۱ پاسخ

🔹تغذیه کودک مصرف کرفس

زمان مجاز مصرف پخته ازهفت ماهگی
✔️به سوپ کودک اضافه کنید.
✔️از پایان هشت ماهگی به صورت غذای انگشتی بخار پز یا آبپز کنید به کودک بدهید.
❣درمان یبوست کودک؛کرفس حاوی درصد بالایی فیبر است بنابراین ملین بسیار مناسبی به شمار می آید؛ مصرف برگ و ساقه های کرفس زمانی که کودک دچار یبوست است مناسب میباشد.
❣کرفس سرشار از ویتامین c است و کودک را از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا محافظت میکند.
❣کرفس دارای خواص ضد التهابی است و شدت شرایط التهابی مانند آسم را کاهش میدهد.
❣درمان نفخ کودک
❣تب بر است.
❣ویتامین B6 و اسیدپانتوتنیک موجود در آن به همراه منیزیم و کلسیم اثر مثبتی در تقویت ماهیچه های کودک داشته و دارای اثرات شگرف در افزایش هوش و سلامت استخوان های کودک دارد.

لایک کنید بالا بمونه ممنونم

سوال های مرتبط

مامان زینب مامان زینب ۱۴ ماهگی
مامان نانا مامان نانا ۸ ماهگی
مامان نفس مامان نفس ۱۵ ماهگی
😋مادر اولین معلم ذائقه کودک 😋

گرایش بیشترکودکان به سمت غذاهای شور، شیرین و چرب است و این نوع ذائقه توسط اولین معلم تغذیه تمام کودکان یعنی مادران آن‌ها در وجودشان نهادینه شده. کودک از طعم غذاها تاپیش از این هیچ تجربه ای نداشته. پس لزوما آنچه مورد پسند ماست مطلوب کودکان نباید باشد. هرچه که مادران از بدو شروع غذای کمکی از چاشنی‌ها، نمک، شکر و روغن کمتری برای طعم دادن به غذای بچه‌ها استفاده کنند میل آن‌ها به خوردن گوشت‌های پخته یا بخارپز، سبزی‌های خام یا پخته و لبنیات هم بیشتر می‌شود😍😍. به عبارت ساده‌تر بچه‌ها هر آنچه را که از کودکی به آ‌نها خورانده می‌شود با همان طعم دوست دارند. حالا مادری که از 6 یا 7 ماهگی طعم خوراکی‌های چرب، سرخ کردنی، شور یا شیرین را به فرزندش چشانده،چطور میتواند توقع داشته باشد که او در 3 یا 4 سالگی به خوردن سبزی‌ها علاقه نشان دهد!؟

از طرف دیگر، غذا خوردن با الگوبرداری از سایر افراد خانواده در کودک شکل می‌گیرد. یعنی بکودک نوع غذا خوردن را ابتدا از پدر و مادر سپس از خواهر و برادر و در نهایت هم از جامعه همسالان خود در مدرسه یا محیط یاد میگیرد. تندتند غذا خورن، حرف زدن موقع غذا خوردن یا جدا کردن اجزای غذا مانند پیاز یا گوجه یا گوشت ، واکنش متفی یا مثبت نسبت به خوردن بعضی از خوراکی‌ها وتوسط اعضای خانواده و همسالان کودک به طور حتم در کودک ما تکرار خواند شد😰😰 بنابراین می‌بینید که خانواده می‌تواند نقش بسیار پررنگی در شکل‌گیری ذائقه و خوب یا بدغذا شدن کودک‌ داشته باشند.
مامان مغزِ گردو👧🏻 مامان مغزِ گردو👧🏻 ۱۵ ماهگی
این مطلب رو دیدم گفتم شاید به درد شماهم بخوره لیمومی از بدو تولد گویا دکتر تغذیه و‌مشاور داره😅
تغذیه در ۷ تا ۹ ماهگی

در این بازه زمانی، کودکان به‌تدریج به سمت خوردن ۳ وعده غذایی در روز می‌روند: صبحانه، ناهار و شام. به همین دلیل، باید طیف گسترده‌ای از غذاهای مختلف را در اختیارشان قرار دهید تا انرژی و مواد مغذی کافی مثل آهن را داشته باشند.

