پنج ویژگی فرزندپروری در والدین دارای فرزندان شجاع و با اعتماد به نفس بالا:

۱. دلگرم کردن فرایند، نه الزاما تشویق نتیجه: این والدین نگاه بلند مدت و فرایندی به یادگیری، پیشرفت، چالش ها و رشد فرزندشان دارند. آنها آگاه هستند که باید شکیبا باشند و با درایت مسأله را حل کنند.

۲ این والدین با روشی دلگرم کننده و مثبت برای فرزندانشان فرصت مشارکت و درگیر شدن در مسئولیتها و رشد مهارتها را امکان پذیر می کنند.

۳. ایجاد رقابت نمی کنند: رقابت به نتیجه نگاه می کند و فقط برای نتیجه ارزش قایل است و‌ به راحتی به دلسردی می انجامد (همچنین، بر اساس شواهد پژوهشی، رقابت موجب گرایش به خودشیفتگی ‌و‌جلب توجه می شود).

۴. از زبان مشاهده ای استفاده می کنند: چه رنگ های زیبایی در نقاشی استفاده کردی، چرا این رنگها را انتخاب کردی؟ چطور توانستی این مسأله را حل کنی؟ در میهمانی خوب با دیگران سلام و احوالپرسی کردی.

۵. در این فرایند، آنها همواره شجاعت ناکامل بودن را در خود و فرزندان‌شان حفظ می کنند.




#کودک | کودک
#بچه | بچه
#نی_نی | نی نی
#فرزند | فرزند

تصویر
۱ پاسخ

درووود به شما چقد مطالب مفید و کاربردی هستن .ممنون ازتون🌺🌺

سوال های مرتبط

مامان آلبالو جون❤️👸 مامان آلبالو جون❤️👸 ۳ سالگی
چگونه احترام به بزرگترها را به فرزندانم بیاموزم؟

آموزش احترام به بزرگترها به فرزندان یکی از مهم‌ترین وظایف والدین است. در اینجا چند راهکار برای این کار آورده شده است:

1. الگوی خوبی باشید: کودکان از رفتار والدین خود الگو می‌گیرند. اگر شما به بزرگترها احترام بگذارید، فرزندانتان نیز این رفتار را تقلید خواهند کرد.

2. آموزش مستقیم: به فرزندان خود توضیح دهید که چرا احترام به بزرگترها مهم است و چگونه باید این احترام را نشان دهند. می‌توانید از مثال‌های روزمره استفاده کنید تا این مفهوم را بهتر درک کنند.

3. تشویق به اشتراک‌گذاری: به فرزندان خود بیاموزید که به اشتراک‌گذاری و کمک به دیگران نشانه‌ای از احترام است. این کار می‌تواند از طریق بازی‌ها و فعالیت‌های گروهی انجام شود.

4. گوش دادن فعال: به فرزندان خود بیاموزید که به صحبت‌های بزرگترها با دقت گوش دهند و به نظرات و تجربیات آنها احترام بگذارند.

5. تشویق به قدردانی: به فرزندان خود یاد دهید که از بزرگترها برای کمک‌ها و راهنمایی‌هایشان قدردانی کنند. این کار می‌تواند به صورت کلامی یا با نوشتن یک یادداشت تشکر انجام شود.

6. توضیح تفاوت‌ها: به


#کودک | کودک
#بچه | بچه
#نی_نی | نی نی
#فرزند |
مامان آلبالو جون❤️👸 مامان آلبالو جون❤️👸 ۳ سالگی
💕💕


طبق تحقیقات، پدران در ایجاد اعتماد به نفس، شناخت احساسات، یادگیری سالم و مقابله با استرس کودکان نقش اساسی ایفا می‌کنند و در صورت سهل انگاری در امر تربیت؛
کودکان دچار نوعی از ناامنی، عصبانیت و دیگر مشکلات می‌شوندحضور و رفتار پدر در زندگی و تربیت فرزندان اهمیت زیادی دارد، عدم حضور پدر (یا موثر نبودن) می‌تواند به بخش‌های مختلف شخصیتی و زندگی فرزندان آسیب بزند.

پدر، روش‌هایی رو که برای حل مشترک مشکلات فرزندش تا دوران نوجوانی و بزرگسالی داره مستقیماً ادامه‌ی همون درس‌هایی است که اون در حین بازی‌های مختلف در خانه و جمع خانوادگی به فرزندش داده.

کودک وقتی می‌بینه پدرش چطور تعارض‌ها و مشکلاتش رو توی خونه، خانواده، اجتماع و محیط کار، حل می‌کنه از پدرش یاد می‌گیره.

یک پدر شاد و فعال می‌تونه به فرزندش در کشف احساسات و شناخت عواطف کمک کنه. می‌تونه به فرزندش نشون بده که چطور با ناراحتی، پیروزی و شکست روبرو بشه و عصبانیتش رو کنترل کنه.

بچه‌ها به صورت آگاهانه و ناآگاهانه ویژگی‌های زیادی را از پدر به ارث می‌برندکدوم رفتار فرزند شما به پدرش رفته؟






#کودک | کودک
#بچه | بچه
#نی_نی | نی نی
#فرزند | فرزند
مامان آلبالو جون❤️👸 مامان آلبالو جون❤️👸 ۳ سالگی
چه کتابی برای فرزندمون بخونیم؟؟؟


در کتابخوانی، افق فکری کودکان گسترش پیدا میکنه.
کتاب خوندن، توجه و تمرکز کودک رو زیاد میکنه ،دایره واژگانشون رو افزایش میده و یادگیری علوم ،دیکته و روان خوانی را تسهیل میکنه.
همچنین خوندن کتاب با صدای بلند ، به رشد اعتماد به نفس ،قدرت گویای ،تخیل و ارتباط اجتماعی کودک کمک میکنه.

نو پایی
کودک عاشق اینکه به حالت صدا ها و آهنگ کلام شما در حالی که روی پایه شما نشسته، گوش بده.
اگر به حیوان، ماشین ، بچه و....... توجه میکنه، در همان مورد که کتاب تهیه کنین.
قبل خواب براش به مدت ۵ دقیقه کتاب بخونین ،تا زمانی که حوصله داره.بچه ها در ۲ سالگی به کتاب‌های تماماً تصویری با مقوا های کلفت یا پارچه‌ای که اشیا و حیوانات داره، علاقه دارن

۳ سالگی تا پیش دبستانی
بچه ها در این سن کتاب های قصه پرتحرک، شاد و خنده دار دوست دارن. کتاب های کارتی یا اشعار موزون و داستانهایی از زندگی روزمره و حیوانات میتونه مناسب باشه.
آداب اجتماعی و ارتباطی ،نظم و مسئولیت پذیری را میتوان با داستان های نیمه تمام، آموزش داد.

کودکان ۶ تا ۱۰
قدرت تخیل کودک در ۶ تا ۹ سالگی پیشرفت میکنه