اگر کودک شما، تلفن همراه شما را برای پرتاب کردن انتخاب نمود، با حفظ آرامش خود، تلفن همراهتان را از دست او گرفته و به آرامی برای وی توضیح دهید که به جای موبایل، توپ فومی یا پارچه ای خود را پرتاب کند.

پرتاب اشیا توسط کودک هنگام عصبانیت نادیده بگیرید
اگر کودک شما برای تخلیه خشم و عصبانیت خود، وسیله ای را پرتاب می کند، از این عمل او به صورت کامل چشم پوشی کنید زیرا اگر به این رفتار او توجه کنید، کودک برای جلب توجه شما، مجدد به این عمل اقدام می کند و به پرتاب اشیا اصرار می ورزد. در مقابل اگر متوجه شدید که پرتاب اشیا توسط کودک همراه با حالت عصبانیت و دلخوری همراه است، او را تشویق کنید که همیشه علت ناراحتی خود را در قالب کلمات بیان کند و با شما در مورد علت عصبانیتش در هر موردی که باشد، صحبت کند و به شما اعتماد کند که به وی کمک خواهد کرد.

راهکار دیگر، مشغول کردن او برای پرت کردن حواس کودک است، بهترین راهکار، بازی با کودک است که با این کار، به تدریج از پرت کردن اشیا یا کوبیدن سرش به دیوار،خودداری می کند.

۴ پاسخ

من در کنار رفتار بچه،یک چیز که منو ازار میده اینکه بچه بخاطر اضطراب جدایی و هم بخاطر فهموندن کلمات به ما و موضوعات مختلف نق زیاد میزنه و همسرم در کنار صبوری بعد چند لحظه اول میگه اوف بعدا میگیره بگیرش سوم میندازه گردن من که تو نتونستی بچه بها بدی اینجوری میکنه و در اخر ببینه هر تلاشی کنه بازم بچه نق میزنه سر بچه داد میزنه و چشماش در میاره و هرچیم میگم کار تو اشتباه نباید براش چشماتو دراری یا داد بکشی سر بچه،بازم میگه از یچیز حداقل بترسه من دیگه عصابم نمیکشه،درسته بعدا نازش میکشه ولی این روش انقدر تکرارشده که میترسم اینده بچه با مام همینکارو کنه و همسرم درک نمیکنه حرف منو

عزیزم سلام بچم ۱۵ ماهشه از اول تا آخر حمام جیغ میزنه آب بخام بریزم بهش ک دیگ واویلا
بنظرت نشانه بدیه؟

گوشی من که اینقدر پرت شده خورده به در و دیوار که حد نداره ال سی دی شکسته و کلا سوراخ شده فقط هم این بلا رو سر گوشیه من میاره نمیدونم چرا

جیغ زدنو چکار کنم

سوال های مرتبط

مامان کارن مامان کارن ۱۴ ماهگی
پرت كردن اشيا توسط كودک بنا به محدوده سنی خود، با چالش هایی رو به رو می شوند. بسیاری از کودکان روحیه بسیار حساس و شکننده ای دارند و همین امر، اهمیت برخورد پدران و مادران را دو چندان می‌کند. رفتارهایی مانند جیغ زدن، پرت کردن اشیا در کودک و رفتارهایی از این قبیل جز عادت هایی هستند که برخی کودکان در سنین خاصی آن را تجربه می کنند، لذا با روش های درست رفتاری می‌توان این عادت ها را از لیست رفتارهای کودک حذف کرد.

کودکان از سن حدود 14 ماهگی، پرتاب اشیا را دوست دارد و از انجام این عمل، ذوق می کند که نوعی پیشرفت استعداد های حرکتی محسوب می گردد. جالب است که بدانید، کودک به تدریج اشیا را با وسایل مختلف امتحان می کند تا ببیند چه بلایی بر سر هر کدام می آید، به عنوان مثال کودک می آموزد که پرتاب توپ اسباب بازی با پرتاب میوه تفاوت دارد. پرتاب کردن اشیا در کودک، مستلزم هماهنگی بین دست ها و چشم های کودک است، هنگامی که کودک شروع به پرتاب کردن اشیا می کند، نه تنها بسیار به خودش می بالد که یک مهارت را کشف کرده بلکه پدر و مادران باید از این پروسه پیش آمده استقبال می کنند.
مامان آیهان💙🫀 مامان آیهان💙🫀 ۱۵ ماهگی
✨ کاهش اضطراب جدایی در کودکان زیر 2 سال 👶💔

😔 اهمیت مدیریت اضطراب جدایی: در سنین زیر 2 سال، کودکان ممکن است با اضطراب جدایی از والدین مواجه شوند. مدیریت صحیح این اضطراب می‌تواند به کودک کمک کند تا احساس امنیت بیشتری داشته باشد.

📌 راهکارها:

1. آماده‌سازی کودک برای جدایی 🕰️: قبل از جدا شدن از کودک، او را آرام کنید و به او بگویید که چه زمانی بازمی‌گردید.

