سوال های مرتبط

مامان اسراء مامان اسراء ۱ ماهگی
♦️ علائم خطر در بارداری کدامند؟

💟 خونریزی در بارداری: در طی ۸ هفته‌ی اول بارداری که جنین در رحم کاشته می‌شود، لکه‌بینی یک علامت طبیعی است. اما لکه‌بینی یا مشاهده‌ی خونریزی شدید در دوران بارداری احتمالا کمی نگران‌کننده است.
💟 درد شکم: اگر درد شکم شدید، ثابت یا همراه با خونریزی و علائم دیگری باشد، خود را به مراکز درمانی و بیمارستان برسانید.
💟 ورم دست و پا و افزایش وزن ناگهانی: هرگونه پف‌کردن غیرطبیعی در صورت و هرگونه تورم بیش‌از‌حد در دستان و افزایش وزن بیش از ۱/۸ کیلوگرم در هفته، می‌تواند نشانه‌ی ابتلا به پره اکلامپسی باشد.
💟 خارش شدید: داشتن خارش فراوان و غیرعادی، درد و انقباضاتی که آرام نمی‌شود، تاری دید و سر درد، تب، کاهش حرکات جنین و یا آبریزش و ترشحات از واژن علائم خطر هستند.
💟 علت ایجاد دیابت بارداری و علائم آن: تغییرات هورمونی می‌تواند باعث کاهش تولید انسولین شود. افت انسولین، سطح قند خون شما را افزایش می‌دهد و باعث ایجاد دیابت بارداری می‌شود. تست غربالگری دیابت بارداری، بین هفته‌های ۲۴ تا ۲۸ حاملگی انجام می‌شود.


⁣⁣

♂️♀️
مامان اسراء مامان اسراء ۱ ماهگی
♦️خونریزی لثه در بارداری

💟تغییرات هورمونی در دوران بارداری بخش های زیادی از بدن شما را تغییر می دهد این تغییر حتی.دندان ها،دهان،لثه های شما را نیز شامل می شود.
💟انجمن دندان پزشکان آمریکا عنوان می کنند:بیش از نیمی از خانم های باردار به التهاب لثه دچار می شوند (بیماری خفیفی که لثه ها را درگیر می کند).
اغلب موارد التهاب لثه بعد از بارداری بهبود می یابد.
💟علت خونریزی لثه در دوران بارداری هورمون های تولید شده در طول بارداری می باشد که می تواند لثه های شما را تحریک کرده و سبب تورم و قرمزی آن ها شود.
💟درمان خونریزی لثه در دوران بارداری
برای درمان خونریزی لثه در دوران بارداری با یک مسواک نرم روزانه دندان های خود را دو بار مسواک بزنید گرچه در ابتدا ممکنست موجب افزایش خونریزی شود اما اینکار ضروریست
💟غذاهای شیرین و چسبنده را محدود کنید. این امر شامل بسیاری از انواع آب نبات، نوشابه، آب میوه و دسر می شود. به مقدار کافی ویتامین C و کلسیم دریافت کنید که نقش مهمی در سلامت دندانها و لثه ی شما در طول بارداری بازی می کنند.
⁣⁣
مامان 🌹رُزاخانُم🌹 مامان 🌹رُزاخانُم🌹 ۴ ماهگی
دوران بارداری با تغییرات فیزیولوژیک مهمی همراه است که دفع پروتئین یکی از آن‌ها است. دیگر تغییرات شامل موارد زیر می‌شود:

۱- تغییرات هورمونی: در دوران بارداری، سطح هورمون‌هایی مانند استروژن و پروژسترون در بدن زنان افزایش می‌یابد که باعث تغییراتی در بدن می‌شوند.

۲- تغییرات قلبی و عروقی: در دوران بارداری، حجم خون بدن افزایش می‌یابد و قلب برای پمپاژ خون بیشتر تلاش می‌کند. همچنین، فشار خون و نرخ ضربان قلب نیز افزایش می‌یابد.

۳- تغییرات تنفسی: به دلیل افزایش حجم رحم و فشار بر ریه‌ها، تنفس در دوران بارداری ممکن است کمی سخت‌تر شود.

۴- تغییرات گوارشی: در دوران بارداری، حرکات معده کمی کندتر می‌شود و ممکن است مشکلاتی مانند سوء هاضمه، ترشح بیش از حد آهن معده یا یبوست را ایجاد کند.

۵- تغییرات ادراری: به دلیل فشار بیشتر رحم بر روی کیسه ادراری، ادرار‌کردن ممکن است کمی دشوار شود.

۶- تغییرات جنسی: در دوران بارداری، تغییرات هورمونی و فشار بیشتر رحم بر روی ارگان‌های جنسی می‌تواند باعث تغییراتی در رضایت جنسی زنان شود.
مامان فسقل مامان فسقل ۲ ماهگی