۱ پاسخ

اوووووف 🤤🤤
دلم خاست😋

سوال های مرتبط

مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
پرت كردن اشيا توسط كودک بنا به محدوده سنی خود، با چالش هایی رو به رو می شوند. بسیاری از کودکان روحیه بسیار حساس و شکننده ای دارند و همین امر، اهمیت برخورد پدران و مادران را دو چندان می‌کند. رفتارهایی مانند جیغ زدن، پرت کردن اشیا در کودک و رفتارهایی از این قبیل جز عادت هایی هستند که برخی کودکان در سنین خاصی آن را تجربه می کنند، لذا با روش های درست رفتاری می‌توان این عادت ها را از لیست رفتارهای کودک حذف کرد.

کودکان از سن حدود 14 ماهگی، پرتاب اشیا را دوست دارد و از انجام این عمل، ذوق می کند که نوعی پیشرفت استعداد های حرکتی محسوب می گردد. جالب است که بدانید، کودک به تدریج اشیا را با وسایل مختلف امتحان می کند تا ببیند چه بلایی بر سر هر کدام می آید، به عنوان مثال کودک می آموزد که پرتاب توپ اسباب بازی با پرتاب میوه تفاوت دارد. پرتاب کردن اشیا در کودک، مستلزم هماهنگی بین دست ها و چشم های کودک است، هنگامی که کودک شروع به پرتاب کردن اشیا می کند، نه تنها بسیار به خودش می بالد که یک مهارت را کشف کرده بلکه پدر و مادران باید از این پروسه پیش آمده استقبال می کنند.
مامان آرتین مامان آرتین ۱ سالگی
تاثیر مادر بر پسر آنقدر زیاد است که در اکثر موارد نیمی از خصوصیات پسر دقیقا شبیه مادرش می شود. بر عکس تصورات بعضی ها که فکر می کنند رابطه پدر و پسر بهتر از مادر و پسر است به شما بگوییم که پسر ها به شدت به مادرانشان وابسته می شوند و از آن ها الگو می گیرند. پس نقش مادر در تربیت پسر بسیار مهم است و در شکل گیری هویت او تاثیر زیادی دارد. مادران عزیز تصمیم با شماست. اینکه دوست دارید پسری شجاع و جسور تربیت کنید یا فردی ضعیف و لوس تحویل اجتماع دهید کاملا به شما و نوع تربیتتان بستگی دارد.شاید با خود بپرسید چرا پسران بیشتر به مادرانشان وابسته می شوند؟ علتش کاملا مشخص است. پسرها به دلیل قدرت طلبی و زمخت بودن به لحاظ احساسی، نیاز به محبت دارند. آن ها به دنبال کسی هستند که نازشان را بخرد و با او مهربان باشد. معمولا پدرها نمی توانند احساساتشان را در ظاهر بروز دهند. مادر علاوه بر اینکه جنس لطیف تری است، احساساتش نسبت به فرزندانش در ظاهر هم به شدت زیاد است. از این رو پسران گرایش بیشتری به مادرانشان دارند و تاثیر مادر بر پسران به شدت ملموس است.
مامان آرتین مامان آرتین ۱ سالگی
مهم ترین نقش مادر در تربیت پسر چیست؟

اما مهمترین نقش مادر در تربیت پسر این است که او را خودساخته، قوی و مستقل تربیت کند.

پسری که محبت مادر را چشیده باشد به دنبال محبت در خارج از خانه نمی گردد.

پسری که مادرش به او یاد داده در مشکلات کوچک و بزرگ روی پای خودش بایستد، در آینده لنگ نخواهد ماند و بدون کمک دیگران بر چالش های زندگی اش غلبه خواهد کرد.

پسری که بداند در کجا و چگونه و با چه لحنی صحبت کند قطعا مادری داشته که تمام این جزئیات کوچک و بزرگ را از کودکی به او آموزش داده است.

پسری که می داند چگونه به همسرش محبت کند، مادری دارد که به او محبت کرده است.

پسری که مردی موفق در اجتماع شده و همسری کامل است قطعا الگوی خوبی داشته و والدین مهم ترین الگوهای او هستند.

پسری که احترام بزرگتر از خود را دارد در خانواده ای رشد کرده که مادر و پدرش احترام یکدیگر را دارند. مادرش احترام را برای او ترجمه کرده است.

