اقدامات لازم قبل از اقدام به بارداری🩵🩷
۱.ازمایش خون و ادرار🌡🧪🩸
در مرحله ی اول لازمه به یه متخصص زنان یا پزشک عمومی یا ماما(اگر انجام آزمایشاتون با بیمه نیست و مهم نیست بخشیش رو ازاد حساب کنید)مراجعه کنید و ازش بخواین براتون ازمایش خون و ادرار لازم قبل بارداری رو بنویسه.
تو این آزمایش سلول های خونی، ویتامین ها، گروه خونی،تیرویید،یکسری هورمون ها،عفونت ها و یکسری بیماری ها بررسی میشه.
۲.تست پاپ اسمیر💉🩺
تو این مرحله اگه به مطب خصوصی مراجعه کنید پزشک زنان ازتون تست پاپ اسمیر میگیره و خودش نمونه رو میفرسته ازمایشگاه و شما فقط روز تعیین شده میرین پیش دکترتون و جواب رو میگیرین و اگر به بیمارستان دولتی یا بیمارستانی که با بیمتون قرار داد داره برین اونجا هزینه ها یکم کمتر میشه براتون و کار شما یکم بیشتر.
این تست سلامت رحم و انواع عفونت ها و بیماری های مقاربتی رو بررسی میکنه و به شما کمک زیادی تو یه بارداری سالم میکنه.
ادامه در کپشن.....

۴ پاسخ

۳.سونوگرافی رحم و تخمدان ها🩺
اگر مشکلی در رحم و تخمدان داشته باشید مثل تنبلی تخمدان یا خیلی از مشکلات دیگه به کمک سونوگرافی میتونید اونهارو پیدا کنید و سریع نسبت به درمانشون اقدام کنید تا بارداری راحت و سالمی داشته باشید.
۴.آنالیز اسپرم همسر💦
به کمک آنالیز اسپرم آقایان میتونید فاکتورهای موثر در قدرت باروری اسپرم مثل شکل اونها،سرعت حرکتشون،جهش اسپرم،حجم مایع و‌.‌..رو بررسی کنید و درصورت ضعف هریک از موارد بالا درمان های لازم رو هرچه سریعتر شروع کنید.
۵.سلامت دندان و لثه ها 🪥
چون در دوران بارداری نباید در معرض اشعه عکس برداری قرار بگیرین،همچنین در دوران بارداری بخاطر ترشح یکسری هورمون لثه ها حساس تر میشن و در معرض عفونت قرار میگیرن.
در این دوران خراب شدن دندان بیشتر اتفاق میوفته و این براتون خیلی اذیت کننده میشه.پس بهتره قبل اقدام تمام کارهای دندونتون رو انجام بدین و در روران بارداری مراقب سلامت دهان و دندان خودتون باشید تا بارداری راحت و بدون درد و بدون استرسی داشته باشید.

میشه درباره تنبلی تخمدان هم بگین

بهتره حداقل از دوماه قبل در هفته سه روز فعالیت ورزشی منظم داشته باشید. همینطور قرص فولیک اسید ۴۰۰ و ویتامین دی ۱۰۰۰ و در صورت کمبود اهن قرص اهن به صورت روزانه مصرف کنید.

خیلی ممنون♥👋🏻

سوال های مرتبط

مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
تشخیص بارداری خارج از رحم

اکثر زنانی که دچار حاملگی خارج رحم می‌شوند تا زمان ویزیت‌های بارداری نمی‌دانند که حاملگی آنان از نوع خارج رحمی است. پزشک در معاینات بالینی می‌تواند به وجود این عارضه پی ببرد. حاملگی خارج رحم معمولاً در اوایل بارداری یعنی در سه ماهه اول (تا هفته ۱۲ بارداری) تشخیص داده می‌شود. برای تشخیص دقیق‌تر و تائید حاملگی خارج رحم، پزشک چندین آزمایش را تجویز می‌کند که شامل موارد زیر است:

آزمایش ادرار: این آزمایش ممکن است در آزمایشگاه با دریافت یک نمونه ادرار و یا در مطب پزشک با استفاده از یک نوار تست انجام شود. 


آزمایش خون: این آزمایش به منظور ارزیابی مقدار هورمون گنادوتروپین جفتی انسانی (hCG) انجام می‌شود. بدن فقط در دوره بارداری hCG تولید می‌کند. مقدار کم این هورمون در زمان بارداری ممکن است نشان‌دهنده حاملگی خارج رحم باشد زیرا سطح hCG زمانی که تخمک بارورشده در رحم لانه گزینی کند به‌طور چشمگیری افزایش می‌یابد.
❤پناه❤ ❤پناه❤ قصد بارداری
انجام معاینات پیش از بارداری

قبل از باردار شدن، زمینه را برای یک بارداری سالم فراهم کنید. در شرایطی که بدن شما مشکلی نداشته باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که بارداری موفقی را تجربه کنید. بهتر است قبل از اقدام به بارداری یک وقت ملاقات با پزشک زنان و زایمان هماهنگ کنید تا وضعیت سلامت جسمی شما بررسی شود. در این جلسات، معمولاً آزمایش‌هایی برای شما درخواست داده می‌شود و همچنین فولیک اسید و سایر مکمل‌های مورد نیاز بارداری برای شما تجویز خواهد شد. در معاینات قبل از بارداری، دربارۀ داروهای مصرفی خود با پزشکتان صحبت کنید.

مطمئن شوید که استفاده از آنها در باروری یا دوران بارداری شما تأثیری ندارد و بی‌خطر است. ملاقات با پزشک پیش از بارداری می‌تواند به شانس شما برای داشتن یک بارداری سالم کمک کند. در صورت امکان، لازم است که این جلسات را با همسر خود بروید، چون پزشک برای تکمیل پروندۀ سلامت شما نیاز به اطلاعاتی در مورد همسر شما نیز خواهد داشت. همچنین در صورت وجود هر نوع مشکلی پزشک می‌تواند سریع‌تر نسبت به رفع و درمان آن اقدام کند. مجموعۀ این اقدامات می‌تواند در افزایش شانس باردار شدن شما در زمان دلخواه مؤثر باشد.