✅ رفلاکس پنهان؛ نشانه‌ها و درمان

☄️ چند راه برای کنترل رفلاکس پنهان

✅ اگه کودک با شیر مادر تغذیه می‌شه، لبنیات گاوی، ادویه‌جات، غذاهای اسیدی مثل گوجه‌فرنگی و مرکبات رو از رژیم غذایی‌ مادر حذف کن و ببین علائم کمتر می‌شه یا نه؛
 
✅ اگه به کودک شیر خشک می‌دی، از شیرخشک‌هایی استفاده کن که پروتئین هیدرولیزشده دارن یا مبتنی بر اسیدآمینه هستن؛

✅ تعداد دفعات شیردهی رو بیشتر و حجم شیر رو کمتر کن (مثلاً به‌جای ۳۰ میل هر ۴ ساعت، ۱۵ میل هر ۲ ساعت)؛

✅ موقع شیر دادن، نوزاد رو به حالت شیب‌دار بغل کن و تا نیم‌ساعت بعد از شیردهی نخوابون و حتماً آروغ بگیر.


☄️ ۱۲ نشانهٔ رفلاکس پنهان

🔹خس‌خس سینه یا تنفس صدادار؛
🔹سرفهٔ مزمن؛
🔹گرفتگی بینی؛
🔹عق زدن یا استفراغ از بینی؛
🔹عفونت گوش میانی؛
🔹ترشح زیاد بزاق؛
🔹شیر نخوردن و مشکل در شیردهی؛
🔹وزن‌گیری نامناسب و کاهش وزن بی‌دلیل؛
🔹گرفتگی صدا؛
🔹بی‌خوابی و بی‌قراری؛
🔹مزه‌مزه کردن دهان؛
🔹پریدن بیش‌ازحد شیر در گلو.

۰ پاسخ

سوال های مرتبط

مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
👼🏻تغذیه کودک👼🏻🇰🇼:
نوزادی که دچار رفلاکس معده است، استفراغ مکرر داشته یا دائما آب از دهانش جاری می‌شود.☹️
درمان رفلاکس اسید در نوزادان بستگی به سن کودک و شدت مشکل دارد.👈 ایجاد تغییراتی در سبک زندگی و درمان‌های خانگی ساده معمولی بهترین اقدامات اولیه برای درمان هستند.
✔️در صورتی‌ که شکم کودک پر باشد، احتمال رفلاکس واستفراغ بالا می‌رود. افزایش دفعات غذا خوردن و کاهش حجم هر وعده غذایی می‌تواند در کاهش رفلاکس مفید باشد.
✔️مادران شیرده در طول ماه‌های اول بهتر است از مصرف لبنیات گاوی مانند شیر، خامه، کره، پنیر و … (به علت بالا بودن میزان حساسیت به پروتیئن گاوی در شیرخوار مبتلا به رفلاکس) و همچنین از مصرف گوشت گاو، گوجه فرنگی، شکلات، کاکائو، قهوه، تخم مرغ و دخانیات خودداری نمایند.همچنین کودکانی که از شیر خشک تغذیه میکنند با تغییر شیر خشک ممکن است وضعیتشان بهبود یابد.
✔️اگر کودک از شیشه شیر تغذیه می‌کند، سعی کنید سر پستانکی شیشه شیر، همیشه با شیر پر شود تا کودک هوای زیادی نبلعد.
✔️در صورت اجازه متخصص کودکان، اضافه کردن مقدار کمی برنج به شیر خشک یا شیر مادری که کودک از آن تغذیه می‌کند ممکن است باعث کاهش جاری شدن آب از دهان و استفراغ شود.
✔️هر بار که به کودک شیر می‌دهید، حتما آروغ او را بگیرید. آروغ زدن کمک می‌کند علائم رفلاکس کاهش یابد. اگر کودک شیشه شیر استفاده می‌کند، پس از هر 30 تا 60 سی‌سی شیر، آروغ او را بگیرید. در مورد کودکانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند نیز پس از هر بار مکیدن سینه باید آروغشان گرفته شود.
✔️همیشه کودک خود را بر روی تشک سفت و به پشت بخوابانید. حتما توجه کنید اطراف کودک در گهواره یا رختخواب نباید بالش، پتوی کلفت، عروسکهای پشمالو و نرم وجود داشته باشند.
مامان کایان مامان کایان ۷ ماهگی
مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۱۰ ماهگی
‍ ‍ ❤#ریفلاکس_شیرخوار

۴شرط اصلی در کنترل غیر دارویی ریفلاکس معده شیرخواران ⁉️⁉️


✳️ رعایت دمای زیست مناسب برای تغذیه و خواب شیرخوار ( دمای زیست بین ۱۹ تا ۲۴ درجه سانتیگراد میباشد. ) و رعایت شرایط شیب مناسب کودک در زمان شیرهی و خواباندن کودک . ( کودک لازم است در حالت نشسته در بغل شیردهی شود و بعد از اتمام #شیردهی به مدت ۲۰ دقیقه خوابانده نشود و بعد از این مدت بروی تشک مناسب سفت ودارای شیب ۱۵ تا ۳۰ درجه خوابانده شود.

✳️جلوگیری از پرخوری #نوزاد و شیرخوار ( تغذیه در دفعات بیشتر و حجم کمتر در مقایسه با تغذیه به مقدار زیاد و طولانی به فواصل بیشتر )

✳️ انجام صحیح ماساژ های شکمی و مجرای اشکی برای گرفتن اروغ ، کمک به دفع راحت ، باز نگهداشتن بینی و ماساژ های #کولیک شیرخوارگی

✳️ رعایت رژیم غذایی مادر و استفاده از شیرکمکی مناسب برای هرکودک در صورتی که شیرخوار تحت تغذیه کمکی یا انحصاری با شیرهای خشک میباشد.

👇👇👇👇


     👶👶👶 🍲🍛🍼 👧👧👧

🎀ایدی کانال غذای کودک ، مراقبت و نگهداری از نوزاد در روبیکا👇
https://rubika.ir/madarkodack

🎀ایدی کانال غذای کودک ، مراقبت و نگهداری از نوزاد در  ایتا 👇

https://eitaa.com/madarkodack

هرگونه کپی بدون لینگ حق الناسه❌❌