می‌کنن، اما یه سری اشتباهات باعث می‌شه کودک بدغذا بشه یا دچار مشکلات گوارشی بشه. اینجا چند تا از رایج‌ترین اشتباهات رو برات می‌گم:

1️⃣ زود یا دیر شروع کردن تغذیه کمکی

✅ بهترین زمان حول و حوش ۶ ماهگی هست، زودتر از ۴ ماهگی دستگاه گوارش کودک آماده نیست و دیرتر از ۶ ماهگی هم ممکنه باعث کمبود مواد مغذی بشه.

2️⃣ عجله در معرفی غذاهای جدید

✅ هر غذای جدید رو ۳ تا ۵ روز امتحان کن تا مطمئن بشی کودک حساسیت نداره. معرفی چند غذای جدید همزمان می‌تونه باعث سردرگمی بشه.

3️⃣ استفاده از نمک، شکر یا عسل

⚠ نمک باعث فشار روی کلیه‌ها می‌شه.
⚠ شکر ذائقه کودک رو به غذاهای شیرین عادت می‌ده.
⚠ عسل ممکنه باعث مسمومیت بوتولیسم بشه، تا یک سالگی ممنوعه!

4️⃣ جایگزین کردن وعده‌های شیردهی با غذا

✅ تا یک سالگی، غذای کمکی فقط یه مکمل برای شیر مادر یا شیر خشک هست، نه جایگزینش!

5️⃣ مجبور کردن کودک به غذا خوردن

✅ اگر کودک میلی به غذا نداره، اصرار نکن! این کار باعث می‌شه غذا خوردن رو تجربه‌ای منفی ببینه و بدغذا بشه.

6️⃣ نادیده گرفتن بافت غذاها

✅ باید غذا رو از بافت نرم شروع کرد و به تدریج سفت‌تر کرد تا کودک مهارت جویدن پیدا کنه.

7️⃣ عدم توجه به علائم آلرژی

✅ بعد از هر غذای جدید، واکنش‌هایی مثل قرمزی پوست، اسهال، استفراغ یا کهیر رو بررسی کن تا مطمئن بشی کودک حساسیت نداره.

⚡ این اشتباهات رو اصلاح کن تا تغذیه کمکی رو درست و اصولی پیش ببری!