2. استفاده از بازی‌های پنهان و پیدا 🔍: بازی‌هایی مثل "دالی موشه" به کودک کمک می‌کنند تا بفهمد که شما همیشه بازمی‌گردید.

3. اعتمادسازی 💖: به کودک اطمینان دهید که هر بار که او را ترک می‌کنید، دوباره بازمی‌گردید.

4. کاهش فاصله‌های ناگهانی 🚶‍♀️: به جای ترک کردن ناگهانی، فاصله را به تدریج افزایش دهید تا کودک به آرامی به جدا شدن عادت کند.

5. استفاده از یک شیء آرامش‌بخش 🧸: یک اسباب‌بازی یا پارچه‌ای که کودک دوست دارد را به او بدهید تا هنگام جدایی احساس آرامش بیشتری کند.

🔸 مثال: هنگام رفتن به بیرون از خانه به کودک بگویید: "من سریع برمی‌گردم" و وقتی بازگشتید او را در آغوش بگیرید تا بفهمد که همیشه برمی‌گردید.
مامان آرتین مامان آرتین ۱ سالگی
مهم ترین نقش مادر در تربیت پسر چیست؟

اما مهمترین نقش مادر در تربیت پسر این است که او را خودساخته، قوی و مستقل تربیت کند.

پسری که محبت مادر را چشیده باشد به دنبال محبت در خارج از خانه نمی گردد.

پسری که مادرش به او یاد داده در مشکلات کوچک و بزرگ روی پای خودش بایستد، در آینده لنگ نخواهد ماند و بدون کمک دیگران بر چالش های زندگی اش غلبه خواهد کرد.

پسری که بداند در کجا و چگونه و با چه لحنی صحبت کند قطعا مادری داشته که تمام این جزئیات کوچک و بزرگ را از کودکی به او آموزش داده است.

پسری که می داند چگونه به همسرش محبت کند، مادری دارد که به او محبت کرده است.

پسری که مردی موفق در اجتماع شده و همسری کامل است قطعا الگوی خوبی داشته و والدین مهم ترین الگوهای او هستند.

پسری که احترام بزرگتر از خود را دارد در خانواده ای رشد کرده که مادر و پدرش احترام یکدیگر را دارند. مادرش احترام را برای او ترجمه کرده است.

پسری که دیگران را تشویق می کند یا به دیگران انرژی مثبت می دهد، قطعا مادری دارد که او را تحسین و تشویق می کند.

پسری که در قبال دیگران مسئولیت پذیر است و در زندگی شخصی و اجتماع خود را موظف می داند که به دیگران کمک کند، حتما مادری دارد که مسئولیت پذیری را برای او معنا کرده است.

اگر فکر میکنید که نمی توانید همچین فرزندی تربیت کنید کافی است به مشاوره کودک مراجعه کنید. مشاور با بررسی روحیات و اخلاق پسرتان بهترین راهکار را در اختیار شما مادران عزیز قرار می دهد. ولی از شما خواهش می کنیم که این مساله را جدی بگیرید.
مامان کارن مامان کارن ۱۴ ماهگی
علت نق زن کودک,بهانه گیری کودک


(نق زدن مساله شایعی در کودکان است )

مهم نیست چه اتفاقی می‌افتد. هر مخالفت یا مقاومت کوچکی در برابر خواسته‌هایش می‌تواند اشک‌هایش را سرازیر کند

اگر جیغ و گریه‌های فرزندتان تمامی ندارد

از شماست که بر شماست
به جای متهم کردن فرزندتان بهتر است نگاهی به رفتارهای خودتان بیندازید؛ بدون شک فرزندتان از ابتدا این‌گونه نبوده و اشتباه‌های رفتاری شما از او یک کودک نق‌نقو ساخته است. یادتان نرود محیط بر کوچک‌ترین رفتارها و عادات فرزندتان اثر می‌گذارد و هر رفتار یا واکنش کوچکی از سوی شما می‌تواند رفتارهایی را در فرزندتان ماندگار کند که تغییر دادن‌شان کار ساده‌ای نیست. شاید در گذشته زمانی‌که حال‌تان خوب بوده یا حوصله نق زدن‌های فرزندتان را نداشتید به خواسته‌های او گوش دادید و اکنون او یاد گرفته می‌تواند با نق زدن به خواسته‌اش برسد.

گذشته از این، شاید مشاهده رفتار کودکان دیگر فرزندتان را به نق زدن ترغیب کرده باشد. بچه‌ها با دیدن کودکی که با جیغ و داد به خواسته‌اش می‌رسد از این شیوه الگوبرداری می‌کنند و با صدای بلند نیازهای‌شان را فریاد می‌زنند. کافی است در چنین شرایطی با دیدن گریه و شیون فرزندتان به خواسته او تن داده باشید تا برای مدت‌ها از سلاح فریاد و جیغ برای رسیدن به خواسته‌هایش استفاده کند.