۲ پاسخ

گروه چت دوستانه روبیکا سوال هم داشته باشیم از هم بپرسیم اگر دوست داشتی بیای به این آیدی پیام بدهsamira6964402@

گلم من ازت انرژی خوب میگیرم میخام صفحتو داشته باشم فقط من نمیتونم درخواست بدم
میشه تو به من درخواست بدی❤

سوال های مرتبط

مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
کنترل عصبانیت

هنگامی که والدین به طور کار آمد هیجان های خود را مهار می کنند، فرزندان شان هم یاد می گیرند تا به همین شیوه عمل کنند. روشی که والدین برای مدیریت خود در شرایط انفجاری (عصبانیت بیش از حد) به کار می برند، الگویی برای فرزندشان می شود تا به هنگام خشم یا اندوه از آن الگو تبعیت کنند.
بنابراین کنترل خشم و عصبانیت چیزی است که همه والدین به آن نیازمندند. خود مهار گری روشی برای کمک به والدین است تا از وارد کردن صدمه به فرزندشان اجتناب کنند. با کسب این مهارت، والدین خواهند توانست تا با فرزندشان به شیوه هایی موثر حتی در لحظات تنش زا، تعامل کنند.

مثلا وقتی کودک ما شاهد است که به نظر خیلی عصبانی می آییم، خشم خود را فرو بخوریم و سکوت کنیم و چند دقیقه ای از او بخواهیم محیط را ترک کند تا کنترل خود را دوباره به دست آوریم، او نیز از این شیوه استفاده خواهد کرد. در واقع رفتارهای خشن فرزندانمان بازتابی از رفتار والدین است.

خشم، هیجان پایه ای است که هر کسی آن را می فهمد. می توان به افراد آموزش داد که چگونه خشم خود را بدون آسیب زدن به خود یا دیگران مهار کنند. آنچه حائز اهمیت است قبول مسئولیت اعمال خود و پذیرش احساسات به عنوان بخشی از ماهیت بشری است.
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
4_نحوه رفتار با بچه های لوس چگونه است؟ 

با کودک لوس چکونه رفتار کنیم؟

یک کودک لوس باید یاد بگیرد که بزرگسالان جدی هستند. آنها باید بدانند که « به هیچ وجه» به معنای «نه» است. اگر مرزها از ابتدا مستقیما و واضح تعیین شده باشند، حتی خشم به طور معمول اتفاق نخواهد افتاد به همین دلیل است که شما باید قوانین خود را در اسرع وقت اعلام کنید.
یک کودک به صورت مادرزاد لوس نیست؛ او در این وضعیت قرار گرفته است. یک کودک لوس به دنیا نمی آید، این که بچه ی لوسی است، همه بر پایه استدلال والدین است، اگر آنها اجازه می دهد فرزندشان به میزان خاصی از خودخواهی برسد، فرزندان در نهایت دچارمشکل می شوند و رفتار آنها به طور فزاینده ای بدتر می شود. دیر یا زود این کودکان در نهایت به والدین خود توهین می کنند، آنها را کنترل می کنند و قدرت خود را بر آنها تحمیل می کنند که نباید این خصوصیات را داشته باشند. مهمتر از همه، آنها در نهایت نمی دانند چگونه ارزش خود را حفظ کنند، همیشه بیشتر مایلند محبت ببیند و هرگز یاد نمی گیرند که چگونه واقعا قدردانی کنند.
یک کودک لوس می تواند یک انسان بسیار ناخوشایند به عنوان یک فرد بزرگسال باشد که برای دیگران و مهمتر از همه برای خودش اذیت کننده است. کودکان به مرزبندی نیاز دارند و والدین باید مثل والدین خوب رفتار کنند، هرگز نباید به فرزندان خود بی احترامی یا توهین کنند. به یاد داشته باشید، هر کاری که شما انجام می دهید برای جلوگیری از آسیب دیدن فرزندان، به آنها کمک می کند که افراد بهتری در آینده باشند که می دانند چگونه روابط سالم را برقرار و حفظ کنند. 
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
2_یک بچه لوس چگونه است؟ 