پسری که دیگران را تشویق می کند یا به دیگران انرژی مثبت می دهد، قطعا مادری دارد که او را تحسین و تشویق می کند.

پسری که در قبال دیگران مسئولیت پذیر است و در زندگی شخصی و اجتماع خود را موظف می داند که به دیگران کمک کند، حتما مادری دارد که مسئولیت پذیری را برای او معنا کرده است.

اگر فکر میکنید که نمی توانید همچین فرزندی تربیت کنید کافی است به مشاوره کودک مراجعه کنید. مشاور با بررسی روحیات و اخلاق پسرتان بهترین راهکار را در اختیار شما مادران عزیز قرار می دهد. ولی از شما خواهش می کنیم که این مساله را جدی بگیرید.
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
اگر کودک شما، تلفن همراه شما را برای پرتاب کردن انتخاب نمود، با حفظ آرامش خود، تلفن همراهتان را از دست او گرفته و به آرامی برای وی توضیح دهید که به جای موبایل، توپ فومی یا پارچه ای خود را پرتاب کند.

پرتاب اشیا توسط کودک هنگام عصبانیت نادیده بگیرید
اگر کودک شما برای تخلیه خشم و عصبانیت خود، وسیله ای را پرتاب می کند، از این عمل او به صورت کامل چشم پوشی کنید زیرا اگر به این رفتار او توجه کنید، کودک برای جلب توجه شما، مجدد به این عمل اقدام می کند و به پرتاب اشیا اصرار می ورزد. در مقابل اگر متوجه شدید که پرتاب اشیا توسط کودک همراه با حالت عصبانیت و دلخوری همراه است، او را تشویق کنید که همیشه علت ناراحتی خود را در قالب کلمات بیان کند و با شما در مورد علت عصبانیتش در هر موردی که باشد، صحبت کند و به شما اعتماد کند که به وی کمک خواهد کرد.

راهکار دیگر، مشغول کردن او برای پرت کردن حواس کودک است، بهترین راهکار، بازی با کودک است که با این کار، به تدریج از پرت کردن اشیا یا کوبیدن سرش به دیوار،خودداری می کند.
مامان جوجو مامان جوجو ۱ سالگی
🔺طرز تهیه غذاهای مقوی برای کودکان کم وزن:

۶ ماه و بالاتر:

مواد لازم برای تهیه پوره میوه ها

انواع میوه: نصف فنجان (از هر کدام از میوه های معرفی شده فوق که قصد درست کردن پوره آن را دارید)
آب، شیر مادر یا شیر خشک: نصف فنجان (توصیه می شود به کودک 6 ماهه شیر معمولی ندهید9
ماست تهیه شده از شیر کامل: مقداری
سس سیب: مقداری

نکات مهم در طرز تهیه پوره میوه ها به عنوان غذای کودک

می توانید پوره میوه ها را با ماست شیر کامل یا بلغور جو دوسر بچه مخلوط کنید.
برای نوزادانی که به نظر می‌رسد عاشق طعم هستند، مطمئن شوید که میوه های بسیار رسیده و شیرین را انتخاب کنید.
اگر می‌خواهید به هر یک از این پوره‌ها، میوه یا سبزیجات، چربی یا پروتئین اضافه کنید، کافی است از کمی ماست شیر کامل، خامه نارگیل یا پوره آووکادو استفاده کنید.
قبل از درست کردن پوره هایی مثل پوره کیوی یا انبه، آنها را میل کنید تا مطمئن شوید که خیلی ترش نباشند. اگر ترش بود، می توانید آن را با موز یا سس سیب مخلوط کنید.
پوره انبه، روشن، خوش طعم و منبع عالی ویتامین های تقویت کننده سیستم ایمنی است.
برای درست کردن پوره هلو، پوست هلو را جدا کنید.
برای پوره موز از موز رسیده با لکه های قهوه ای استفاده کنید تا مطمئن شوید که پوره تان طعم شیرین دارد و هضم آن برای کودک آسان است. در ضمن برای جلوگیری از یبوست کودکان، در دادن موز به کودکان زیاده روی نکنید.
پوره اناناس به تنهایی خوشمزه است، البته می توانید آن را با ماست ساده شیر کامل ترکیب کنید.
پوره توت فرنگی را می توانید همانطور که هست سرو کنید یا در صورت تمایل با سس سیب مخلوط نمایید.

ادامه تاپیک بعدی😇