🌤🌤🌤


✨‌کودک شما شبیه هیچ کودک دیگری در دنیا نیست حتی خواهر یا بردار دوقلوش‼️

یه بچه ای از شش ماهگی خوابش کامل شده و طول شب بیدار نمیشه  یه بچه ی دیگه در ۴ ماهگی هست و با پستونک فقط بخواب میره ...

پس بچه ها با هم فرق دارن نمیشه بگی ۶ ماهگی باید بدون اذیت خوابش ببره چون فلان کتاب گفته، نه ماهگی باید با خودش بازی کنه چون فلان جا نوشته  ، یکسالگی نباید برای بغل خواستن گریه کنه بچه فلانی بغل نمیخواد  ،،

اگه چهارسالشه نباید غر بزنه و بدغذا باشه و ... برای بچه ها در هیچ سنی "باید" وجود نداره و برعکس ، شما "باید" قبول کنید که رفتارهای بچه ها درست مطابق گفته های کتابها و روانشناسها نیست ،
❣آنها قرار نیست شبیه هیچ فرد دیگری در جهان باشند
❣و یه شکل باهاشون رفتار بشه و بزرگ بشن ...

❣قرار یه شخصیت جدید و منحصر به فرد باشند .

شما به عنوان والد فقط وظیفه دارید امنیت و ارامشش را برقرار کنید و بهش عشق بدید و باقی رو بسپارید به خودش که زندگی کند .... ✨پس کتابت رو زمین بزار ، دست از مقایسه کردنش با دیگران بردار... 😍

۰ پاسخ

سوال های مرتبط

مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
4_نحوه رفتار با بچه های لوس چگونه است؟ 

با کودک لوس چکونه رفتار کنیم؟

یک کودک لوس باید یاد بگیرد که بزرگسالان جدی هستند. آنها باید بدانند که « به هیچ وجه» به معنای «نه» است. اگر مرزها از ابتدا مستقیما و واضح تعیین شده باشند، حتی خشم به طور معمول اتفاق نخواهد افتاد به همین دلیل است که شما باید قوانین خود را در اسرع وقت اعلام کنید.
یک کودک به صورت مادرزاد لوس نیست؛ او در این وضعیت قرار گرفته است. یک کودک لوس به دنیا نمی آید، این که بچه ی لوسی است، همه بر پایه استدلال والدین است، اگر آنها اجازه می دهد فرزندشان به میزان خاصی از خودخواهی برسد، فرزندان در نهایت دچارمشکل می شوند و رفتار آنها به طور فزاینده ای بدتر می شود. دیر یا زود این کودکان در نهایت به والدین خود توهین می کنند، آنها را کنترل می کنند و قدرت خود را بر آنها تحمیل می کنند که نباید این خصوصیات را داشته باشند. مهمتر از همه، آنها در نهایت نمی دانند چگونه ارزش خود را حفظ کنند، همیشه بیشتر مایلند محبت ببیند و هرگز یاد نمی گیرند که چگونه واقعا قدردانی کنند.
یک کودک لوس می تواند یک انسان بسیار ناخوشایند به عنوان یک فرد بزرگسال باشد که برای دیگران و مهمتر از همه برای خودش اذیت کننده است. کودکان به مرزبندی نیاز دارند و والدین باید مثل والدین خوب رفتار کنند، هرگز نباید به فرزندان خود بی احترامی یا توهین کنند. به یاد داشته باشید، هر کاری که شما انجام می دهید برای جلوگیری از آسیب دیدن فرزندان، به آنها کمک می کند که افراد بهتری در آینده باشند که می دانند چگونه روابط سالم را برقرار و حفظ کنند. 
مامان عدنان مامان عدنان ۱۰ ماهگی
دکتر دو لیرسنایدر در کتاب بچه و خوابش که یکی از معروفترین متخصصان خواب کودک در فرانسست گفته«وضعیت خواب کودک زندگی و خانواده را تحت‌الشعاع قرار میدهد. برای اینکه کودک به تخت خواب خودش برود؛و بخوابد برای اینکه بتواند برای چند ساعتی از مادرش جدا شود باید بتواند به بدن خودش اعتماد کند حتی وقتی یک سری اتفاقات در کنترل کن خودش نباشد. و باید آنقدر آرام باشد که بتواند با فکر های عجیب غریبی که به سراغش می آید کنار بیاید »
نویسنده کتاب معتقد بود بچه ها زمانی میتونن خواب راحتی داشته باشند که بتونم جدایی از پدر و مادرشان رو بپذیرند « آیا کشف شب های آرام و بلند و بی سروصدا و قبول کردن تنهایی نشانه این نیست که بچه ها به ارامش درونی رسیده و ناراحتی هایش را پشت سر گذاشته؟»
حتی بخش های علمی کتاب هم به نظر اگزیستانسیالیستی می‌اومدن . فرانسوی ها چیزی رو که ما «حرکت سریع چشم ها در خواب » میگیم «خواب پارادوکسی» میگن زیرا چشم خوابه ولی روح کاملا فعال هست .
پالما : من هنوز مطمعن نیستم که با این اطلاعات می‌خوام چه کار کنم. من فقط می‌خوام دخترم یاد بگیره که یه تنهایی و بدون نیاز به من بخوابه .
مامان عدنان مامان عدنان ۱۰ ماهگی
تا اینجارو یاد گرفتیم که خونسردی والدین چه تأثیر مثبتی می‌تونه داشته باشه روی تربیت کردن فرزندشون...
والدین فرانسوی انتظار این رو ندارن که بچه ها بعد از تولدشون تمام طول شب رو بخوابن ولی این موضوع پس از مدتی که این بی خوابی ها غیر تحمل شد ؛ یعنی چیزی حدود دو تا سه ماهگی به این روند پایان میدن.
والدین به بیدار شدن های بچه ها به عنوان یه مشکل کوتاه مدت نگاه میکنن و نه یه مشکل حاد!
پالما باهرکشی که صحبت میکرد این موضوع رو کاملا پذیرفته بود که بچه ها در حدود سه تا شش ماهگی و حتی گاهی اوقات زودتر تموم طول شب رو بخوابن.
تو مقاله ای در مجله مادرا نوشته بود «تعدادی از بچه ها از حدود شش هفتگی یاد میگیرند که در طول شب بیدار نشوند و کامل بخوابند ؛ ولی بقیه بچه ها برای پیدا کردن ریتم خوابشون به چهار ماه زمان نیاز دارند»
و تو یکی از پرفروش ترین کتاب راهنمای خواب تو فرانسه نوشته بود « در حدود سه تا شش ماهگی فرزند شما یاد خواهد گرفت که حداقل هشت الی نه ساعت در طول شب بخوابد و پدر و مادر دوباره از خوابیدن بدون وقفه خود در طول شب لذت خواهند برد»
ادامه‌....
مامان آرتا🐣 مامان آرتا🐣 ۷ ماهگی
توانمندی های نوزادان ۱۲ ماهه

