۲ پاسخ

👌👌👌👌

مطالبت عالیههه❤❤

سوال های مرتبط

مامان آیهان💙🫀 مامان آیهان💙🫀 ۱۵ ماهگی
✨ کاهش اضطراب جدایی در کودکان زیر 2 سال 👶💔

😔 اهمیت مدیریت اضطراب جدایی: در سنین زیر 2 سال، کودکان ممکن است با اضطراب جدایی از والدین مواجه شوند. مدیریت صحیح این اضطراب می‌تواند به کودک کمک کند تا احساس امنیت بیشتری داشته باشد.

📌 راهکارها:

1. آماده‌سازی کودک برای جدایی 🕰️: قبل از جدا شدن از کودک، او را آرام کنید و به او بگویید که چه زمانی بازمی‌گردید.

2. استفاده از بازی‌های پنهان و پیدا 🔍: بازی‌هایی مثل "دالی موشه" به کودک کمک می‌کنند تا بفهمد که شما همیشه بازمی‌گردید.

3. اعتمادسازی 💖: به کودک اطمینان دهید که هر بار که او را ترک می‌کنید، دوباره بازمی‌گردید.

4. کاهش فاصله‌های ناگهانی 🚶‍♀️: به جای ترک کردن ناگهانی، فاصله را به تدریج افزایش دهید تا کودک به آرامی به جدا شدن عادت کند.

5. استفاده از یک شیء آرامش‌بخش 🧸: یک اسباب‌بازی یا پارچه‌ای که کودک دوست دارد را به او بدهید تا هنگام جدایی احساس آرامش بیشتری کند.

🔸 مثال: هنگام رفتن به بیرون از خانه به کودک بگویید: "من سریع برمی‌گردم" و وقتی بازگشتید او را در آغوش بگیرید تا بفهمد که همیشه برمی‌گردید.
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
اگر کودک شما، تلفن همراه شما را برای پرتاب کردن انتخاب نمود، با حفظ آرامش خود، تلفن همراهتان را از دست او گرفته و به آرامی برای وی توضیح دهید که به جای موبایل، توپ فومی یا پارچه ای خود را پرتاب کند.

پرتاب اشیا توسط کودک هنگام عصبانیت نادیده بگیرید
اگر کودک شما برای تخلیه خشم و عصبانیت خود، وسیله ای را پرتاب می کند، از این عمل او به صورت کامل چشم پوشی کنید زیرا اگر به این رفتار او توجه کنید، کودک برای جلب توجه شما، مجدد به این عمل اقدام می کند و به پرتاب اشیا اصرار می ورزد. در مقابل اگر متوجه شدید که پرتاب اشیا توسط کودک همراه با حالت عصبانیت و دلخوری همراه است، او را تشویق کنید که همیشه علت ناراحتی خود را در قالب کلمات بیان کند و با شما در مورد علت عصبانیتش در هر موردی که باشد، صحبت کند و به شما اعتماد کند که به وی کمک خواهد کرد.

راهکار دیگر، مشغول کردن او برای پرت کردن حواس کودک است، بهترین راهکار، بازی با کودک است که با این کار، به تدریج از پرت کردن اشیا یا کوبیدن سرش به دیوار،خودداری می کند.