۳ پاسخ

پسرمنم ۳ ناهگی اصلا بیدارنمیشد ولی بعد از واکسن ۴ماهگی دوباره هر دوساعت یا کمتر بیدار میشه 😔

پسر منم از ۲ ماهگی دیگه بیدار نشد ولی من خودم گاهی وقتا تو خواب بهش شیر میدم

پسر من از ۳ ماهگی دیگه برا شیر شب بیدار نشد از ۱۲ می‌خوابید تا ۶ صبح
خطرناکه؟

سوال های مرتبط

مامان امیرمجید مامان امیرمجید ۱۰ ماهگی
پیشگیری و درمان غیردارویی رفلاکس پنهان نوزاد

برای درمان رفلاکس پنهان نوزاد چه باید کرد؟ با رعایت نکات سادۀ زیر شما می‌توانید تا حد زیادی رفلاکس پنهان کودک دلبندتان کاهش دهید و به راحتی او کمک کنید. 

هنگام شیردهی به کودک از مصرف موادی که ممکن است کودک به آن‌ها حساسیت داشته باشد پرهیز کنید. از این غذاها می‌توان به ادویه‌جات، غذاهای اسیدی مانند مرکبات و گوجه فرنگی اشاره کرد.درصورت حساسیت نوزاد به شیرخشک و عدم تحمل، با مشورت پزشک مناسب‌ترین شیرخشک را برای او تهیه کنید.تا جای ممکن کودک را حدود 30 دقیقه بعد از شیردهی نخوابانید و آروغ کودک را بعد از شیردهی بگیرید.باید اصول غذا دادن به نوزاد رفلاکسی را به طور کامل بدانید. در شیردهی با شیشه از سرشیشۀ مناسب با دهان کودک استفاده کنید و شیشه را طوری نگه دارید که نوک آن هوا نگیرد.حجم شیر در هر وعده را کم کنید و تعداد دفعات شیردهی به نوزاد را افزایش دهید.هنگام شیردهی نوزاد را به حالت شیب‌دار در آغوش بگیرید.از استعمال دخانیات اطراف مادر و کودک بپرهیزید.هنگام خواباندن نوزاد حتی با وجود رفلاکس او را همیشه به پشت بخوابانید و سعی کنید نوزاد را به شکم نخوابانید زیرا امکان خفگی در این حالت بالاتر است. مراقب عوارض درمان نکردن رفلاکس نوزاد باشید. توجه داشته باشید زیرا عدم رفلاکس پنهان نوزاد می‌تواند به عوارضی مثل عفونت ریه، علائم مشکلات ریوی در نوزاد، التهاب مزمن حنجره و سرفۀ مزمن ختم شود. به همین دلیل این موضوع را جدی بگیرید و برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم 😉
مامان 𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃🎀 مامان 𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃🎀 ۱۲ ماهگی
نوزادی که دچار رفلاکس معده است، استفراغ مکرر داشته یا دائما آب از دهانش جاری می‌شود.☹️

درمان رفلاکس اسید در نوزادان بستگی به سن کودک و شدت مشکل دارد.👈 ایجاد تغییراتی در سبک زندگی و درمان‌های خانگی ساده معمولی بهترین اقدامات اولیه برای درمان هستند.
✔️در صورتی‌ که شکم کودک پر باشد، احتمال رفلاکس واستفراغ بالا می‌رود. افزایش دفعات غذا خوردن و کاهش حجم هر وعده غذایی می‌تواند در کاهش رفلاکس مفید باشد.
✔️مادران شیرده در طول ماه‌های اول بهتر است از مصرف لبنیات گاوی مانند شیر، خامه، کره، پنیر و … (به علت بالا بودن میزان حساسیت به پروتیئن گاوی در شیرخوار مبتلا به رفلاکس) و همچنین از مصرف گوشت گاو، گوجه فرنگی، شکلات، کاکائو، قهوه، تخم مرغ و دخانیات خودداری نمایند.همچنین کودکانی که از شیر خشک تغذیه میکنند با تغییر شیر خشک ممکن است وضعیتشان بهبود یابد.
✔️اگر کودک از شیشه شیر تغذیه می‌کند، سعی کنید سر پستانکی شیشه شیر، همیشه با شیر پر شود تا کودک هوای زیادی نبلعد.
✔️در صورت اجازه متخصص کودکان، اضافه کردن مقدار کمی برنج به شیر خشک یا شیر مادری که کودک از آن تغذیه می‌کند ممکن است باعث کاهش جاری شدن آب از دهان و استفراغ شود.
#رفلاکس
#نوزاد
مامان مغزِ گردو👧🏻 مامان مغزِ گردو👧🏻 ۱۴ ماهگی
این مطلب رو دیدم گفتم شاید به درد شماهم بخوره لیمومی از بدو تولد گویا دکتر تغذیه و‌مشاور داره😅
تغذیه در ۷ تا ۹ ماهگی

