۲ پاسخ

پسرمن الان چندروزه خیلی بی اشتهاشده غذاکه بهش میدم اول تف میکنه بیرون بعدش یزره میخوره ده روزدیگه یکسالش میشه موندم چیکارکنم

پسرمن الان چندروزه خیلی بی اشتهاشده غذاکه بهش میدم اول تف میکنه بیرون بعدش یزره میخوره ده روزدیگه یکسالش میشه موندم چیکارکنم

سوال های مرتبط

مامان نیلای مامان نیلای ۱۳ ماهگی
مامانا تو این فصل خیلی مراقب کوچولوتون باشید که سرما نخورن
از مواد غذایی که باعث تقویت سیستم ایمنی میشه زیاد استفاده کنید
🌱این رسپی رو میتونید با تست حساسیت از هفت ماهگی بدید
🌱 توی این رسپی از شلغم استفاده کردم که از شناخته شده ترین خواص شلغم کمک به درمان سرماخوردگی است
همچنین موجب افزایش عملکرد مغم ،تقویت سیستم ایمنی و درمان کم خونی کودک است

🌱از عدس استفاده کردم که علاوه بر تقویت سیستم ایمنی کودک ،به روند توسعه مغز کودک کمک میکنه،همچنین باعث سلامت استخوانهای نوزاد میشه

🌱از کدو حلوایی استفاده کردم که حاوی ویتامین cاست که این ویتامین یکی از منابع تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است .همینطور مملو از فیبر است و درمان خوبی برای یبوست است.

🌱از زردچوبه استفاده کردم که دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی است و نوعی انتی اکسیدان بسیار مهم محسوب میشود


یه بشقاب سالم برای هر انسانی
شامل ۳ بخشه
یک چهارم پروتئین
یک چهارم غلات
یک دوم میوه و سبزیجات

مامانا اگه شاغلید یا وقت کم میارید میتونید از سوپ کودک اماده ما تهیه کنید که به روز به اندازه سفارشات شما تولید میشه به صورت پودری و خشک هست
با آب یا آب مرغ و کره میزارید رو شعله زیر ده دقیقه آماده میشه
مواد میانی سوپ کودکمون:
هویج/شلغم/تره/جعفری/پیاز/جوپرک/سویق گندم

خواصش:
رشد قد
مناسب برای درمان سرماخوردگی
تقویت سیستم ایمنی
سرشار از ویتامین
تقویت بینایی
سرشار از آمینواسید
آنتی بیوتیک
آنتی اکسیدان

برای تهیه سوپ کودک یا بقیه غذا فوری ها یا سرلاک و سویق ها دایرکت در خدمتم
#کودک#کودکی#غذای_کودک#سوپ_کودک#سوپ
مامان سورنا مامان سورنا ۱۶ ماهگی
وقتی کودک شما سینه را گاز می‌گیرد چه باید کرد؟ شماچه راهکاری دارید؟؟💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

آرامش خود را حفظ کنید و بیش از حد واکنش نشان ندهید. وقتی کودک شما گاز می‌گیرد، طبیعی است که از درد فریاد بزنید. با این‌حال، یک واکنش بزرگ در برابر گاز گرفتن می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد.‌ ممکن است باعث شوید که کودکتان از شیر خوردن بترسد. یک واکنش بزرگ همچنین می تواند کودک شما را تشویق کند که دوباره شما را گاز بگیرد تا همان پاسخ سرگرم‌کننده را دریافت کند.

در عوض، یک نفس عمیق بکشید. وقتی سینه‌تان را بیرون می‌آورید، می‌توانید با آرامش به او بگویید «اوه، گاز گرفتن به مامان آسیب می‌زند»

استراحت کوتاهی داشته باشید. برای یک نوزاد بزرگتر، استراحت کوتاه بعد از گاز گرفتن می‌تواند بسیار موثر باشد. کودک خود را در مکانی امن قرار دهید و از خط دید او فاصله بگیرید. کوچولوی شما به سرعت متوجه می‌شود که گاز گرفتن نتیجه مطلوبی برای او نخواهد داشت.

اگر کودک شما گاز می‌گیرد و رها نمی‌کند، چند کار وجود دارد که می‌توانید انجام دهید: اول، سریع انگشت خود را بین لثه‌های کودک قرار دهید تا بتوانید بدون آن کار کنید. اگر جواب نداد، کودک را خیلی نزدیک به سینه خود به سمت خود بکشید. این کار نفس کشیدن را کمی سخت می‌کند، بنابراین به کودک به‌طور خودکار اجازه می‌دهد تا دهان خود را بیشتر باز کند و بینی خود را برای نفس کشیدن باز کند.

یکی از انواع این روش که برخی از مادران استفاده می‌کنند این است که به آرامی چشم کودک را فقط برای یک لحظه ببندند تا او را وادار کنند که دهانش را باز کند و نوک پستان را آزاد کند.