او حالا درک درست تری از اندام های بدن خود دارد و می تواند به آنها اشاره کند به عنوان مثال وقتی از کودک ۱۲ ماهه خود بپرسید “دستت کجاست؟” او دست خود را نشان خواهد داد. ممکن است در این سنین احساس کنید کودک شما بداخلاق تر شده و دیگر آن کودک سازگار سابق نیست. باید از این بداخلاقی خوشحال باشید زیرا لجبازی و تلاش برای نه گفتن و نشان دادن استقلال قسمتی از روند رشد اوست که در حال شکل گیری است. او نسبت به غریبه ها بیش از گذشته حساس می شود و حتی ممکن است با دیدن غریبه ها گریه کند. به هیچ وجه از این کار او ناراحت نشوید و سعی کنید تا همیشه در کنار او بمانید تا بتواند با اضطراب جدایی خود کنار بیاید و درک کند که شما پشتیبان خوبی برای او هستید. در سن ۱۲ ماهگی، کودک شما می تواند کلماتی را بر زبان بیاورد و برای اشاره به اشیا، از کلمات استفاده نماید و برای ارتباط برقرار کردن با افراد “بای بای” می کند. در این سن، کودک شما شروع به راه رفتن می کند و می تواند بدون کمک و پشتیبان راه برود و این قسمت از زندگی او شروعی برای کنجکاوی های بیشتر و کشف دنیای بزرگ تر است.
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
💕💕


چند نکته برای بهبود رفتار کودکان در مهمانی




🌸   آزادی دادن منطقی به کودک
کودک را در محیط خانه خیلی محدود نکنید که در مهمانی و در حضور جمع که می داند کمتر با او برخورد می شود احساس کند از قفس آزاد شده و رفتار شما را تلافی کند.

🌸  به خواسته اش احترام بگذارید
اجازه بدین لباسش رو خودش انتخاب کنه
کودک را با اجبار به مهمانی نبرید اگر برای آمدن به مهمانی مقاومت می کند سعی کنید محیط مهمانی را برایش قابل تحمل تر کنید
با بیان خاطرات خودتون در مورد افرادی که اونجا می بینه آماده اش کنید یا اسباب بازی که دوست داره ، دفتر نقاشی یا بچه های دیگه رو همراه خودتون ببرید.

🌸 به او نشان دهید که برای شما مهم هست و همیشه برایش وقت دارید
قبل از آمدن مهمان یا رفتن به مهمانی ساعتی را به فرزند خود اختصاص بدین با هم کارتون ببینید یا  براش قصه بگین یا بازی که دوست داره انجام بدین و در فضایی صمیمی در مورد اتفاقات قصه، کارتون یا بازی با هم صحبت کنید.

