پارت آخر)

مادر كه باشي براي رسيدن سالروز تولد فرزندت ثانيه شماري مي كني تا دنيا فراموش نكند روزي را كه فرزندت پا به اين دنيا گذاشت، آنقدر روز شمار زندگي او را ورق مي زني كه سالروز تولد و شمار سال هاي عمر خودت فراموشت مي شود.
مادر كه باشي هميشه سر سفره سير هستي تا فرزندت با دلي سير از پاي سفره بلند شود، همه چيزاهاي خوب را براي فرزندت كه نه براي تكه اي از وجودت مي گذاري تا او بهترين ها را داشته باشد.
مادر كه باشي حرف هاي مشترك فراواني با مادرهاي دنيا داري حتي اگر زبان و لهجه او را نفهمي ساعت ها در كنارش گفت و گو مي كني.
مادر كه باشي اگر شب تا صبح را بيدار مانده باشي يك لبخند كودكانه فرزندت كافي است تا جان دوباره بگيري و از ابتدا آغاز كني.
مادر كه باشي حتي اگر بهشت در دستان تو باشد آن را به زير پا مي افكني تا فرزندت را در آغوش بگيري
مادر كه باشي حرف هاي اين دلنوشته مادرانه برايت آشناست اينها تجربه هر روز توست

مامان عزیز خدا به همتون قوت و توان و سلامتی بده.
انشاءالله نی نیهامون سالم باشن و همشون عاقبت ب خیر بشن...

تصویر
۶ پاسخ

الهی آمین عزیزم مرسی بابت متن زیبات🥺🍓احساسی شدم من میمیرم برای نیلا خدا عشق منه قلب مامانشه نبض زندگیمه

بعد یه شب سخت ک تا صبح بالا سر پسرم بیدار بودم کلمه به کلمه ک خوندم اشکم در اومد الهی تن همه مامانا سالم باشه بچشون زیر سایه خودشون بزرگ بشه 💋💕

ممنون عزیزم

خدا این فرشته های قشنگ و برامون نگه داره ،با یه لبخنشون انگار کل دنیارو به ما میدن...
خیلی متن زیبایی بود عزیزم
انشالله هرکی دلش بچه میخاد خدا دامنشو سبز کنه و طعم شیرین مادر شدن و بچشه
الهی آمین ❤️🤲🏼

الهی آمین عزیزم انشاالله از من و تو و همه مامانا همچنین

آمین یارب العالمین

سوال های مرتبط

مامان روژان مامان روژان ۹ ماهگی
پارت ۱)برای روحیه دادن به تموم مادرهای عزیز
انشاءالله همیشه حال نی نیهاتون و خودتون خوب باشه.این متن حال من رو خوب کرد،تصمیم گرفتم اگرچه طولانیه اما واسه دلخوشی حتی یک نفرتون هم که شده این متن رو بفرستم،پیشاپیش ببخشید اگه طولانیه:


مادر كه باشي همه كودكان دنيا برايت مهم مي شوند، غم هيچ كودكي در دنيا را تاب نمي آوري و حتي وقتي كودكي غريبه جلوي پاي تو به زمين مي افتد هول مي شوي، دستش را مي گيري، گرد و خاك از زانوانش مي تكاني و آرامش مي كني.
مادر كه باشي از سر هر چهار راه كه بگذري با چشمانت قد و بالاي كودكان كار را برانداز مي كني، غمي بزرگ دلت را پر مي كند و دنبال راهي مي گردي تا ذره اي هر چند كوچك به اين كودكان بي پناه كمك كني.
مادر كه باشي زمزمه هاي موقع تحويل سال ، آرزوهاي زير لب سالگرد تولد و دعاهاي بعد از نماز همه به فرزندت تعلق دارد و بس.
مادر كه باشي با هر سال كودكي فرزندت كودكي مي كني، سال به سال با او بزرگ مي شوي و دنيا را از ديد او تجربه مي كني، فارغ از اينكه خودت يك انسان بالغي با او قهقهمه كودكانه سر مي دهي و با گريه هاي كودكانه اش اشك مي ريزي.
مادر كه باشي عاشقي، زبان احساست عاشقانه مي شود غمت به غم فرزند و شادي ات به شادي او گره مي خورد....
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
💕💕

