۳ پاسخ

👏🏻👏🏻👏🏻روح مادران آسمانی شاد
قدر مادرهامون رو بدونیم

مرسی عزیزم
خداحافظ مادرا و روح مادرایه رفته شاد

الکی نی که میگن بهشت زیر پای مادره ❤️

سوال های مرتبط

مامان آرتین 💙 مامان آرتین 💙 ۶ ماهگی
تلنگر

والدین کنترل‌گر به خاطر تروماهایشان یا همان ضربه‌های روانی که خورده‌اند، اجازه رشد و آزادی و استقلال به فرزند خود نمی‌دهند. مثل این میمون که فرزند قبلی خود را در نوزادی‌اش از دست داده و حالا اجازه تجربه‌های جدید و کندن از خود را به کودکش نمی‌دهد. مادر می‌ترسد که اگر از فرزندش جدا بشود و فاصله بگیرد، او را از دست خواهد داد! تجربه فقدان و سوگ فرزند قبلی، یا همان ترومای التیام نیافته مادر، بر رابطه‌اش با فرزند بعدی تاثیر گذاشته است. همانطور که می‌بینید کودک به مادرش چسبیده و برای حرکت و غذا خوردن به او وابسته است و توانایی‌هایش شکوفا نمی‌شود. به زبان خودمان این بچه میمون پیشرفت لازم را در زندگی‌اش ندارد. همانطور که می‌بینید چسبندگی فرزند به والدین منجر به اتفاقات ناخوشایندی مثل ادرار کردن فرزند روی مادر می‌شود!
خوشبختانه این بچه میمون در نهایت بر وابستگی خود به مادر غلبه می‌کند و خود را آزاد می‌کند. بیایید از این میمون بیاموزیم و بر ترس‌ها و وابستگی‌هایمان غلبه کنیم!

@zarabane_ketab ⚡️📚

جالب بود
مامان Matilda💌🇬🇧 مامان Matilda💌🇬🇧 ۱۵ ماهگی
من خودم دخترم ۶ ماهشه، و با دکتر که صحبت کردم تصمیم گرفتم اتاق خوابش رو جدا کنم
و تصمیم گرفتم این متن مختصر رو برای عزیزانی که شرایط منو دارم بزارم، که اونا هم انجام بدن...
 معتقدند، بهترین زمان برای جدا کردن اتاق کودک بین ۶ ماه تا ۱ سالگی است اما این کار باید با مشورت روانشناس کودک و پزشک اطفال، انجام شود.
برای انجام این کار می‌توانید روش‌های متفاوتی استفاده کنید. به طور مثال: اگر کودک شما عادت دارد برای خوابیدن شیر بخورد، شیر دادن به او را به قبل از برنامه‌ی خوابیدنش موکول کنید تا او یاد بگیرد، چگونه بدون حضور مادر به طور مستقل به خواب برود. دکتر میندل معتقد است « این کار همچنین به کودک کمک می‌کند تا یاد بگیرد که وقتی اواخر شب از خواب بیدار می‌شود، خودش را بدون وابستگی به مادر و به تنهایی آرام کند.» راهکار بعدی این است که کودک را با اتاق خواب جدیدش آشنا کنید. بسیاری از کودکان ممکن است زمان بسیار کمی را در اتاق‌خواب جدید خود سپری کرده باشند. بنابراین عادت دادن او به فضای جدید به انتقال جای خوابیدن و کاهش وابستگی به مادر، کمک می کند. شما می‌توانید برای این که فرزندتان در اتاق جدیدش راحت‌تر باشد، روتین قبل از خوابش را برای چند شب در اتاق جدید انجام دهید و پس از پایان، شب‌ها در اتاق مشترک باشید. برای عادت کردن کودک به شرایط جدید، از او بخواهید در طول روز نیز در اتاق بازی کند یا چرت بزند.
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
👶تکنیک های مقابله با لجبازی در کودکان👧

رفتار مثبت را تشویق کنید:

همیشه برای کودک لجباز الگو تعیین کنید و نگرش مثبتی ارائه دهید. اگر از کلمات «نه»، «نمی‌توانم» یا «نمی‌خواهم» زیاد استفاده می‌کنید، احتمالاً فرزندتان نیز همین کار را خواهد کرد!.
سعی کنید به لجبازی فرزندتان با دیدی مثبت نگاه کنید. سعی کنید با پرسیدن سؤالاتی از فرزندتان که پاسخ «بله» یا «خیر» را به همراه دارد، با آنها بازی کنید. سؤالات خود را به گونه‌ای طرح‌ کنید که بیشتر اوقات پاسخ آنها «بله» باشد. با این روش به فرزند خود این پیام را می دهید که به او توجه می شود و از او قدردانی می شود.

قوانین پاداش و تنبیه وضع کنید

کودکان لجباز برای رشد به قوانین و مقررات نیاز دارند. بنابراین، مرزهای دقیقی را تعیین کنید و انتظارات خود را از او روشن کنید. از فرزندتان بخواهید که در مورد آنها، نظرات خود را ارائه دهد و بعد حتما از آنها پیروی کند. البته این مهم است که در مواقعی انعطاف پذیر باشید، مانند زمانی که در تعطیلات هستید یا در مواقعی که فرزندتان رفتاری مثبت و خوبی از خود نشان می دهد.

