سلام سلام مامانای گل🌼دیشب یکی از مادرا پیام داد که بچها از سن ۲سال به بعد بشدت لجباز و پرخاشگر میشن خواست ک دراین مورد صحبت کنیم من یه سری تکنیک کنترل پرخاشگری رو میگم شماهم بیاین از تجربه های خوبتون ک چیکار کردین بچها پرخاشگری یا لجبازیشون رو کنار گذاشتن🌼
تکنیک های لازم برای کنترل پرخاشگری در محیط خانواده1- صمیمیت. صمیمیت در خانواده امری لازم و ضروری است زیرا سهم مهمی در کاهش خشونت در خانواده دارد. بسیاری از رفتارهای خشونت آمیز به این دلیل است که صمیمیت بین طرفین وجود ندارد. صمیمیت هنگامی افزایش می یابد که افراد خانواده در امور زندگی با یکدیگر مشارکت داشته باشند، همچنین اعتماد و اطمینان در مشارکت بین اعضای خانواده باعث صمیمیت می شود.2- تأمل و سکوت. یکی از بهترین راه های کنترل خشونت در خانواده، کنترل رفتار خویشتن در مواقعی است که یکی از اعضای خانواده به تحریک دیگری بپردازد. بهترین شگرد در این هنگام آن است که دیگران سکوت اختیار کنند تا آن فرد هم آرامش پیدا کند. سپس در یک فرصت مناسب با هم به بحث و بررسی برسند.3- تخلیه. یعنی اینکه به طور مستقیم جواب خشونت را ندهیم. تحقیقات جدید نشان داده که پرخاشگری ملاکی و حتی فیزیکی علاوه بر اینکه خشم را کاهش نمی دهد باعث افزایش آن نیز می شود.4- مدل پرخاشگری غیرپرخاشگرانه «قدم زدن و ...». تحقیقات نشان داده که افراد عادی که پرخاشگری خود را بدون رفتار پرخاشگرانه بروز داده ند بعد از این کار سطح کمتری از پرخاشگری را داشته اند ولی به طور کل این روش هم زیاد مؤثر نیست.

۱ پاسخ

5- تنبیه. در طول تاریخ یکی از وسایل اجتماعی برای کم کردن میزان خشونت تنبیه بوده است که توسط آن جلوی تجاوز، خشونت و دیگر رفتارهای پرخاشگرانه را می گرفتند. ولی در حال حاضر علما معتقدند که تنبیه به طور موقت جلوی خشونت را میگیرد و برعکس در طولانی دت به طور مستقیم باعث تقویت آن می شود.

🔹6- صحبت کردن در مورد مشکل. بهترین روش برای کاهش پرخاشگری صحبت کردن در مورد آن است. این تکنیک به طور عملی است، یعنی هنگامیکه پرخاشگری به حد اعلای خود می رسد، یکی از طرفین سکوت اختیار می کند و سعی می کند قایله را ختم کند. ولی بعد از اینکه طرفین آرام شدند و مدتی نیز گذشت با خونسردی مطالب را با یکدیگر در میان می گذارند و آن را حل و فصل می نمایند.

سوال های مرتبط

مامان آروین مامان آروین ۱ سالگی
قرص لونژیل چگونه عمل می کند؟
قرص ضد حاملگی لونژیل، به صورت زیر عمل می کند که بهتر است آنها را بدانید:

1- تخریب تخمک گذاری:
قرص لونژیل مانع از تخمک گذاری می شود یا تخمک گذاری را به تاخیر می اندازد. اگر قرص لونژیل قبل از تخمک گذاری مصرف شود، مانع از افزایش هورمون (LH) و همینطور مانع از رشد و بلوغ فولیکول و یا آزاد شدن تخمک می شود. این مکانیزم اصلی فعالیت قرص لونژیل است.

2- مانع از لانه گزینی نمی شود:
در مطالعات انجام شده! نشان داده شده است که زنانی که قبل از تخمک گذاری قرص اورژانسی مصرف می کنند! احتمال بارداری نزدیک به صفر است در حالی که بارداری در خانم هایی که قرص اورژانسی را در روز تخمک گذاری یا بعد از آن مصرف می کنند! با احتمال بیشتری اتفاق می افتد. این مطالعات نشان میدهد که قرص های اورژانسی قادر به جلوگیری از تخمک گذاری نیستند.

اکثر مطالعات نشان می دهد که قرص اورژانسی لونژیل، بر روی اندومتری تاثیری ندارد و لونژیل از کاشت نطفه بر روی پوشش رحم جلوگیری نمی کند .
مامان دیانا بانو مامان دیانا بانو ۱ سالگی
گفتم اینو بزارم شمام مثل من کمتر حرص بخورید

غذا نخوردن کودک ۲۰ ماهه می‌تواند به دلایل مختلفی باشد. در اینجا برخی از این دلایل را بررسی می‌کنیم:

1. رشد طبیعی: در این سن، بسیاری از کودکان به دلیل تغییرات در الگوی رشد و اشتها ممکن است کمتر غذا بخورند.

2. دوران دندان‌درآنی: درد و ناراحتی ناشی از دندان‌درآنی می‌تواند باعث کاهش اشتها شود.

3. تغییرات در محیط: تغییرات در محیط خانه، مانند جابجایی یا ورود یک خواهر یا برادر جدید، می‌تواند بر رفتار غذایی کودک تأثیر بگذارد.

4. علاقه به استقلال: کودکان در این سن تمایل دارند که مستقل باشند و ممکن است از غذا خوردن خودداری کنند تا نشان دهند که خودشان تصمیم می‌گیرند.

5. عادات غذایی نادرست: اگر کودک عادت کرده باشد به خوردن تنقلات یا غذاهای شیرین، ممکن است تمایل کمتری به غذاهای اصلی داشته باشد.

6. مشکلات پزشکی: در برخی موارد، مشکلات پزشکی مانند عفونت‌ها، مشکلات گوارشی یا آلرژی‌های غذایی می‌توانند باعث کاهش اشتها شوند.

7. استرس یا نگرانی: احساسات منفی یا استرس نیز می‌تواند بر روی اشتهای کودک تأثیر بگذارد.

اگر نگرانی خاصی دارید یا کاهش وزن قابل توجهی را مشاهده کردید، بهتر است با پزشک متخصص مشورت کنید تا علت دقیق‌تر بررسی شود.
مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
‍ تکنیک های رفتار با کودکان

🎗پرهیز والدین از گفتن عبارت " تو بزرگ شدی "

والدین معمولاً به فرزندانشان می گویند که آنها بزرگ شده اند و باید مثل بزرگترها رفتار کنند. مثلاً به کودکشان می گویند که تو بچۀ بزرگی شدی و باید خودت دستشویی بری یا نباید این همه ریخت و پاش کنی.
والدین با گفتن اینکه کودک شان بزرگ شده، سعی می کنند او را تشویق کنند که مثل بچه های بزرگتر از خودش رفتار کند و یا اینکه خودش را با بچه های کوچکتر از خودش مقایسه کند و از کارهای خودش شرمنده شود.
مشکل این مسئله این است که کودکی که والدینش مرتب به او می گوید که بزرگ شده است، وقتی می بیند که نمی تواند کاری را انجام دهد، احساس فشار می کند.
⚜همۀ بچه ها دوست دارند خودشان کارهایشان را انجام دهند و در این راه از بزرگترهایشان تقلید می کنند. اگر کودکِ خودتان را همان گونه که هست بپذیرید و صبور باشید و به او فشار نیاورید، او کم کم خودش مثل بچه های بزرگتر رفتار می کند و رفتارهای کودکانه اش را کنار می گذارد.