آیا در منزل شما نابغه ای زندگی می کند


چنانچه فرزندی زیر شش سال دارید، او همان نابغه ایست که توانسته است ظرف چند سال راه رفتن،  بازی کردن، رقصیدن، غذاخوردن، لباس پوشیدن و فعالیت‌هایی نسبتا مشکل مانند شنا کردن را یاد بگیرد.نابغه شما می تواند در کمتر از سه سال، یک زبان را با تمام ریزه کاری ها یش تکلم کند!! او هزاران شی را در اطراف خود می شناسد،نام میبرد و طرز کار آنها را می داند.او افراد را میشناسد و نسبت های آنها را می داند، خصوصیات خلقی را درک می کند و می تواند آنها را با انسانها ی اطرافش انطباق دهد او حتی می داند که در برابر هر یک از نزدیکان چه واکنشی نشان دهد تا مورد توجه قراربگیرد

این نابغه را که مستعد است هر لحظه نکته جدید یاد بگیرد، به حال خود رها نکنید، بلکه:
🔸دائما با او صحبت کنید و به حرفهایش گوش دهید.
🔹برایش کتاب بخوانید.
🔸فیلم های مناسب برای او تهیه کنید.
🔹سی دی موسیقی برای او تهیه کنید تا گوش کند.
🔸مهارت های بدنی مناسب سنش را به وی آموزش دهید. مثل ورزش، شنا، دوچرخه سواری.
🔹اخلاقیات، ارزشها و رفتارهای اجتماعی معقول را در ذهن او جایگزین کنید و ارزشهای زندگی را به او به صورت غیر مستقیم و بازی ،آموزش دهید.
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
▫️کودک مقتدر‌

بگذارید کودک مشکل خود را حل کند

برخی از والدین عادت دارند که مشکلات کودکشان را خود حل کنند.

این والدین شاید برای راحتی و رفاه بیشتر کودک این کار را انجام می دهند اما در واقع این کار باعث می شود تا کودک نتواند روی توانایی های خود تکیه کند و در آینده هم ممکن است نتواند مشکلات خود را حل کند زیرا مطمئن است کسی هست که او را از این وضعیت نجات دهد.

این عادت تا ابد با او همراه خواهد بود و او فردی می شود که در مقابل مشکلات تلاشی نمی کند و منتظر یک ناجی است تا او را نجات دهد.

از تحسین و تمجید زیاد خودداری کنید

درست است که کودکان نیاز دارند تا از آنجا تحسین و تمجید شود اما این تحسین و تمجید همیشه به صورت مثبت جواب نمی دهد.

کودک شما باید خودش به توانایی های خود ایمان داشته باشد تا بتواند عزت نفسش را تقویت کند و بتواند مدیر و مدبر باشد.

کودکان را باید به خاطر تلاش ها و توانایی هایشان تشویق کنید نه اینکه بیهوده آنها را یک فرد موفق تلقی کنی در صورتی در حقیقت این گونه نیست.‌
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
5_کودک لوس داری؟ اینجوری رفتار کن 

راههای اصلاح رفتار کودکان لوس ؛ پیشنهاد هایی برای والدینی که فرزند لوس دارند
در صورت سروصدا او را به اتاقش ببرید و مجبور کنید آنجا بماند تا پوزش کند. ایستادن در یک گوشه، ماندن در اتاق، محروم شدن از برنامه مورد علاقه یا ابزار بازی از تنبیهات مناسبی است که می توانید به کار ببندید.
تلاش کنید امکانات را تنها در شرایط مناسب و مطابق معیارهای پذیرفته شده درخواست به آنها بدهید اگر گریه بچه برای نیاز است، سریعاً نیازش را رفع کنید اما گریه متاثر از کج خلقی کوک باید نادیده گرفته شودوسایل را تنها وقتی برایشان بخرید که سزاواری آن را داشته باشند و برایش کاری کرده باشند. انضباط اتاق، مسواک زدن و زمان خواب را مانند یک قانون تغییرناپذیر از او بخواهیدفرزند شما به شما اشتیاق دارد، حتی اگر گاهی به او تحکم کنید دلواپس نباشید که قاطعیت، شما را در نظر او تنفر آمیز نمایش می دهد. یک روز کودک بزرگ می شود و از شما به دلیل تربیت درست تان سپاسگزاری می کند و شما را دلیل تمام موفقیت هایش می داند. همان طور که اگر کودکی لوس و ضعیف تربیت کنید، مستمرا باید از او پشتیبانی کنید و تا وقتی که زنده هستید او کودک لوس شماست و شما را برای این مشکل مقصر می داند
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
‍ چرا کودکم غذا را روی زمین می ریزد؟