🪷   مهربان ولی قاطع باشید
اگر علیرغم رعایت موارد بالا کودک شما رفتار غیر منطقی داشت مثلا در حضور دیگران ، والدینش را کتک زد یا چیزی رو پرت کرد و...
نه به او باج بدین و نه اونقدر تند برخورد کنید که فکر کنه هیچ کس دوستش نداره.
  تحقیر کودک به خاطر اشتباهاتش، عزت نفس او را پایین می ‌آورد و باعث میشه فکر کنه که دیگر جایی در دل دیگران ندارد.
اگر بچه‌ ها گمان کنند به عنوان «بچه بد» دیده می ‌شوند، انگیزه ‌شان را برای «بچه خوب» بودن از دست می ‌دهند.

🌷 دوست کودکتان باشید
بچه ‌هایی که از والدین می ترسند یا خجالت می ‌کشند، قدرت بیان احساسات خودشون رو از دست میدن و بنابراین در جمع دیگران، جور دیگه رفتار می کنند.
مامان حامی مامان حامی ۱۰ ماهگی
** تعداد دفعات لازم شیردهی در طول ۲۴ ساعت متناسب با سن
💟 از روز اول تا پایان یک ماهگی هر دو ساعت
💟 دو تا ۶ ماهگی ۸ الی ۱۰ بار
💟 ۶ الی ۱۲ ماهگی ۵ الی ۶ بار و فقط در طول روز
💟 ۱۲ الی ۱۸ ماهگی ۲ الی ۳ بار و فقط در طول روز
💟 بعد از ۱۸ ماهگی هم بطور کامل یا تدریجا تا دو سالگی قطع بشه

سعی کنید پدر هم در قطع شیر شبانه همکاری کنه و خیلی خوبه اگه هنگامی ک کودک بیدار میشه پدر به سراغ اون بره
آب رو جایگزین شیر برای قطع شیر شب نکنید چون کودک شرطی میشه ک حتما باید چیزی بخوره
بچه هایی ک شیر خشک میخورن میشه با کم کردن میزان و یا غلظت شیر فرآیند قطع شیر رو انجام داد
شیر شب بهتره از ۶ ماهگی قطع بشه و شیر روز از ۱۸ ماهگی کم و ب تدریج تا دو سالگی قطع بشه
قطع شیر رو در زمانی ک بچه مریض هست یا داره دندون درمیاره یا حساسیت و آلرژی داره انجام ندید
برای قطع موفق شیردهی،بچه باید غذای کمکی رو شروع کرده باشه مخصوصا شام ک شب ها گرسنه نشه
در فرآیند قطع شیر کاملا قاطع باشید و دلسوزی نکنید،و اگر قطع کردید ب هیچ عنوان دوباره سر دلرحمی شروع نکنید
در این زمان بچه رو از خونه بیرون ببرید و محیطی براش درست کنید ک بچه یاد شیر خوردن نیفته
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
✨برای آنکه آگاهی کودکان بالا برود خودمان به کودکانمان یاد بدهیم:


💥بهترین سن شروع آموزش به کودکان وقتیست که بچه ها را از پوشک میگیرید. هرگز جلوی جمع شلوارشان را پایین نکشید. بهشان یاد دهید که زیر پوشک حریم خصوصی بچه هاست.
💥هرگز بچه ها را مجبور نکنید کسی را ببوسند. "مادر برو یه بوس به عمو بده" یا "برو بغل دایی جان" و حرفهایی از این دست. بگذارید یاد بگیرند که برای بوسیدن و در آغوش کشیده شدن اجازه بچه ها شرط است.
💥 هرگز بچه ها را در سن پایین با هیچ مردی حتی محارم تنها نگذارید. فکر نکنید پسربچه ها در خطر نیستند اتفاقا آمار تجاوز و آزار جنسی پسربچه ها رو به افزایشست.
💥مهارت "نه" گفتن را به بچه ها بیاموزید.
💥سعی کنید راننده سرویس بچه ها مرد نباشد. خصوصا مراقب آخرین نفری که با راننده تنهاست باشید.
💥هرگز وقتی بیرون از منزل هستیدسفارش چیزی را ندهید که بچه ها مجبور شوند تحویل بگیرند.
💥 اسم اعضای تناسلی را به بچه ها درست آموزش دهید. استفاده از اسامی متفرقه را کنار بگذارید. به بچه ها یاد دهید صحبت در این موارد خارج ار عرف است و هرکسی خواست در این موارد با ایشان صحبت کند سریع شما را درجریان بگذارند. بگویید این حرف ها فقط در چارچوب خانه مطرح می شوند.
💥بیشتر متجاوزین بچه ها را می ترسانند. به بچه ها بگویید هر کاری که کرده باشند دوستشان دارید هرگز حتی برای تنبیه های معمولی هم این جمله رو به کار نبرید" این کارو کردی دیگه دوست ندارم". بچه ها باید بدانند تحت هر شرایطی خانواده پذیرای ایشان است.