شاه کلیدهای رفتار با کودک لجباز

۱ پاسخ

💕💕

شاه کلیدهای رفتار با کودک لجباز

بخندونیم!
وقتی که بچه ها می خندن ، هم فکرشون مشغوله هم دفاعشون میشکنه

خاطرات دوران کودکی و کودکی مون رو تعریف کنیم!
عکس هایی را چاپ کنیم و پوستر درست کنیم

تغییر صدا بدیم !
با تغییر دادن صدامون برای کودکان داستان های جالب تعریف کنیم مثل صحبت کردن پیرزن بی دندان ، صحبت کردن با لهجه های مختلف ، حرف زدن بچه گانه و یا هر تقلید صدایی که میتونیم انجام بدیم.

به فرزندمان راز بگیم!
من می خوام یک راز خیلی مهم رو به تو بگم میخوای بشنوی ؟ وقتی که او با سر بله گفت بغلش کنیم و چیزهای جالب و شیرین رو در گوشش بگیم ، بعد میتونیم اونو همراه کنیم.

روی نکات مثبت تاکید بیشتری کنیم!
تعریف و تمجید کردن از یک مدل قدیمی ترفند خوبیه ، بگیم هر وقت که سرت رو با شامپو میشوری موهات خیلی براق و زیبا میشه ، بوی خوبی هم میده.

سرود های خانوادگی و دسته جمعی داشته باشیم
برای حمام ، مسواک ، میز چیدن ، یا سفره انداختن، سوار ماشین بودن و....

در روز ۵ تا تذکر بیشتر ندهیم
و به صورت دستوری درخواستی را نگیم ،خبری بیان کنیم. به جای برو دستاتو بشور!
بگید: دستهات کثیفه
به جای اینکه بگید برو بخواب!
بگید وقت خوابه.

سوال های مرتبط

مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی
مامان برسام😍🧿 مامان برسام😍🧿 ۲ سالگی
راهکارهایی برای مواجهه با پرخاشگری کودک نوپا

اولین قدم برای پرداختن و رفع چنین مشکلی این است که مطمئن شوید کودک نوپای شما می‌داند رفتار تهاجمی و پرخاشگرانه غیرقابل قبول است و راه‌های دیگری برای ابراز احساسات خود به او نشان بدهید. برخی از راهکارهای مهم دیگر برای رویارویی با پرخاشگری کودک نوپا شامل موارد زیر است:

آرامش خود را حفظ کنید: فریاد زدن بر سر کودک، کتک زدن او یا گفتن اینکه بچهٔ بدی است، او را به ایجاد تغییر مثبت در رفتارش وادار نمی‌کند. با این روش شما فقط بیشتر تحریکش می‌کنید و به او نمونه‌هایی از کارهای جدید نادرست برای امتحان کردن می‌دهید. اما اینکه به کودک نشان ‌دهید که شما می‌توانید خشمتان را کنترل کنید به او نیز کمک می‌کند تا خشم خود را کنترل کند.

محدودیت‌های مشخص و روشن ایجاد کنید: هر بار که کودک نوپایتان تهاجمی رفتار می‌کند بلافاصله واکنش نشان دهید. او را از موقعیتی که در آن است برای مدت کوتاهی جدا کنید؛ فقط یک یا دو دقیقه کافی است. این کار به او فرصتی برای آرام شدن می‌دهد و بعد از مدتی رفتار خود را با این نتیجه ارتباط می‌دهد و متوجه می‌شود که اگر کسی را بزند یا گاز بگیرد، از آن موقعیت خارج خواهد شد.

رفتار خوب را تقویت کنید: به جای اینکه تنها زمانی به کودک خود توجه کنید که رفتار بدی داشته، سعی کنید رفتار خوبش را هم مورد متوجه قرار دهید. برای مثال، وقتی به جای هل دادن یک کودک دیگر از شما می‌خواهد که او هم یک دور تاب بخورد، از او برای بیان خواسته‌اش تعریف کند. با پیشنهاد اینکه تابش را هل دهید یا با او بازی کنید، رفتار خوبش را تشویق کنید. به مرور زمان کودک متوجه خواهد شد که کلماتش چه قدرتی دارند.
مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی
مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی
مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی