۶ پاسخ

اگردوست داشتی لایک کن

عزیزم نمیدونم این مطلب از کجا و چه منبعی پیدا کردی ولی این تو نوزاد هیچ ربطی به این چیزا نداره.
دریچه معده نوزاد درحال تکامله و هنوز بسته نشده و با بالا رفتن سنش درمان میشه

با احترام
رفلاکس هیچ ارتباطی با این چیزا نداره 👎

چند درصد به تغذیه ی مادر هم ربط داره البته اونای شیر مادر میخورن
یکی از اقوام ما دخترش ریفلاکس شدید داشت شیر مادر میخورد دکتر به مادرش گفته بود گوجه سس گوجه رب و میوه های قرمز رنگ نخوره چون باعث اسیدی شدن بیشتر معده میشه و باعث آزار بچه میشه

ممنون گلم

شیرخشک چجور

سوال های مرتبط

مامان زینب و معصومه مامان زینب و معصومه ۱۰ ماهگی
👌نکاتی در مورد رژیم غذایی مادر برای درمان نوزادان رفلاکسی

⛔️• مادر نباید غذاهای سرد و مرطوب یا بلغم زا مانند ماست، دوغ، کاهو، خیاز و کدو را مصرف کند.

✅️• بعداز هر غذا یک استکان دم کرده آویشن مصرف شود.یا یک استکان عرق رازیانه میل کند.(درصورت نداشتن حساسیت)

👌🍎تقویت شیر مادر با تهیه حلوایی که ترکیبات آن آرد برنج، روغن حیوانی (زرد گاوی)، شیره انگور، زیره سبز و رازیانه باشد.
📣هم چنین با غذاهای مختلف به تقویت مادر شیرده بپردازید، زیرا این بیماری در اصل ناشی از ضعف عمومی مادر است.

درمان شل بودن دریچه مری نوزادان که باعث برگرداندن شیر می شه چیه؟

هر شب روغن کنجد روی شکم بچه بمالید تا زمانیکه مشکل برطرف گردد.
همچنین استفاده از روغن زیتون و نارگیل نیز توصیه می شود.
روش ماساژ نیز به این صورت است:
شکم نوزاد را در جهت حرکت عقربه‌های ساعت به مدت 3 الی 4 دقیقه ماساژ دهید. بعد به مدت 2 دقیقه آرام پشت نوزاد را مالش دهید و در آخر دست‌ها و پاها را بمالید. این تکنیک را 2 یا 3 بار در روز انجام دهید.
مامان علیرضا مامان علیرضا ۵ ماهگی
بهترین کار برای جلوگیری از رفلاکس معده نوزادان این است که مادر به حالت نشسته به نوزاد خود شیر دهد و کنار او نخوابد، بینی او باز نگه داشته شود و پس از شیردادن بچه روی شانه مادر گذاشته شود و به آرامی با دست بر پشت او زده شود.

مادرانی که نوزادشان رفلاکس معده دارد بهتر است حجم غذایی خود را کاهش اما تعداد وعده های غذایی را افزایش دهند، حتما 2 الی 3 ساعت قبل از رفتن به رختخواب وعده غذایی را مصرف کنند و بلافاصله بعد از غذا نخوابند و از هر گونه آلودگی محیطی، دود سیگار و قلیان خودداری کنند.

پزشکان به مادرانی که نوزادشان رفلاکس معده دارد توصیه می کنند که خودشان از خوردن هر گونه غذاهای آماده و کنسروی به دلیل مواد نگهدارنده رنگ ها و ادویه ها و میوه های خاص مثل انواع توت به خصوص توت فرنگی و کیوی خودداری کنند.

چه خوراکی هایی رفلاکس نوزادان را تشدید می کند؟

کلم خام، غذاهای پرچرب، گندم، سویا، تخم مرغ، انواع مغزها به خصوص بادام زمینی و ماهی.

میوه هایی مانند سیب، موز، انجیر، نارگیل و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، خیار، کلم و ریواس نیز می تواند برای مادر آلرژن باشد.

مصرف انواع مرکبات از جمله لیمو و آبلیمو، آلو، سرکه و سس های حاوی سرکه نیز می تواند جزو مواد آلرژن محسوب شود و باعث بیشتر شدن رفلاکس نوزاد می شود.

مادر این نوزادان باید همراه با غذا از مصرف لبنیات خودداری کنند.
مامان حسین جان💙 مامان حسین جان💙 ۴ ماهگی
شیر، به طور مستقیم به سیستم گوارشی مادر مرتبط است و لذا توصیه اول و آخر ما در طب ایرانی اصلاح مزاج است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش، افزود: در دوران شیردهی برخی مادران دچار کاهش یا خشک شدن شیر می‌شوند و دلیل آن نیز به مزاج مادر مربوط است، مادری که مزاج گرم و خشک یا سرد و خشک دارد، ممکن است حجم شیرش کم باشد؛ همانطور که مزاج‌های خشک معمولا پوست، ناخن و مو‌های خشکی دارند، در مادران نیز خشکی مزاج باعث کم شدن ترشح شیر می‌شود.