علل اصلی ؛ رفتار و نشانه های بارز یک کودک لوس

یک چرخه خشم؛
هر کودکی می داند که چگونه می تواند خشم خود را منتقل کند، زیرا در اغلب موارد آنها می دانند که می توانند هر چیزی را که می خواهند از همین راه بدست آورند. به ویژه، این رفتار باعث می شود که یک بزرگسال احساس شرم و گناه کند. 
نگاهی به این مثالها بیندازید:
کودکی در یک سوپرمارکت با والدینش همراه است و آب نبات می خواهد. والدین می گویند "نه". کودک اصرار می ورزد و سپس متوجه می شود که آنها نمی خواهند خواسته ی وی را برآورده سازند. بنابراین، خود را به زمین می اندازد و شروع به لگد زدن و فریاد می کند. هنگامی که یک مادر یا پدر این صحنه را ببیند، با نگاه کردن به والدین واکنش نشان می دهد و آنها احساس گناه می کنند. چهره آنها از خجالت سرخ می شود و می گویند:"خوب، می توانی آب نبات خود را این بار داشته باشی، اما این کار را هرگز دوباره انجام نده.
در اینجا واقعا چه اتفاقی افتاد؟ فرزند توانسته است پدر و مادر خود را وادار کند و آنها احساس گناه و شرم کنند. در همین حین، والدین اختیار خود را از دست داده اند، و چون فرزندشان را درست تربیت نکرده اند. این امر می تواند به واکنش های مشابهی منجر شود. والدینی که فرزندشان را می شناسند، وقتی به آنچه که از آنها می خواهند، بهتر عمل می کنند، ممکن است هر بار که فرزندان خود را به انجام وظایف خاص و یا انجام مسئولیت های خاصی می رسانند، رشوه داده باشند (مثلا برای نمره امتحانی خوب)
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
‍ چرا کودکم غذا را روی زمین می ریزد؟

🔖معمولا وقتی بچه های کوچک غذا می خورند ، خیلی ریخت و پاش می کنند ، وقتی آنها روی صندلی شان می نشینند تا غذا بخورند ، غذایشان را به دستان شان می مالند ، آن را همه جا پخش می کنند و روی زمین می ریزند.
🔖گاهی اوقات ذره ذره غذایشان را روی زمین می ریزند و گاهی کل محتویات بشقابشان را روی زمین پخش می کنند.
پدر و مادرها نمی دانند که چرا کودکشان این گونه غذا می خورد. آنها از خودشان می پرسند که آیا کودکشان لوس شده و می خواهد با این کارش پدر و مادرش را اذیت کند ، اما این طور نیست.

کودک وقتی سیر باشد یا وقتی او غذایش را دوست نداشته باشد ، این کار را می کند . گاهی اوقات هم خسته است و نمیتواند سر میز غذا بنشیند ، گاهی اوقات نیز بچه ها دوست دارند با غذایشان بازی کنند و ببینند که با پخش کردن غذایشان ، چه اتفاقی می افتد.

🔖وقتی کودک غذایش را روی زمین می ریزد ، لذت می برد و به دنبال این می گردد که غذایش کجا می افتد و از دیدن آن لذت می برد. شاید پدر و مادران بتوانند به زور غذای جدیدی را به کودکشان بدهند ، ولی این کار آنها نتیجه ی خوبی ندارد :
🍂اول این که دیگر بچه ها به خوردن آن غذا علاقه ای نشان نمی دهند و ممکن است هیچ گاه خودشان به سمت خوردن آن غذا نروند. تازه اگر آن غذا در اماکن عمومی یا جلوی میهمان ها سرو شود ، بچه ها فقط یک لقمه از آن را بخورند و بقیه ی غذا را کنار بگذارند و بگویند که از آن متنفرند.
وقتی بچه تصمیم می گیرد غذایی را نخورد سر تصمیم خودش می ایستد و بعدا نیز همین کار را ادامه می دهد.

🍂دوم این که این کار شما ممکن است باعث شود کودک برای همیشه از آن غذا بیزار شود . بسیاری از بزرگترها هنوز از غذاهایی که در کودکی مجبور بودند بخورند ، متنفرند
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی