۹ پاسخ

زیبااااا❤️❤️❤️💓🌼🌼🌼

واقعاعالی گفتی

عااالی مرسی عزیزم❤🥰

4‌ شبه نخوابیدم
همسرم یک شب با من بیدار موند و گفت دیگه نمیتونم
بهم گفت تو چطوری میتونی؟
گفتم تو پدری، انجام نمیدی که من انجام بدم
من اگه انجام ندم کی انجام بده؟
میگفت والا حقتونه بهشت رو به شما بدن.

من یه مادرم که آرزوی یه دستشویی راحت به دلم مونده
بقیه کارها که سهله 😂

دوقلو داری🤔🤔🤔🤔🤔

🥺🥺🥺🥺🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂👍👍اخ گل گفتی خواهر😭👍👍👍👍👍👍👍

خیلی خیلی زیبا بود

بایکی خانمی

سوال های مرتبط

مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
2_یک بچه لوس چگونه است؟ 

علل اصلی ؛ رفتار و نشانه های بارز یک کودک لوس

یک چرخه خشم؛
هر کودکی می داند که چگونه می تواند خشم خود را منتقل کند، زیرا در اغلب موارد آنها می دانند که می توانند هر چیزی را که می خواهند از همین راه بدست آورند. به ویژه، این رفتار باعث می شود که یک بزرگسال احساس شرم و گناه کند. 
نگاهی به این مثالها بیندازید:
کودکی در یک سوپرمارکت با والدینش همراه است و آب نبات می خواهد. والدین می گویند "نه". کودک اصرار می ورزد و سپس متوجه می شود که آنها نمی خواهند خواسته ی وی را برآورده سازند. بنابراین، خود را به زمین می اندازد و شروع به لگد زدن و فریاد می کند. هنگامی که یک مادر یا پدر این صحنه را ببیند، با نگاه کردن به والدین واکنش نشان می دهد و آنها احساس گناه می کنند. چهره آنها از خجالت سرخ می شود و می گویند:"خوب، می توانی آب نبات خود را این بار داشته باشی، اما این کار را هرگز دوباره انجام نده.
در اینجا واقعا چه اتفاقی افتاد؟ فرزند توانسته است پدر و مادر خود را وادار کند و آنها احساس گناه و شرم کنند. در همین حین، والدین اختیار خود را از دست داده اند، و چون فرزندشان را درست تربیت نکرده اند. این امر می تواند به واکنش های مشابهی منجر شود. والدینی که فرزندشان را می شناسند، وقتی به آنچه که از آنها می خواهند، بهتر عمل می کنند، ممکن است هر بار که فرزندان خود را به انجام وظایف خاص و یا انجام مسئولیت های خاصی می رسانند، رشوه داده باشند (مثلا برای نمره امتحانی خوب)
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
‍ چرا کودکم غذا را روی زمین می ریزد؟

🔖معمولا وقتی بچه های کوچک غذا می خورند ، خیلی ریخت و پاش می کنند ، وقتی آنها روی صندلی شان می نشینند تا غذا بخورند ، غذایشان را به دستان شان می مالند ، آن را همه جا پخش می کنند و روی زمین می ریزند.
🔖گاهی اوقات ذره ذره غذایشان را روی زمین می ریزند و گاهی کل محتویات بشقابشان را روی زمین پخش می کنند.
پدر و مادرها نمی دانند که چرا کودکشان این گونه غذا می خورد. آنها از خودشان می پرسند که آیا کودکشان لوس شده و می خواهد با این کارش پدر و مادرش را اذیت کند ، اما این طور نیست.

کودک وقتی سیر باشد یا وقتی او غذایش را دوست نداشته باشد ، این کار را می کند . گاهی اوقات هم خسته است و نمیتواند سر میز غذا بنشیند ، گاهی اوقات نیز بچه ها دوست دارند با غذایشان بازی کنند و ببینند که با پخش کردن غذایشان ، چه اتفاقی می افتد.

