۲ پاسخ

مفید بود لایک کنید

من شنیدم خرما در دورلن بارداری بخوری جنین صبور میشه

سوال های مرتبط

مامان ملورین مامان ملورین ۴ ماهگی
💟6 فایده فوق العاده مصرف آب نارگیل در بارداری


✳️آب نارگیل و جلوگیری از عفونت ادراری: آب نارگیل ادرار آور طبیعی است
✳️جلوگیری از پره اکلامپسی و زایمان زودرس: آب نارگیل موجب تنظیم فشار خون شده
✳️آب نارگیل جلوگیری از یبوست و سوزش سردل: تغییرات هورمونی در بارداری موجب سوزش سر دل، یبوست، و سوء هاضمه میشود. آب نارگیل یک ملین طبیعی است که موجب تقویت سیستم گوارش و مانع از یبوست می شود. همچنین آب نارگیل یک اسید طبیعی خنثی است و در نتیجه مانع از سوزش_سردل میشود
✳️آب نارگیل جلوگیری از عفونت:آب نارگیل سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی ضروری و آنتی اکسیدان است موجب افزایش سطح ایمنی بدن شده و مقاومت شما را در برابر عفونت افزایش میدهد.
✳️آب نارگیل جلوگیری از دیابت بارداری:مصرف بیش از حد قند می تواند به افزایش سطح قند خون منجر شود. آب نارگیل شکر کمتری نسبت به سایر نوشیدنی ها دارد و از دیابت_بارداری و اضافه وزن جلوگیری میکند.
✳️آب نارگیل افزایش رشد جنین:آب نارگیل تمام مواد مغذی که برای سلامت مادر و جنین ضروریست برای مادر تامین میکند. در نتیجه موجب افزایش سلامت و رشد جنین میشود.
مامان هدیه امام حسین مامان هدیه امام حسین ۷ ماهگی
مزایای زیادی در مصرف شیر در بارداری وجود دارد که به مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم:

ویتامین D : شیر یک ماده‌ی بسیار مغذی است و منبع غنی ویتامین D است که برای زنان باردار بسیار مفید می‌باشد. آیا می‌دانید چرا در این دوران به ویتامین D نیاز دارید؟ طبق یک مطالعه دریافت کافی این ویتامین می‌تواند خطر ابتلای نوزاد به آلرژی را کاهش دهد. مصرف شیر و فراورده‌های آن، ویتامین D در دسترستان قرار می‌دهد که از کاهش وزن نوزاد در هنگام تولد و نرمی استخوان جلوگیری می‌کند.
کلسیم : روزانه باید بین 1000 تا 1300 میلی گرم کلسیم در روز دریافت کنید. نوشیدن شیر در بارداری می‌تواند مقداری از نیاز شما به کلسیم را برآورده کند. مصرف شیر در بارداری اثرات تقویت کننده‌ای بر رشد جنین داشته و باعث افزایش قد او می‌شود. تحقیقات نشان داده است کودک مادرانی که در دوران بارداری شیر مصرف می‌کردند در اواخر نوجوانی انسولین کمتری در خونش دارند که خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد. مصرف شیر در دوران بارداری، کلسیم استخوان‌‌ها را تامین می‌کند که به رفع نیازهای معدنی کودک کمک می‌نماید
مامان 🌹رُزاخانُم🌹 مامان 🌹رُزاخانُم🌹 ۶ ماهگی
دوران بارداری با تغییرات فیزیولوژیک مهمی همراه است که دفع پروتئین یکی از آن‌ها است. دیگر تغییرات شامل موارد زیر می‌شود:

۱- تغییرات هورمونی: در دوران بارداری، سطح هورمون‌هایی مانند استروژن و پروژسترون در بدن زنان افزایش می‌یابد که باعث تغییراتی در بدن می‌شوند.

۲- تغییرات قلبی و عروقی: در دوران بارداری، حجم خون بدن افزایش می‌یابد و قلب برای پمپاژ خون بیشتر تلاش می‌کند. همچنین، فشار خون و نرخ ضربان قلب نیز افزایش می‌یابد.

۳- تغییرات تنفسی: به دلیل افزایش حجم رحم و فشار بر ریه‌ها، تنفس در دوران بارداری ممکن است کمی سخت‌تر شود.

۴- تغییرات گوارشی: در دوران بارداری، حرکات معده کمی کندتر می‌شود و ممکن است مشکلاتی مانند سوء هاضمه، ترشح بیش از حد آهن معده یا یبوست را ایجاد کند.

۵- تغییرات ادراری: به دلیل فشار بیشتر رحم بر روی کیسه ادراری، ادرار‌کردن ممکن است کمی دشوار شود.

۶- تغییرات جنسی: در دوران بارداری، تغییرات هورمونی و فشار بیشتر رحم بر روی ارگان‌های جنسی می‌تواند باعث تغییراتی در رضایت جنسی زنان شود.