نوزادان نیازی به نمک یا شکر افزوده‌شده به غذا ندارند، چه‌بسا غذای شور برای کلیه‌ها خوب نیست و شکر هم می‌تواند باعث پوسیدگی دندان‌شان شود. در نظر داشته باشید که اوایل ممکن است ۱۰ها بار طول بکشد که کودک به یک غذا، طعم یا بافت جدید عادت کند.

جدا از این، روزهایی خواهد بود که آن‌ها غذای بیش‌تری می‌خورند و روزهایی هم کم‌تر. مهم این است که نگران نباشید و بدانید که این موضوع کاملاً طبیعی است. یک نکته دیگر هم این است که نوزادان تا قبل از ۱۲ ماهگی به میان‌وعده نیاز ندارند.

اگر فکر می‌کنید که فرزندتان بین وعده‌های غذایی اصلی گرسنه می‌شود، می‌توانید به آن‌ها شیر اضافی بدهید.
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۲ ماهگی
نوزادی که دچار رفلاکس معده است، استفراغ مکرر داشته یا دائما آب از دهانش جاری می‌شود.☹️

درمان رفلاکس اسید در نوزادان بستگی به سن کودک و شدت مشکل دارد.👈 ایجاد تغییراتی در سبک زندگی و درمان‌های خانگی ساده معمولی بهترین اقدامات اولیه برای درمان هستند.
✔️در صورتی‌ که شکم کودک پر باشد، احتمال رفلاکس واستفراغ بالا می‌رود. افزایش دفعات غذا خوردن و کاهش حجم هر وعده غذایی می‌تواند در کاهش رفلاکس مفید باشد.
✔️مادران شیرده در طول ماه‌های اول بهتر است از مصرف لبنیات گاوی مانند شیر، خامه، کره، پنیر و … (به علت بالا بودن میزان حساسیت به پروتیئن گاوی در شیرخوار مبتلا به رفلاکس) و همچنین از مصرف گوشت گاو، گوجه فرنگی، شکلات، کاکائو، قهوه، تخم مرغ و دخانیات خودداری نمایند.همچنین کودکانی که از شیر خشک تغذیه میکنند با تغییر شیر خشک ممکن است وضعیتشان بهبود یابد.
✔️اگر کودک از شیشه شیر تغذیه می‌کند، سعی کنید سر پستانکی شیشه شیر، همیشه با شیر پر شود تا کودک هوای زیادی نبلعد.
✔️در صورت اجازه متخصص کودکان، اضافه کردن مقدار کمی برنج به شیر خشک یا شیر مادری که کودک از آن تغذیه می‌کند ممکن است باعث کاهش جاری شدن آب از دهان و استفراغ شود.
#رفلاکس
#نوزاد
مامان نازدخملم💗دلین مامان نازدخملم💗دلین ۹ ماهگی
‌ ‌ 🔰برخی کودکان با شروع تغذیه تکمیلی با وجود اینکه خوب غذا میخورند اما خوب وزن نمیگیرند و از لحاظ ظاهری نیز کمی لاغر به نظر میرسند  . اما ممکن است انرژی دریافتی روزانه کودک ازمیزان انرژی و جنب و جوش او کمتر باشد در اینصورت پیشنهاد میکنیم رژیم غذایی کودک را به شیوه ای که ذکر میشود تغییر دهید . البته این رژیم غذایی برای کودکانی توصیه میشود که به ماده غذایی خاصی حساسیت ندارند.
#مقوی #کم_وزن

🔸روزانه حداقل ۵ وعده غذای کمکی به علاوه شیر مادر،به نوزاد شش ماه به بالای خود بدهید.
🔹انرژی مواد تغذیه ای تکمیلی کودک را بوسیله  اضافه کردن آرد یا روغن مایع یا جوانه غلات بیشتر کنید
🔸روزانه حداقل 5 وعده غذای کمکی به علاوه شیر مادر،به نوزاد شش ماه به بالای خود بدهید .
🔹در هر وعده غذایی  کودک  کمی روغن مایع یا کره آب شده تقریبا  یک  تا 2 قاشق مربا خوری اضافه کنید.
🔸میتوانید بای مقوی کردن غذای کودکان  از جوانه ماش یا جوانه گندم یا پودر جوانه غلات  در سوپ کودک نیز استفاده کنید زیرا علاوه بر اینکه سرشار از ویتامینهای گروه  ب و ث میباشند  به هضم بهتر غذای کودک نیزکمک می کنند.