۳ پاسخ

فرزند نیکو پیجش کجاس

دقیقا
جدیدا میزنه تو سر خودش ومیدونه منوباباش خیلی ناراحت میشیم ومیخوایم جلوشو بگیریم ازعمد بیشترانجام میده بخصوص تاباباشومیبینه

دستش درد نکنه🤨
البته همین الان هم پسر من هرچی بهش بگم نه میخنده بیشتر تکرارش میکنه

سوال های مرتبط

مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
پرت كردن اشيا توسط كودک بنا به محدوده سنی خود، با چالش هایی رو به رو می شوند. بسیاری از کودکان روحیه بسیار حساس و شکننده ای دارند و همین امر، اهمیت برخورد پدران و مادران را دو چندان می‌کند. رفتارهایی مانند جیغ زدن، پرت کردن اشیا در کودک و رفتارهایی از این قبیل جز عادت هایی هستند که برخی کودکان در سنین خاصی آن را تجربه می کنند، لذا با روش های درست رفتاری می‌توان این عادت ها را از لیست رفتارهای کودک حذف کرد.

کودکان از سن حدود 14 ماهگی، پرتاب اشیا را دوست دارد و از انجام این عمل، ذوق می کند که نوعی پیشرفت استعداد های حرکتی محسوب می گردد. جالب است که بدانید، کودک به تدریج اشیا را با وسایل مختلف امتحان می کند تا ببیند چه بلایی بر سر هر کدام می آید، به عنوان مثال کودک می آموزد که پرتاب توپ اسباب بازی با پرتاب میوه تفاوت دارد. پرتاب کردن اشیا در کودک، مستلزم هماهنگی بین دست ها و چشم های کودک است، هنگامی که کودک شروع به پرتاب کردن اشیا می کند، نه تنها بسیار به خودش می بالد که یک مهارت را کشف کرده بلکه پدر و مادران باید از این پروسه پیش آمده استقبال می کنند.
مامان مارشمالو🍡🍫 مامان مارشمالو🍡🍫 ۱ سالگی
قسمت دوم از شیرگرفتن

یک سوال مهم؟ فرزندمان را چه زمانی از شیر بگیریم؟ چه سنی برای از شیر گرفتن مناسب است؟ در کتاب های پزشکی و همینطور متخصصان کودک می گویند ۲۴ ماهگی، یعنی دو سالگی بهترین زمان گرفتن از شیره. در متون سنتی ما گفته شده که حداقل ۲۱ ماه و حداکثر ۲۴ ماه. یعنی ۲۱ ماهگی زمان مناسب برای از شیر گرفتن است. دیگه خیلی یه مادر به بچش شیر بده ۲۴ ماهگی پایان شیر دادن است.

ما یک ماه تا ۴۰ روز زمان می‌خواهیم برای از شیر گرفتن. حالا بچه ای که قراره در ۲۴ ماهگی از شیر گرفته بشه ما از ۲۴ ماهگی شروع نمی کنیم ،بلکه از ۲۲ ماهگی یا ۲۲ ماه و دو هفتگی شروع می کنیم. اگر می‌خواهیم ۲۱ ماهگی از شیر بگیریم، تقریباً از ۱۹ ماهگی شروع می کنیم بچه رو از شیر گرفتن.

یک مژده‌ به مادرها بدم که همه ما از شش ماهگی بچمون از شیر گرفتیم، ولی خودمون خبر نداریم. وقتی که بچه در سن ۶ ماهگی، ۷ ماهگی تونست غذایی غیر از شیر بخوره، همونجا بچمون از شیر گرفتیم. در همون شش، هفت ماهگی با همون سوپ، فرنی، پوره و یا نانی که داشتیم به بچه می دادیم داشتیم یه چیزی را جایگزین شیر می کردیم به بچه می دادیم. ولی چون کم رنگ بود و اون شلوغ کاری از شیر گرفتن رو نداشت ما متوجه نشدیم.(ادامه دارد...)
مامان محدثه مامان محدثه ۱۵ ماهگی
♦️نوزادان تا دو سالگی بیشترین تعداد سلولهای عصبی در مغز را دارند. این سلول ها بین ۶ ماهگی تا ۵ سالگی به مرور از بین می روند چون انسان به همه این سلول ها احتیاج ندارد. اما اگر مادری افسرده باشد و نتواند با نوزاد ارتباط عمیق عاطفی برقرار کند، اگر فرزندشان را ساعت ها جلوی تلویزیون بگذارند، اگر در خانه استرس باشد، اگر مرتباً کودک را دعوا کنند، اگر کودک کتک بخورد، سلولهای مغز کودک با سرعت بیشتری از بین می‌رود که بعدها باعث مشکلاتی شبیه بیش فعالی، افسردگی، اضطراب، اعتیاد و وابستگی و غیره می‌شود.


چگونه باعث رشد مغز کودک تان بشوید؟
هر زمان فرزند شما از طرف شما بازخورد و واکنش مثبت بگیرد، سلول های جدید ساخته میشود.
هر زمان به چشمهای فرزندتان نگاه کنید و به هم لبخند بزنید،
هر زمان کار خوب فرزندتان را تشویق کنید،
هر زمان با هم بخندید، هر زمان با محبت به زبان بیاورید فرزندتان چه کار خوبی انجام داده
و هر زمان فرزندتان را با عشق به آغوش بکشید، مغز کودکتان رشد می کند.

تا می توانید مچ فرزندتان را هنگام انجام کار خوب بگیرید و به زبان بیاورید چه کار خوبی انجام داده است.
⁣⁣