در این بازه زمانی، کودکان به‌تدریج به سمت خوردن ۳ وعده غذایی در روز می‌روند: صبحانه، ناهار و شام. به همین دلیل، باید طیف گسترده‌ای از غذاهای مختلف را در اختیارشان قرار دهید تا انرژی و مواد مغذی کافی مثل آهن را داشته باشند.

نوزادان نیازی به نمک یا شکر افزوده‌شده به غذا ندارند، چه‌بسا غذای شور برای کلیه‌ها خوب نیست و شکر هم می‌تواند باعث پوسیدگی دندان‌شان شود. در نظر داشته باشید که اوایل ممکن است ۱۰ها بار طول بکشد که کودک به یک غذا، طعم یا بافت جدید عادت کند.

جدا از این، روزهایی خواهد بود که آن‌ها غذای بیش‌تری می‌خورند و روزهایی هم کم‌تر. مهم این است که نگران نباشید و بدانید که این موضوع کاملاً طبیعی است. یک نکته دیگر هم این است که نوزادان تا قبل از ۱۲ ماهگی به میان‌وعده نیاز ندارند.

اگر فکر می‌کنید که فرزندتان بین وعده‌های غذایی اصلی گرسنه می‌شود، می‌توانید به آن‌ها شیر اضافی بدهید.
مامان 𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃🎀 مامان 𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃🎀 ۱۲ ماهگی
🔹شیردهی

🅾مقدار و دفعات شیردهی در شش ماه اول

👈🏼مقدار و دفعات شیردهی در شش ماه اول
اشتها و تمایل ‌به شیر خوردن در شیرخواران در شش ماه اول تولد متفاوت می باشد

👈🏼خود کودک در یک ماهگی دفعات شیرخوردن خود را تنظیم میکند

👈🏼بیشتر کودکان در هفته های اول تولد بین ۶ تا ۹ بار در ۲۴ ساعت شیر میخورند.


👈🏼اگر مادر شیر کافی داشته باشد و شیرخوار هم به حد کافی شیر بخورد ممکن است تا ۴ ساعت بعد هم گرسنه نشود زیرا شیر بین ۱تا۴ ساعت یا بیشتر در معده ی کودک باقی می ماند تا تخلیه شود.بعضی دیگر از کودکان نیاز دارند که هر ۲ تا ۳ ساعت شیر بخورند.

👈🏼بیشتر شیرخواران در وسط شب بیدار میشوند و شیر میخورند ولی در سنین ۴ تا ۸ ماهگی معمولا در شب بیدار نمیشوند.
شیرخواران به علل مختلف گریه میکنند بنابراین لزومی ندارد هر موقع کودک گریه میکند به او شیر داده شود زیرا عللی مانند گاز روده، تر بودن کهنه ها ،گرم بودن محیط و نیاز به بغل گرفتن کودک نیز موجب گریه نوزادمیشود.مادر باید علل گریه ی کودک را بررسی کند و آن را برطرف نماید.
⭕️ عادت شیردادن به دفعات مکرر و کم کم شیردادن به کودک برای اینکه گریه ی او متوقف شود کارصحیحی نیست زیرا کودک بیشتر هوا را می بلعد و دچار دل درد و استفراغ میشود.همچنین چون پستان هاکند ادر کاملا تخلیه نمیشود،شیر به صورت کامل تولید و ترشح نمیشود و به تدریج شیر مادر نیز کم میگردد.