سوال های مرتبط

مامان علی سام مامان علی سام ۱۴ ماهگی
BLW:

اگر شروع به دادن مواد جامد کردید و کودک اصلا علاقه‌مند به نظر نمی‌رسد، اشکالی ندارد. چند روز یا چند هفته صبر کنید و دوباره شروع کنید. هر کودک جدول زمانی منحصر به فرد خود را دارد.
کودک را با لباسی مخصوص این کار از کثیف شدن محافظت نمایید.
کف زمین آشپزخانه را با پهن کردن روزنامه ای تمیز نگه دارید.
اگر می خواهید خودتان نیز تمیز بمانید، از یک پیشبند آشپزخانه استفاده کنید.
غذاهای نرم را مستقیما بر روی سینی کالسکه نوزاد قرار دهید.
در نظر داشته باشید که این روش با کمی کثیف کاری همراه است.
از عدم موفقیت خود و نوزاد نا امید نشوید.
برای این کار استمرار عمل داشته باشید.
آن قدر ادامه دهید تا موفق شوید.
سعی کنید آرامش داشته باشید.
به کثیف کاری های نوزاد واکنش بدی نشان ندهید.
رفلکس گگ (gag) را در نظر داشته باشید. باید بدانید که نفس کشیدن با خفگی متفاوت است و اغلب نشانه این است که کودک دارد یاد می گیرد که غذا را در دهان خود جابجا کند و آن را از دهانش بیرون بیاورد. در واقع این مهارتی است که باید یاد بگیرد.
هنگام ارائه غذا در کنار کودک باشید و او را تنها رها نکنید.
سخت‌گیر نباشید و اجازه دهید کودک آزاد باشد و مستقلانه عمل کند.
در این روش هم حتماً با تست حساسیت پیش بروید و هر سه روز ماده غذایی جدیدی به کودک معرفی کنید.
با یک غذای جدید در روز یا هر چند روز یکبار شروع کنید.
بافت غذاهایی را که پیشنهاد می‌کنید، تغییر دهید تا از همان ابتدا کودک را در معرض تنوع غذایی قرار دهید.
آب را در یک فنجان کوچک به کودک ارائه دهید.
به یاد داشته باشید که شیر مادر یا شیر خشک در چند ماه اول خوردن مواد جامد، گرسنگی کودک را برطرف می کند. انتظار نداشته باشید در این سن مواد جامد جایگزین تغذیه با شیر شوند.
مامان سپهر مامان سپهر ۱۱ ماهگی
مامان نازدخملم💗دلین مامان نازدخملم💗دلین ۹ ماهگی
مامان امیرمجید مامان امیرمجید ۱۰ ماهگی
پیشگیری و درمان غیردارویی رفلاکس پنهان نوزاد

برای درمان رفلاکس پنهان نوزاد چه باید کرد؟ با رعایت نکات سادۀ زیر شما می‌توانید تا حد زیادی رفلاکس پنهان کودک دلبندتان کاهش دهید و به راحتی او کمک کنید. 

هنگام شیردهی به کودک از مصرف موادی که ممکن است کودک به آن‌ها حساسیت داشته باشد پرهیز کنید. از این غذاها می‌توان به ادویه‌جات، غذاهای اسیدی مانند مرکبات و گوجه فرنگی اشاره کرد.درصورت حساسیت نوزاد به شیرخشک و عدم تحمل، با مشورت پزشک مناسب‌ترین شیرخشک را برای او تهیه کنید.تا جای ممکن کودک را حدود 30 دقیقه بعد از شیردهی نخوابانید و آروغ کودک را بعد از شیردهی بگیرید.باید اصول غذا دادن به نوزاد رفلاکسی را به طور کامل بدانید. در شیردهی با شیشه از سرشیشۀ مناسب با دهان کودک استفاده کنید و شیشه را طوری نگه دارید که نوک آن هوا نگیرد.حجم شیر در هر وعده را کم کنید و تعداد دفعات شیردهی به نوزاد را افزایش دهید.هنگام شیردهی نوزاد را به حالت شیب‌دار در آغوش بگیرید.از استعمال دخانیات اطراف مادر و کودک بپرهیزید.هنگام خواباندن نوزاد حتی با وجود رفلاکس او را همیشه به پشت بخوابانید و سعی کنید نوزاد را به شکم نخوابانید زیرا امکان خفگی در این حالت بالاتر است. مراقب عوارض درمان نکردن رفلاکس نوزاد باشید. توجه داشته باشید زیرا عدم رفلاکس پنهان نوزاد می‌تواند به عوارضی مثل عفونت ریه، علائم مشکلات ریوی در نوزاد، التهاب مزمن حنجره و سرفۀ مزمن ختم شود. به همین دلیل این موضوع را جدی بگیرید و برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم 😉