🔖وقتی کودک غذایش را روی زمین می ریزد ، لذت می برد و به دنبال این می گردد که غذایش کجا می افتد و از دیدن آن لذت می برد. شاید پدر و مادران بتوانند به زور غذای جدیدی را به کودکشان بدهند ، ولی این کار آنها نتیجه ی خوبی ندارد :
🍂اول این که دیگر بچه ها به خوردن آن غذا علاقه ای نشان نمی دهند و ممکن است هیچ گاه خودشان به سمت خوردن آن غذا نروند. تازه اگر آن غذا در اماکن عمومی یا جلوی میهمان ها سرو شود ، بچه ها فقط یک لقمه از آن را بخورند و بقیه ی غذا را کنار بگذارند و بگویند که از آن متنفرند.
وقتی بچه تصمیم می گیرد غذایی را نخورد سر تصمیم خودش می ایستد و بعدا نیز همین کار را ادامه می دهد.

🍂دوم این که این کار شما ممکن است باعث شود کودک برای همیشه از آن غذا بیزار شود . بسیاری از بزرگترها هنوز از غذاهایی که در کودکی مجبور بودند بخورند ، متنفرند
مامان عشق مامانش مامان عشق مامانش ۹ ماهگی
🔴🔴🔴🔴🔴بازی برای افزایش هوش و خلاقیت از ۳ تا ۶ ماه🔴🔴🔴🔴
بازی اول : شناختن دست

تحقیقات نشان می دهد : تمرین مهارت های بینایی در شش ماه اول زندگی ضروری است.

– نوزادان عاشق نگاه کردن به چهره های مهربان و جذاب و اسباب بازی های رنگی هستند.

نوع بازی :

* اسباب بازی های رنگی مختلفی را بردارید و آنها را یکی یکی در مقابل نوزادتان آهسته عقب و جلو ببرید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا توجه نوزادتان به آن اسباب بازی جلب شود و با چشم هایش حرکت آن را دنبال کند.

* در ۳ تا ۶ ماه اول زندگی نوزادان به مرور شناخت بیشتری نسبت به دست هایشان پیدا می کنند و می فهمند که کارهای زیادی می توانند با دست هایشان انجام دهند. آنها مرتب به دستهایشان نگاه می کنند آنها را مقابل صورتشان می گیرند و به این طرف و آن طرف تکان می دهند.

* دست های کودکتان را در دست بگیرید و به آرامی مقابل صورتش بیاورید و سپس آنها را به هم بزنید.همین طور که دارید دست می زنید،شعر زیر را هم برایش بخوانید:

” کوچولوی نازم دست بزن.

دستاتو هی به هم بزن.

دستاتو بزار رو صورت من.

دستاتو هی به هم بزن.”

(به جای کلمه “من”،اسم هر کس دیگری که دارد برای کودک شعر می خواند گفته شود،مثلا “صورت بابا” یا “صورت مامان”).
مامان روژان مامان روژان ۸ ماهگی
پارت آخر)

مادر كه باشي براي رسيدن سالروز تولد فرزندت ثانيه شماري مي كني تا دنيا فراموش نكند روزي را كه فرزندت پا به اين دنيا گذاشت، آنقدر روز شمار زندگي او را ورق مي زني كه سالروز تولد و شمار سال هاي عمر خودت فراموشت مي شود.
مادر كه باشي هميشه سر سفره سير هستي تا فرزندت با دلي سير از پاي سفره بلند شود، همه چيزاهاي خوب را براي فرزندت كه نه براي تكه اي از وجودت مي گذاري تا او بهترين ها را داشته باشد.
مادر كه باشي حرف هاي مشترك فراواني با مادرهاي دنيا داري حتي اگر زبان و لهجه او را نفهمي ساعت ها در كنارش گفت و گو مي كني.
مادر كه باشي اگر شب تا صبح را بيدار مانده باشي يك لبخند كودكانه فرزندت كافي است تا جان دوباره بگيري و از ابتدا آغاز كني.
مادر كه باشي حتي اگر بهشت در دستان تو باشد آن را به زير پا مي افكني تا فرزندت را در آغوش بگيري
مادر كه باشي حرف هاي اين دلنوشته مادرانه برايت آشناست اينها تجربه هر روز توست