میرغضنفری ادامه داد: این افراد برای زیاد شدن شیر باید خوراکی‌های رطوبت زا مانند کاهو، لبنیات، شیر و غذا‌هایی مثل آش، سوپ مصرف کنند، اما مادرانی که مزاج سرد و‌تر دارند، چون متابولیسم بدنشان پایین است، ممکن است تولید شیر در بدنشان زیاد، اما آبکی باشد و قوام لازم را نداشته باشد.

وی تصریح کرد: اگر مادر مزاج سرد و رطوبتی دارد و شیرش بیش از حد رقیق و درصد آب شیر او زیاد باشد، باید سردیجات و رطوبت زا‌ها مثل ماست و دوغ و سالاد را کم کرده و غذا‌های کم حجم و پرانرژی مانند کباب، آب گوشت و حریره بادام بیشتر مصرف کند.

وی اضافه کرد: همچنین باید به طور روزانه ورزش کند. سونای خشک نیز برای این افراد مناسب است. حتی می‌تواند حمام را گرم کند و مدتی در حمام بنشیند تا با تعریق رطوبت اضافی از بدنش دفع و غلظت شیر بالا رود و اضافه وزن دوران بارداری هم به تدریج کاهش یابد.
مامان جیران 🦋 مامان جیران 🦋 ۳ ماهگی
♦️ چه میوه هایی طعم شیر مادر را تغییر می دهند⁉️
🍊🍋🥝🍒🍓

شیر مادر بهترین ماده برای تغذیه نوزاد است اما به شرطی که مواد غذایی ازجمله میوه ای که مادر مصرف می‌کند، مضر نباشد.

برخی نوزادان از شیر طعم دار خوششان می‌آید اما پس از مدتی دچار ناراحتی معده، بی‌قراری و تغییر در مدفوع می شوند و تمایلی به خوردن شیر مادر ندارند.

⚠️با مصرف کردن برخی میوه‌ها شیر مادر طعم بدی پیدا می کند و نوزاد از خوردن آن روی برمیگرداند. اما زیاده روی در کدام میوه‌ها چنین تأثیری دارد⁉️

▪️مرکبات:
مصرف میوه‌هایی مانند پرتقال و لیموترش با اینکه سرشار از ویتامین C است اما طعم شیر را تند می‌کند. مرکبات باعث ناراحتی معده در کودک می‌شود.

💟توت‌فرنگی:
مصرف بیش‌ازحد توت‌ فرنگی هنگام شیردهی می‌تواند حساسیت شدیدی در کودک به وجود بیاورد و نشانه‌های آن شامل گاز در معده، اسهال، بیقراری و گاهی نیز کهیر زدن پوست است.

💟کیوی:
مصرف کیوی ممکن است باعث ایجاد گاز معده و نفخ شکم در کودک شود.

💟گیلاس:
گیلاس به دلیل داشتن طبع سرد در صورت مصرف زیاد می‌تواند مسهل باشد. بنابراین از مصرف آن در زمان شیردهی بپرهیزید.

💟آلو:
آلو نیز خاصیت مسهل دارد و مصرف زیاد آن باعث مشکل نوزاد می شود.

💟سیب:
اگرچه خوردن سیب زیاد توصیه می‌شود اما فیبر موجود در آن می تواند باعث نفخ در کودک شود؛ درنتیجه باید از مصرف زیاد و بیش از اندازه آن پرهیز کرد.
مامان ملکا مامان ملکا ۸ ماهگی
#بیماری‌های_کودکان

🔹درمان سریع برگرداندن #شیر مادر توسط #نوزاد :

🔸مالیدن روغن #کنجد روی ملاج سر و معده طفل
🔸خوردن #گرمیجات توسط #مادر .

🔹درمان #زردی نوزاد :

🔸خوردن عرق #کاسنی توسط مادر
🔸خوابانیدن نوزاد روی برگ #بید .
🔸#خرفه (خوردن توسط مادر و مالیدن عصاره آن روی زردی) .
🔸#حجامت پشت گوش نوزاد با خراشهای بسیار جزئی و آمدن چند قطره خون .

🔹 تسکین درد ناشی از #دندان درآوردن اطفال :

🔸ماساژ لثه‌های طفل با روغن #زیتون

🔹 درمان بچه هایی که بد غذایند و بنیه قوی ندارند و #ضعیف اند :

🔸خوردن یک قاشق غذاخوری #خاکشیر با یک لیوان آب جوش گرم با #عسل به مدت 21 روز .

🔹 درمان اطفالی که دچار #صرع و #تشنج و فلج #مغزی شده اند :

🔸روغن مالی ملاج (جای مسح)سر تا قبل از 2 سالگی با روغن #سیاهدانه و روغن #بادام تلخ . هفته ای یکی دوبار . (قبل از تشکیل کامل ملاج سر).

✅ اینکار باعث رشد مغزی و بهتر شیر خوردن و آرامش بخشی و رشد جسمی اطفال میشود.

🔹 درمان #بی‌اشتهایی اطفال :

🔸روغن مالی #ناف و #شکم نوزادان با روغن #کرچک و یا روغن #سیاهدانه .

