سوال های مرتبط

مامان پسرم کیان💙⁦🧿 مامان پسرم کیان💙⁦🧿 ۱۰ ماهگی
اینم قابل توجه دوستانی که تو تربیت فرزندشون کاملا می‌خوان طبق جدیدترین و بروزترین نظریه های روانشناسی غرب عمل کنن.⁦👇🏻⁩⁦👇🏻⁩⁦👇🏻⁩



از زمان مناسب جداکردن تخت بچه می‌پرسید.
گفتم: بستگی به سرشت کودک و فرهنگتان دارد. سوالتان مثل این است که بپرسید که بهترین فصل چیدن میوه کی است؟ و جوابش این است که بستگی به میوه دارد.
بعد پرسید: با این توصیف پس خودتون کی تخت دخترتون را مستقل کردید؟
گفتم جمله‌ی درستش این است که کی دخترتون خواست که مستقل شود؟ و جوابش ۸ سالگیست. ما فصل رسیدن میوه‌ها را تعیین نمی‌کنیم، میوه‌ها زمان چیدنشان را مشخص می‌کنند؛ در دنیای روان هرچیزی زمانی دارد، باید صبور بود.
زمانی از روانپزشکهای ژاپنی پرسیدم که شما کی تخت بچه‌هایتان را مستقل می‌کنید؟ گفتند بعداز ۶ سالگی.
گفتم در کتابهای غربی خیلی زودتر اینکار را می‌کنند.
گفت: بچه‌های ما با آنها فرق می‌کنند و فرهنگ ما نیز با آنها فرق می‌کند درفرهنگ ما وابستگی یک ارزش است و آنجا یک ضدارزش.

«آری، کار ما در تعامل با دیگری، تنها باغبانیست.»
مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
مامان نی نی مامان نی نی ۱۳ ماهگی
چرا دست داخل دهانش میبره؟ مال دندونشه؟
چرا آب دهانش میریزه؟ داره دندون در میاره؟
چرا لیسه را محکم میکشه؟ نگاه کن ببین دندون در میاره؟

اینها سوالاتی هست که هر روز میشنویم. خیلی از علایم مربوط به دهان و زبان به دندان ربط داده میشود در حالیکه دندان درآوردن علامت چندانی ندارد.
از حدود ۳ تا ۹ ماهگی شیرخواران آبریزش دهان دارند. دست و انگشتان را داخل دهان میکنند. هر وسیله دیگری را هم مستقیم به دهان می‌‌برند. در مرحله شناخت دهانی شیرخوار برای شناخت هر وسیله‌ای به جای نگاه کردن و لمس کردن آن را داخل دهان می‌برد. ما وقتی وسیله جدیدی را ببینیم آن را می‌چرخانیم و نگاه میکنیم و با انگشت لمس میکنیم تا بشناسیم ولی شیرخوار آن را به دهان برده و داخل دهان می‌چرخاند یا می‌مکد تا بهتر بشناسد. به این مرحله، مرحله شناخت دهانی گفته میشود. لطفا در این زمینه بیشتر مطالعه بفرمایید.

نکته مهم: رویش دندان باعث تب نمیشود. ممکن است بدن کودک گرم باشد اما اگر با دماسنج چک کنیم بیشتر از ۳۷ درجه نخواهد بود.
@doctor_zarifi
کانال تلگرام دکتر خدیجه ظریفی👆🏻
مامان نازدخملم💗دلین مامان نازدخملم💗دلین ۹ ماهگی
🔰صبحانه مناسب گروه سنی قسمت دوم
( یک سال تا دوسال)

🔹صبحانه را برای این گروه سنی که فعالیت زیادی هم دارند و کم کم از شیر مادر مستقل می شوند جدی بگیرید! یادتان باشد بعد از یکسالگی شیر کودک را بعد از مرحله غذایی اصلی بدهید تا بیشتر از غذا استفاده کند.

🔸برای بهتر غذا خوردن کودک تا 2ساعت قبل از غذا شیر ندهید. کودک کم کم با غذای سفره آشنا می شود، ولی هنوز باید غذا را با مقدار کمتری نمک یا شکر و بدون چاشنی به او بدهید. و نیز باید تغییراتی در غذا بدهید مثلا آن را له، نرم یا رنده کنید یا آب به آن اضافه کنید و...
🔸یک عدد تخم مرغ، یا سیب زمینی آب پز و تخم مرغ، یا پنیر و نان سبوس دار، یا کره و مربا یا عسل یا خرما، غذا های رنگین از سبزیجات به ابتکار خودتان، همراه با یک لیوان شیر( کودکان شیر خشکی) و آب یک میوه مورد علاقه کودک می تواند نیاز او را تا میان وعده برطرف کند.

🔸برای این سنین حتما میان وعده قرار دهید.
🔸میوه و سبزی و شیر را در برنامه غذایی آنها فراموش نکنید. سعی کنید با غذاهای بیشتری آنها را آشنا کنید.
🔸غذاهای متنوع تر مساوی با دریافت ویتامین و مواد معدنی بیشتر.
🆔@drsabamaher
مامان آرتین 💙 مامان آرتین 💙 ۶ ماهگی
تلنگر

والدین کنترل‌گر به خاطر تروماهایشان یا همان ضربه‌های روانی که خورده‌اند، اجازه رشد و آزادی و استقلال به فرزند خود نمی‌دهند. مثل این میمون که فرزند قبلی خود را در نوزادی‌اش از دست داده و حالا اجازه تجربه‌های جدید و کندن از خود را به کودکش نمی‌دهد. مادر می‌ترسد که اگر از فرزندش جدا بشود و فاصله بگیرد، او را از دست خواهد داد! تجربه فقدان و سوگ فرزند قبلی، یا همان ترومای التیام نیافته مادر، بر رابطه‌اش با فرزند بعدی تاثیر گذاشته است. همانطور که می‌بینید کودک به مادرش چسبیده و برای حرکت و غذا خوردن به او وابسته است و توانایی‌هایش شکوفا نمی‌شود. به زبان خودمان این بچه میمون پیشرفت لازم را در زندگی‌اش ندارد. همانطور که می‌بینید چسبندگی فرزند به والدین منجر به اتفاقات ناخوشایندی مثل ادرار کردن فرزند روی مادر می‌شود!
خوشبختانه این بچه میمون در نهایت بر وابستگی خود به مادر غلبه می‌کند و خود را آزاد می‌کند. بیایید از این میمون بیاموزیم و بر ترس‌ها و وابستگی‌هایمان غلبه کنیم!

@zarabane_ketab ⚡️📚

جالب بود