مامان عزیز خدا به همتون قوت و توان و سلامتی بده.
انشاءالله نی نیهامون سالم باشن و همشون عاقبت ب خیر بشن...
مامان حامی مامان حامی ۱۰ ماهگی
زمانی که فرزندانمان کوچک اند، نسبت به رفتار های اشتباه آنها صبرمان بیشتر است و در کنار خنده هایش، اشک هایش را هم تاب می آوریم،
در کنار تمیزی و عطر و بویش، کثیفی و بوی تعفن کهنه یا پوشکش را تحمل می کنیم و در کنار سلامت و شادابی اش، بر بیماری و ناخوشی او صبر می نماییم و...

اما وقتی بزرگ تر می شود، به جای اینکه صبرمان بیشتر شود برعکس اندک میشود و دیگر آن ها را بر نمی تابیم.
وقتی مرتکب اشتباه می شوند با تندی به آن ها می تازیم و سرزنش و توبیخشان می کنیم، در حالی که وقتی کوچک بودند و روی لباسمان خرابکاری می کردند در عین ناراحتی می خندیدیم و بعد از تمیز کردنش، لپش را محکم بوسیده و نوازشش می کردیم.

چرا با بزرگ شدن آن ها صبر ما کمتر می شود؟ علت آن است که وقتی کوچک اند تقریبا همه ی اشتباهات آن ها را غیر عمد و سهوی می دانیم و مقصر قلمدادشان نمی کنیم، ولی از سنی که زبان باز می کنند کم کم بیشتر اشتباهاتشان را عمدی و اختیاری می دانیم و زمانی که به نوجوانی می رسند، تمام رفتار هایشان را برنامه ریزی شده و عمدی تلقی میکنیم و بر آن ها برچسب توطئه گر و حیله گر می زنیم.
خطای ما در این است که رشد عقل را در فرزندانمان دلیل بر این می دانیم که آن ها نباید خطایی مرتکب شوند و مانند فرشته ها پاک و بی عیب باشند

#چگونه‌به‌فرزندان‌خود‌آموزش‌ندهیم؟
مامان حامی مامان حامی ۱۰ ماهگی
‍ ‍ #رشد_تکامل_کودک_مهارت
#شش_ماهگی

کودک در این سن سعی در نشستن دارد.
اشیا را به خوبی می گیرد.
وقتی به پشت خوابیده، انگشتان پاهای خود را گرفته و داخل دهان می کند. اشیا را از یک دست به دست دیگر می دهد.
هنگامی که اسباب بازی در جایی خارج از نقطه دیدش می افتد با دست ها و چشمانش در اطراف به جستجو می پردازد و یا آن را فراموش می کند. کودک در این سن نسبت به آشنا و غریبه عکس العمل دوستانه نشان می دهد.
از صدای #لالایی و #موسیقی لذت می برد.
ساعات خوابش در این سن به ۱۶ تا ۱۸ ساعت می رسد.

#مهارتهاي_اصلي
(اكثر كودكان انجام مي دهند)

🔹 بطرف صداها واصوات ميچرخد
🔹صدا را تقليد ميكند و حباب درست مي كند
🔹 به هر دو جهت مي غلتد

#مهارتهاي_اضافي
(نيمي از كودكان انجام مي دهند)

🔹 دستش را به طرف اشيا دراز مي كند و آنها را به دهان مي برد
🔹 بدون كمك مي نشيند
🔹براي خوردن آماده است

#مهارتهاي_پيشرفته
(تعداد كمي از كودكان انجام مي دهند)

🔹 ممكن است بطرف جلو خيز بردارد كه روي زمين بخزد
🔹ممكن است بخش هاي كلمات را به هم بچسباند و كلمه اي نامفهوم بسازد
🔹ممكن است اشيا را بطرف خود بكشد.