لباس عوض کردن

یکی از مشکلات لجبازی کودکان این است که آنها هر بار می خواهد چیزی بپوشند که برای موقعیت یا آب و هوای بیرون مناسب نیست. یکی از راه‌های کاهش تنش این است که لباس‌های فرزندتان را مرتب کنید و هر دو هفته یکبار آنها را عوض کنید. همچنین، لباس های نامناسب فصل را در دسترس او نگذارید. هر زمان که می خواهید فرزندتان لباس عوض کند، دو یا سه لباس مختلف بچینید و از او بخواهید که انتخاب کند. به این ترتیب آنها از تصمیم گیری خوشحال می شوند و شما اعصابتان خورد نمی شود!
مامان مغزِ گردو👧🏻 مامان مغزِ گردو👧🏻 ۱۵ ماهگی
این مطلب رو دیدم گفتم شاید به درد شماهم بخوره لیمومی از بدو تولد گویا دکتر تغذیه و‌مشاور داره😅
تغذیه در ۷ تا ۹ ماهگی

در این بازه زمانی، کودکان به‌تدریج به سمت خوردن ۳ وعده غذایی در روز می‌روند: صبحانه، ناهار و شام. به همین دلیل، باید طیف گسترده‌ای از غذاهای مختلف را در اختیارشان قرار دهید تا انرژی و مواد مغذی کافی مثل آهن را داشته باشند.

نوزادان نیازی به نمک یا شکر افزوده‌شده به غذا ندارند، چه‌بسا غذای شور برای کلیه‌ها خوب نیست و شکر هم می‌تواند باعث پوسیدگی دندان‌شان شود. در نظر داشته باشید که اوایل ممکن است ۱۰ها بار طول بکشد که کودک به یک غذا، طعم یا بافت جدید عادت کند.

جدا از این، روزهایی خواهد بود که آن‌ها غذای بیش‌تری می‌خورند و روزهایی هم کم‌تر. مهم این است که نگران نباشید و بدانید که این موضوع کاملاً طبیعی است. یک نکته دیگر هم این است که نوزادان تا قبل از ۱۲ ماهگی به میان‌وعده نیاز ندارند.

اگر فکر می‌کنید که فرزندتان بین وعده‌های غذایی اصلی گرسنه می‌شود، می‌توانید به آن‌ها شیر اضافی بدهید.
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۲ ماهگی
#حلوا-ارده

ارده‌ی کنجد، یک خوراکی مایع است که از کنجد نرم تهیه می‌شودبسیارمقوی برای کودکان. اگر در وعده‌ی صبحانه به بچه‌ها ارده‌ی کنجد بدهید، انرژی لازم را برای کل روز دریافت می‌‌کنند.
ارده‌ی کنجد حاوی ویتامین‌های گروه B، ویتامین A، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم و… است‌. ارده‌ی کنجد خانگی بسیار سالم است؛ چون هیچ نوع مواد افزودنی، مواد شیمیایی و مواد نگه‌ دارنده‌ای ندارد.

مواد لازم

کنجد خام: یک فنجان

آب: دو فنجان

طرز تهیه‌

کنجدهای خام را در دمای اتاق به مدت ۴ ساعت در دو فنجان آب خیس کنید. آب باید روی کنجد‌ها را بپوشاند، بنابراین اگر احساس می‌کنید دو فنجان آب کم است، کنجدها را در آب بیشتری خیس کنید.
پس از ۴ ساعت، آب کنجد‌ها را دور بریزید و کنجدها را زیر آب بشویید تا پوست آن‌ها جدا شوند. سپس آن‌ها را ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا جوانه بزنند.
کنجدها را از یخچال در بیاورید و در دستگاه مخلوط‌کن، روی دور تند مخلوط کنید تا خامه‌‌ مانند شوند. گوشه‌ها و لبه‌های مخلوط‌کن را با یک قاشق تمیز کرده و تمام دانه‌های باقی ‌مانده‌ی کنجد را جمع کنید و در مخلوط‌کن بریزید و مجدد مخلوط کنید.
اگر نیاز است، یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا مخلوط نرم و روان شود. ارده‌ی کنجد شما آماده است. می‌توانید آن را به مدت سه روز در شیشه‌ی درب‌دار در یخچال نگه‌ دارید.وهمراه عسل یا انواع شیره ها به فرزندتون بدین
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۲ ماهگی
#حریره_بادام
#هفت_ماهگی

مواد لازم: 
بادام: 4 عدد
آرد برنج: 1 ق مربا خوری
شیر پاستوریزه، یک استکان (حدود 60 میلی لیتر)
روغن مایع: 1 ق چای خوری (بهتر است روغن زیتون باشد)
شکر: 1 ق چای خوری
آب: نصف استکان (حدود 30 میلی لیتر)

👈طرز تهیه:
بادام ها را به مدت 3-4 ساعت در آب گرم خیسانده و سپس پوست بکنید. سپس آن ها را رنده کرده، به طوری که پودری کاملا یک دستی بدست آید.

شیر را در یک ظرف کوچک که بهتر است از جنس لعابی باشد ریخته و آرد برنج را در آن حل کرده و با پشت قاشق نرم کنید و ظرف را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

سپس آب و شکر را با سایر مواد مخلوط کرده و در حالی که آن را به طور مرتب به هم می زنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزد تا قوامی مانند ماست پیدا کند.

در دو سه دقیقه آخر پخت، روغن زیتون را با سایر مواد مخلوط کنید.

اضافه کردن روغن باعث افزایش کالری غذا و در نتیجه کمک به رشد شیرخوار می شود. از آن جا که روغن نباید در معرض حرارت زیاد قرار گیرد توصیه می شود که در اواخر پخت به غذا اضافه شود.

با رعایت بهداشتی می توان قبل از مصرف، مقدار اضافی حریره را در ظرف در بسته تا دو روز در یخچال نگه داری کرد.

همانند فرنی، بهتر است حریره را به جای شیر پاستوریزه، با آب پخت و در پایان شیر مادر به آن اضافه کرد.