۳ پاسخ

طرز خوابیدن واسه بند ناف نیست .وقتی میگن ب کمر نخوابین ب این دلیله ک وزن رحم میوفته رو رگ های اصلی و خون‌رسانی ب جنین مختل میشه

ممنون از شما .عالی بود

😂☝️ببخشید یعنی من وقتی میخوام غلط بزنم میتونم دیگه نشینم همونطور بچرخم؟ از سری سوالات گهواره

سوال های مرتبط

مامان دخملی مامان دخملی هفته سی‌وهشتم بارداری
پیچیدن بند ناف دور گردن جنین

📌 پیچیدن بند ناف دور گردن جنین، یکی از نگرانی‌های رایج مامان‌های بارداره، می‌خوایم اطلاعات بیشتری رو در این مورد در اختیارتون بذاریم تا با خیالی راحت‌تر دوران بارداری رو سپری کنید

❓چرا بند ناف می‌پیچه؟
بند ناف، طنابیه که جنین رو به جفت متصل می‌کنه و وظیفه انتقال اکسیژن و مواد مغذی به جنین رو به عهده داره، جنین در طول بارداری به طور مداوم در حال حرکته و همین حرکت‌ها می‌تونه باعث پیچیدن بند ناف به دور گردن، دست یا پای اون بشه

❓چه زمانی باید نگران شد؟
🔻 کاهش حرکات جنین: اگر احساس کردید که جنین کمتر از قبل حرکت می‌کنه، به پزشک مراجعه کنید
🔻 کاهش ضربان قلب جنین: کاهش ضربان قلب جنین می‌تونه نشان‌دهنده وجود مشکل باشه
🔻 خونریزی واژینال: هرگونه خونریزی در دوران بارداری باید جدی گرفته بشه

❓تشخیص و درمان
✅ پزشک با استفاده از سونوگرافی می‌تونه پیچیدگی بند ناف رو تشخیص بده. در صورتی که پیچیدگی بند ناف شدید باشه و یا باعث بروز مشکلاتی برای جنین بشه، ممکنه پزشک زایمان زودرس رو توصیه کنه
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
دلایل کاهش حرکت جنین در بارداری
منظور از حرکات خطرناک جنین، کاهش یا افزایش تعداد حرکات جنین است. از علل بی‌خطر کاهش حرکات جنین در طول روز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

فعالیت بیش‌ازحد مادر. حرکت ملایم روزانه بدن مادران باعث خوابیدن نوزادان می‌شود.
برقرار کردن رابطه جنسی. درحالی‌که برخی از نوزادان پس از رابطه جنسی کاملاً فعال می‌شوند، برخی دیگر با انقباضات ریتمیک رحم که همراه با ارگاسم است، به خواب می‌روند. هر دو پاسخ کاملا طبیعی هستند.
کوچک بودن بیش‌از‌حد نوزاد که مانع از احساس مداوم آن می‌شود. به‌همین‌دلیل است که معمولا توصیه می‌شود از هفته ۲۸ ام به بعد، شمارش حرکات جنین در منزل آغاز شود.
کاهش ضربه زدن نوزاد در اواخر سه ماهه سوم بارداری. با کاهش ظرفیت رحم حرکاتی مانند پیچ و تاب، تکان دادن، کشش و چرخش بیشتر احساس می‌شوند.
خوابیدن جنین. جنین‌ مانند نوزاد تازه متولد شده در زمان‌هایی از روز به خواب عمیقی می‌رود.
زمانی باید نگران کم تحرکی جنین و کاهش حرکات او شوید که اثراتی از کاهش خون‌رسانی به جنین، پیچیدن بند ناف به دور گردن جنین و اختلالات رحم و جفت مشاهده شوند
مامان مجتبی کوچولوم🩵 مامان مجتبی کوچولوم🩵 روزهای ابتدایی تولد
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
روند تکامل انواع حرکات جنین در هفته به هفته بارداری
از هفته ۷ ام تا ۹ ام تمام اندام‌های جنین همزمان حرکت می‌کنند، بدون آنکه مادر متوجه شود. زیرا اعصاب جنین در حال تکامل هستند. معمولا در این شرایط جنین ظاهری قوس مانند به خود داده است.
به کمک سونوگرافی در هفته ۹ ام می‌توان حرکت جنین سه ماهه مانند خمیازه کشیدن یا کشش بدن را مشاهده کرد.
از هفته ۱۰ ام به بعد جنین می‌تواند دهان خود را باز کند و حتی انگشت بمکد.
بلعیدن مایع آمنیوتیک با شروع هفته ۱۲ ام آغاز می‌شود.
معمولا از هفته ۱۳ ام به بعد اگر مادر ضربه آرامی به شکم خود بزند یا پوست آن را لمس کند، ممکن است کودک دست‌ها و پاهای خود را تکان دهد و این مسئله احساس شود.
از هفته ۱۴ یا ۲۰ ام به بعد دیگر نیازی به محرک نیست و حرکات شدید جنین به‌راحتی برای مادر قابل تشخیص هستند. البته مادرانی که قبلا تجربه بارداری نداشته‌اند و اولین فرزند خود را حمل می‌کنند، ممکن است با تاخیر و در حوالی هفته‌های ۲۰ تا ۲۲ ام چنین تجربه‌ای داشته باشند.
بنابراین، اگرچه اولین حرکات جنین از هفته ۷ ام بارداری آغاز می‌شوند اما برای مادر قابل تشخیص نیستند. زمانی مادر انواع حرکت جنین را احساس می‌کند که سه ماهه اول به پایان رسیده باشد.

معمولا حرکات جنین در سه ماهه دوم کمی غیر قابل پیش‌بینی هستند. همانطورکه نوزاد بزرگتر می‌شود، شدت حرکات او نیز بیشتر شده و مادر می‌تواند متوجه حرکات کششی و مشت و لگد زدن جنین شود. به‌همین‌دلیل: