۴ پاسخ

وای دهنم اب افتاد

😍😍😍😍وای دختر لوبیا پلو من عاشقشم نوووش جانتون.

عزیزم هویچ هم اضافه کنی خوشمزه میشه

عالی شده نوش جون

سوال های مرتبط

مامان سوین ومحمدرضا💙 مامان سوین ومحمدرضا💙 هفته سی‌وششم بارداری
آواتار مامان امیدوار مامان امیدوار امیدوار ۳ سالگی
چرخ کرده به مقدار لازم پیاز ورنده کن ابشو بگیر نمک ... ادامه پاسخ
آواتار مامان ❤محمد و السا❤️ مامان ❤محمد و السا❤️ ❤محمد و السا❤️ ۶ سالگی
خیلی ایده خوبیه. حتما میپزم
آواتار مامان مهرسام مامان مهرسام مهرسام ۳ سالگی
نوش جونت عزیزم ♥️🥰
مامان آدرینا مامان آدرینا ۴ سالگی
مامان باران مامان باران ۲ سالگی
کلم قمری پلو / پلو کلم قمری

برنج خیس خورده به مقدار لازم
گوشت چرخکرده به مقدار لازمی که می‌خواین کوفته قلقلی درست کنید
سبزی کلم پلو شامل تره، ترخون، ریحون، شوید خرد شده حدود ۱ پیاله
آرد نخود چی دو قاشق غ خ
آبغوره یا آبلیمو در صورت تمایل یک ق غ
پیاز ۲ عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری از هر کدام ۱ ق مربا خوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم


برای کوفته قلقلی ها؛ اول پیاز رو رنده میکنیم و آبشو میگیریم. بعد گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر کاری و کمی آرد نخودچی اضافه میکنیم و خوب ورز می‌دیم. کمی استراحت میدیم، بعد به اندازه دلخواه قلقلی و سرخ میکنیم. (قلقلی ها خیلی بزرگ‌ نباشن)

کلم قمری را پوست گرفته و خلالی خرد میکنیم.
(اگه برگ داره و برگاش نرم و لطیفه، برگاش رو هم جداگانه خرد کنید و کناری بزارید) بعد توی ماهیتابه ای یکی از  پیازها رو خلالی کرده، کمی تفت میدیم. کلم قمری های خلالی شده رو بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم. بعد یک چهارم لیوان آب و ۱ قاشق ابغوره یا آبلیمو به کلمهای سرخ شده اضافه میکنیم، با حرارت ملایم، اجازه میدیم با بخار آب نرم بشن و بپزن. (حتما بعد پخت کلم ها، فرصت بدین تا آبش کشیده بشه) نمک، فلفل و زردچوبه و را اضافه میکنیم + سبزی ها و کوفته قلقلی های از قبل سرخ شده + زعفران دم کرده. با هم مخلوط میکنیم، تا با هم تفت بخورن. 
برنج رو پخته، آبکش میکنیم. ته دیگ رو میچینیم. لایه لایه برنج و مخلوط کلم و قلقلی رو میریزیم و میزاریم برنج دم بکشه.

• میتونید به جای کوفته قلقلی، بعد از تفت دادن پیاز, گوشت چرخ کرده اضافه کنید، تفت بدین، بعد کلم قمری هارو اضافه کنید و یا از سینه ی مرغ خرد شده استفاده کنید.