🔖معمولا وقتی بچه های کوچک غذا می خورند ، خیلی ریخت و پاش می کنند ، وقتی آنها روی صندلی شان می نشینند تا غذا بخورند ، غذایشان را به دستان شان می مالند ، آن را همه جا پخش می کنند و روی زمین می ریزند.
🔖گاهی اوقات ذره ذره غذایشان را روی زمین می ریزند و گاهی کل محتویات بشقابشان را روی زمین پخش می کنند.
پدر و مادرها نمی دانند که چرا کودکشان این گونه غذا می خورد. آنها از خودشان می پرسند که آیا کودکشان لوس شده و می خواهد با این کارش پدر و مادرش را اذیت کند ، اما این طور نیست.

کودک وقتی سیر باشد یا وقتی او غذایش را دوست نداشته باشد ، این کار را می کند . گاهی اوقات هم خسته است و نمیتواند سر میز غذا بنشیند ، گاهی اوقات نیز بچه ها دوست دارند با غذایشان بازی کنند و ببینند که با پخش کردن غذایشان ، چه اتفاقی می افتد.

🔖وقتی کودک غذایش را روی زمین می ریزد ، لذت می برد و به دنبال این می گردد که غذایش کجا می افتد و از دیدن آن لذت می برد. شاید پدر و مادران بتوانند به زور غذای جدیدی را به کودکشان بدهند ، ولی این کار آنها نتیجه ی خوبی ندارد :
🍂اول این که دیگر بچه ها به خوردن آن غذا علاقه ای نشان نمی دهند و ممکن است هیچ گاه خودشان به سمت خوردن آن غذا نروند. تازه اگر آن غذا در اماکن عمومی یا جلوی میهمان ها سرو شود ، بچه ها فقط یک لقمه از آن را بخورند و بقیه ی غذا را کنار بگذارند و بگویند که از آن متنفرند.
وقتی بچه تصمیم می گیرد غذایی را نخورد سر تصمیم خودش می ایستد و بعدا نیز همین کار را ادامه می دهد.

🍂دوم این که این کار شما ممکن است باعث شود کودک برای همیشه از آن غذا بیزار شود . بسیاری از بزرگترها هنوز از غذاهایی که در کودکی مجبور بودند بخورند ، متنفرند
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
2_یک بچه لوس چگونه است؟ 

علل اصلی ؛ رفتار و نشانه های بارز یک کودک لوس

یک چرخه خشم؛
هر کودکی می داند که چگونه می تواند خشم خود را منتقل کند، زیرا در اغلب موارد آنها می دانند که می توانند هر چیزی را که می خواهند از همین راه بدست آورند. به ویژه، این رفتار باعث می شود که یک بزرگسال احساس شرم و گناه کند. 
نگاهی به این مثالها بیندازید:
کودکی در یک سوپرمارکت با والدینش همراه است و آب نبات می خواهد. والدین می گویند "نه". کودک اصرار می ورزد و سپس متوجه می شود که آنها نمی خواهند خواسته ی وی را برآورده سازند. بنابراین، خود را به زمین می اندازد و شروع به لگد زدن و فریاد می کند. هنگامی که یک مادر یا پدر این صحنه را ببیند، با نگاه کردن به والدین واکنش نشان می دهد و آنها احساس گناه می کنند. چهره آنها از خجالت سرخ می شود و می گویند:"خوب، می توانی آب نبات خود را این بار داشته باشی، اما این کار را هرگز دوباره انجام نده.
در اینجا واقعا چه اتفاقی افتاد؟ فرزند توانسته است پدر و مادر خود را وادار کند و آنها احساس گناه و شرم کنند. در همین حین، والدین اختیار خود را از دست داده اند، و چون فرزندشان را درست تربیت نکرده اند. این امر می تواند به واکنش های مشابهی منجر شود. والدینی که فرزندشان را می شناسند، وقتی به آنچه که از آنها می خواهند، بهتر عمل می کنند، ممکن است هر بار که فرزندان خود را به انجام وظایف خاص و یا انجام مسئولیت های خاصی می رسانند، رشوه داده باشند (مثلا برای نمره امتحانی خوب)