طریقه برخورد با کودک ۱ - ۲ ساله
کودکان شرور، نافرمان و خشمگین از القابی هستند که ممکن است برای این گروه استفاده شود، اما اصلاح رفتار نیازمند آموزش و آگاهی است و نباید در این زمینه محدودیتهایی را تحمیل کرد.
زندگی مسالمت آمیز با کودک یک تا دو سال برای برخی، رویای دست نیافتنی است اما میتوان با ذکر چند نکته در این زمینه شاهد همکاری و حمایت دوچندان بود.
کودکان نیاز به آغوش گرفتن دارند تا از این طریق از نظر ذهنی نیز تغذیه شوند. اگر همواره کج خلقی میکند، توجه او را منحرف کنید، مطمئنا زمانی که کودک در حال انجام کاری بوده که تمایلی به آن نشان نمی دهند می توان با انحراف توجه، ریسک درگیری را کاهش داد. به طور مثال اگر علاقه به تعویض لباس ندارد به جای بحث می توان توجه او را به اطراف به طور مثال یک پرنده جلب کرد و یا به سرعت، لباسش را در یک حرکت تعویض نمود.
برخلاف تصور برخی والدین، کودکان درک مناسبی از شرایط نیز دارند، باید با انتخاب جملات ساده و مفهومی به تشریح جزئیات، پرداخت تا امنیت ذهنی دو چندانی به وجود آید.
کودکان تا ۷سالگی باید بچگی کنن بریزن بپاشن بشکنن باید درمقابلشون صبوری کنیم تربیت بچه ها یا محدود کردن وتنبیه کردن تا ۷سالگی کار درستی نیست تا دو سالگی نیاز به آغوش دارن باید زود زود بغلش کنی ونازشونو بکشی باید واسه بچه ها وقت بزاریم حداقل روزی یکی دوساعت باهاش بازی کنی به گردش ببری براش شعر بخونی باهاش حرف بزنی ولی یادتون باشه تا یه زمانی بچه ان بریز به پاش میکنن بعدش که بزرگشدن دیگه مرتب میشن پس بزاریم بچه گی کنن توهیچ چیزی کنجکاو نمونن حس کنجکاویشونو برطرف کنن
قوانینی روشن و واضح را تعیین کنید. به عنوان مثال کودکان دو ساله دوست دارند حتی در رختخواب نیز بازی کنند و یا به تماشای برنامه های مورد علاقه بنشینند اما بهتر است در این زمینه عاقلانه رفتار کرد و مجموعه ای از قوانین را به شکل عملی بیان کرد.
داشتن حق استقلال اهمیت بسیاری دارد بنابراین فرصت انتخاب اسباب بازی ها و وسایل مورد علاقه نیز پیشنهاد می شود. بهتر است فعالیت های روزانه را به صورت برنامه مدون و قابل پیشبینی تنظیم کرد تا مدیریت اوضاع به درستی پیش رود.
لایک یادتون نره!😍
ممنون از شما مفید بود 🙏♥️
اشتراک خریدیدن
روزانه پیام مشاور، متناسب با سن کودکتون دریافت کنین.
سوالاتتون رو از مامانای با تجربه بپرسین.
با بازیهایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک میکنه آشنا بشین.