✅ اینکار باعث رفع #نفخ و #دلپیچه و #قولنج نوزادان نیز می باشد .

🔹درمان اطفالی که دچار #سوختگی_ادرار میشوند :

🔸مالیدن آسیاب شده برگ گیاه #مورد روی موضع.
🔸مالیدن روغن #جامد روی موضع .
🔸مالیدن #شیر مادر روی موضع

🔹 درمان بچه هایی که #زبانشان دیر باز میشود :

🔸خوردن 1 قاشق مرباخوری #عسل روزانه . #حریره بادام . تخم کبوتر و گنجشک .
مامان متینا مامان متینا ۵ ماهگی
تجربه کولیک
متن زیر رو بخونین👇🏼

با سلام من وهمسرم هر تحصیلات عالی داریم و الان 2 ساله که داریم د ر مورد کولیک روده نوزاد بروی 200 کودک تست میگیریم و می خواهیم ما ایرانی ها اولین کسانی باشیم که کولیک را در دنیا درمان میکنیم: راه حل درمان که بدست اوردیم را به شما ارائه میکنیم و شما نیز به تمام مادران چه کسانی که به اینترنت دسترسی دارند و چه ندارند بیاموزید لطفا چاپ بزنید و یا در وبلاگ های دیگر قرار بدید: 1. در موقع اغاز حمله کولیک نوزاد ارام باشید و با نوزاد صحبت کنید چون نوزاد ارامش را از مادر میگیرد و سمت قلب خود بغل کنید چون صدای قلب مادر را دوست دارد. 2. نیاز به دو قطره اصلی کولیک ایزی (در موقع شروع درد نیم سی سی) و پدی لاکت (هروز 5 قطره) دارید . 3. عامل اصلی کولیک دو چیز است : - نبودن باکتری های مفید در روده که با قطره پدی لاکت حل می شود - وجود نفخ روده 4. وجود نفخ روده اصولا بر اثر خوردن شیر مادر می باشد که اگر مادر در طول روز مواد غذای باد دار یا طبع سرد بخورد تاثیر شدید در نوزاد دارد پس: 5. مواد غذایی که باید نخورید دوباره می گوییم نننخورید تا سه ماهگی کودک:پیاز و سیر و تره و پیازچه (چه خام و چه پخته ) –کاهو ،کلم ،کرفس ،فلفل سبز و..... ***خوردن نعنا و ریحان را حتما داشته باشید. 6. هر نوع حبوبات مثل :گندم ،جو دو سر ،لوبیا ،عدس ،ماش و .... خوردنشان چه در غذا و چه آش مطلقا ممنوع است. 7. خوردن میوه های مثل :هندوانه ،پرتغال ،نارنگی ،موز،سیب،زرد الو چه بصورت ابمیوه و خام مطلقا ممنوع است. 8. خوردن شیر گاو و ماست و تخم مرغ و ادویه و کشمش و چیزهای ترش مطلقا ممنوع است.
مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
16 هفته و 3 روزه



برای آغاز غذای کمکی به کودک به چه توصیه های باید توجه کرد؟



پس از گذشت چند هفته، کودک علائمی مبنی بر آمادگی برای خوردن غذای جامد از خود نشان می دهد. ممکن است همیشه گرسنه باشد و به نظر برسد شیر به تنهایی او را سیر نمی کند، او شبها برای شیر خوردن از خواب بیدار می شود در حالی که قبلا تمام طول شب می خوابید. شاید مادران دیگر که نوزاد هم سن شما دارند، شروع به تغذیه غذای کمکی کرده باشند، اما شما مطمئن نیستید که این کار را انجام دهید یا خیر؟ ممکن است مادر شما بگوید خیلی زودتر به شما غذا داده و هیچ مشکلی برای شما بوجود نیامده! همه این عوامل باعث می شوند که شما تشویق شوید و خیلی زود غذا دادن به کودک را آغاز کنید ولی آیا این سن مناسبی است؟ یا باید کمی صبر کنید؟



آکادمی پزشکان متخصص اطفال آمریکا و سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند برای غذای کمکی دادن به کودک باید صبر کرد. آنها معتقدند شیر مادر یا شیر خشک برای شش ماه اول تولد کودک کافی است. دلایل عملی برای منتظر ماندن مادر تا شش ماهگی به قرار زیر است:



در شش ماهگی او می تواند روی صندلی های بلند مخصوص کودک بنشیند، از قاشق استفاده کند یا می تواند غذا را با دست خود برداشته و در دهان خود قرار دهد که همه این مسائل فرآیند غذا دادن به کودک را بسیار آسان تر می کند. گرچه بسیاری از کارشناسان با صبر کردن تا شش ماهگی مخالف هستند. شواهدی از رشد بدن کودک وجود دارد که نشان می دهد ندادن غذا خطر فقر آهن و بروز حساسیت را در بدن کودک افزایش می دهد. آنها دریافته اند منبع آهن بدن کودک در شش ماهگی کاهش می یابد بنابراین اگر رژیم غذایی او در این سن فقط پوره میوه و سبزیجات باشد آهن بدن او به طور کامل تامین نمی شود./