خواص دانه چیا چیست؟

 دانه چیا چیست ؟
شاید این سوال براتون پیش آمده که دانه چیا برای چی خوبه ؟

خواص دانه چیا بسیار زیاد است، دانه چیا سرشار از مواد مغذی است و منبع بزرگ فیبر به حساب می‌آید. امگا ۳، منیزیم، کلسیم، ویتامین B3، مس، پروتئین و... از انواع مواد مغذی موجود در دانه چیا هستند؛ به همین دلیل دانه چیا برای کودکان فواید بسیاری دارد.

دانه چیا برای کودکان از اهمیت خاصی برخوردار است.

استفاده از این دانه معجزه آسا را می توان برای کودکان از سنین 7 تا 8 ماهگی شروع کرد.

فواید دانه چیا برای کودکان

- حفظ سلامتی استخوان ها و دندان ها

در ترکیب دانه چیا کلسیم، منگنز، منیزیم و پروتئین وجود دارد که باعث تقویت رشد استخوان ها و دندان ها می شود
 

- مفید برای رشد و تکامل سیستم مغزی و قوه بینایی

اسیدهای چرب امگا 3 موجود در دانه چیا سبب بهبود رشد مغز و تقویت قوه بینایی می شود.

 
- مفید در بهبود روند رشد و تکامل کودکان

پروتئین موجود در آن به همراه دیگر مواد معدنی و ویتامین ها، باعث حفظ سلامتی و بهبود رشد کودکان می شود.


- تقویت سیستم ایمنی بدن

دانه چیا مملو از آنتی اکسیدان می باشد. آنتی اکسیدان ها برای مقابله با حمله رادیکال های آزاد به سلول های سالم مفید هستند. در نتیجه سیستم ایمنی بدن کودکان تقویت می شود و از ابتلا به بیماری های گوناگون به ویژه سرطان پیشگیری می شود.


- حفظ سلامتی قلب

اسیدهای چرب امگا 3 موجود در این دانه ها، از پیدایش بیماری های سیستم قلب و عروق پیشگیری می کند.
.•.
╰┅──────┅╯

۷ پاسخ

چ جوری باید ب بچه ها داد؟؟ منظور داخل چه غذاهایی میشه ریخت؟؟

من موز سیب دانه چیا قاطی میکنم میدم الانم دادم .. تو جو دوسر پرک هم میشه قاطی کرد من باهاش غذا هم درست میکنم بدون خیس شده هم خوبه همینجوری بریز تو غذهاش

مکمل های مهر نی نی کوچولو دانه چیا هم داره

چطور باید استفاده کرد و ب بچه داد

داخل سوپ پودینگ اینا میتونی استفاده کنید

چطوری باید ب بچع ها بدیم!

چ جوری باید بدیم بیشتر توضیح بدید

سوال های مرتبط

مامان آراد وبردیا ♥️ مامان آراد وبردیا ♥️ ۱ سالگی
مامان آروین مامان آروین ۱ سالگی
.
دندان در آوردن مرحله ای نیست که تمام نوزدان در یک زمان به آن برسند.🤔 تبدیل این خنده لثه ای به یک لبخند با دندانهای درخشان، یک مجوز عبور است که سالها طول می کشد کامل شود.🦷 زمانی که نوزاد شما 3 ساله می شود، او ردیف کاملی از دندان ها دارد، که می تواند خودش آنها را مسواک بزند؛ گامی اساسی در راه مراقبت از خود.👶 (هرچند کودک شما مهارت لازم برای انجام یک کار را ندارد بنابراین تا 6 سالگی در این کار به او کمک کنید.)
👈رشد دندان از زمانی که جنین در رحم است، شروع می شود. هنگامی که حامله هستید، جوانه های دندان در دهان جنین تشکیل می شود (همچنین دندان های شیری). به ندرت پیش می آید نوزاد با یک یا دو دندان متولد شود یا در چند هفته اول زندگی دندان در آورد. اما اکثریت قریب به اتفاق نوزادان اولین دندان خود را بین 4 ماهگی تا 7 ماهگی در می آورند.

✔️ اگر دندان کودک شما زودتر در بیاید، در سه ماهگی اولین جوانه ها را مشاهده می کنید (معمولا یکی از دندانهای پایین). اگر دندان نوزاد شما دیرتر در بیاید، باید تا یک سالگی یا بیشتر صبر کنید.

🦷آخرین دندان ها، دندان های آسیاب هستند که در انتهای بالای دهان در بالا و پایین یافت می شود. این دندان ها معمولا در تولد سومین سال نوزاد دیده می شوند. مدت کوتاهی پس از آن، کودک باید یک مجموعه کامل از 20 دندان داشته باشد.
👶🏻🍼
#دندان #دندان_کودک
مامان دخترم مامان دخترم ۱ سالگی
مامان کـ♡سراجوجه🐣 مامان کـ♡سراجوجه🐣 ۱ سالگی
‍ رابطه تلويزيون و رشد شناختي و يادگيري در كودك

تماشاي تلويزيون بدون توجه به محتواي آن، تأثيرهاي نامطلوب متعددي بر توان يادگيري كودك مي گذارد. به اين ترتيب كه اولا باعث بي قراري شده، تمركز كردن را مشكل مي كند. كودكاني كه بيش از ٤ ساعت در روز تلويزيون تماشا مي كنند، معمولا نمي توانند بيشتر از چند دقيقه با بازي يا پازل معين سرگرم شوند؛ علت اين امر احتمالا اين است كه تغيير دائم صحنه هاي تلويزيون توانايي آنان را براي پرداختن به يك فعاليت معين مختل مي كند.

دوم اينكه برخلاف انتظار بيشتر والدين، نتيجه تحقيقات حاكي از آن است كه دايره لغات كودكاني كه زمان درازي تلويزيون مي بينند به گستردگي آن هايي كه كمتر تلويزيون مي بينند نيست، چون كودكان براي يادگيري لغات جديد بايد چيزي را كه مي شنوند تمرين كنند.

سوم، تلويزيون در يادگيري روش مطالعه و خواندن، اختلال ايجاد مي كند. برخي تحقيقات نشان داده وقتي تلويزيوني وارد خانه اي مي شود مهارت هاي كتاب خواندن در كودكان آن خانه كندتر از كودكاني است كه تلويزيون ندارند.

و بلاخره اين كه، تماشاي زياد تلويزيون موجب مي شود جاذبه دنياي اطراف براي كودك كمتر شود. وقتي كودك ساعت ها در حالي كه جذب جريان فيلم شده بي حركت مي نشيند، بيشتر از اين كه مشتاق يا كنجكاو يا خلاق شود، منفعل مي شود؛ در اين حال، بيشتر مطالبي كه كودك جذب مي كند به درستي طبقه بندي نمي شود و بيشتر گيجش مي كند. بنابراين، يادگيري مؤثر اتفاق نمي افتد