۳ پاسخ

✅ سطح هورمون کورتیزول که باعث افزایش هوشیاری می‌شود در شیر صبحگاهی سه برابر بیشتر از شیر عصر است.

✅ملاتونین که باعث خواب و هضم غذا می‌شود، به سختی در شیر روز قابل تشخیص است، اما در عصر افزایش می‌یابد و حدود نیمه شب اوج می‌گیرد.

✅شیر شب همچنین حاوی مقادیر بالاتری از واحد‌های ساختاری خاص DNA است که به تقویت خواب سالم کمک می‌کند.

✅حداکثر میزان آهن شیرمادر در حدود ظهر و بیشترین میزان ویتامین E در شیرعصرگاهی مادر موجود است.

✅ شیر روز حجم بالایی از اجزای ایمنی از جمله آنتی بادی‌ها و گلبول‌های سفید در مقایسه با شیر شب را دارد.

چه خوب😍

🥺با همه سختی رژیم تلاشم کردم ب بچم شیر خودم بدم ولی گشنه میمونه بهش شیر خشک میدم الان سرش برمی گردونه از سینم میخام گریه کنم

سوال های مرتبط

مامان چی ماه 🥰 مامان چی ماه 🥰 ۱۱ ماهگی
اینو تو یه کانال دیدم گفتم شاید بدردتون بخوره


بایدها و نبایدهایی در مورد نی نی هامون:👶🏻👶👶👶🏻👶👶

مصرف گندم🍞🍞🍞🌾🌾🌾:

در منابع جديد علمي در مورد استفاده از گندم در رژيم غذايي كودك اختلاف نظر فراوان وجود دارد و حتي ذكر شده كه شير خوراني كه انحصاراً با شير مادر تغذيه مي‌شوند مي‌توانند از پايان 6 ماهگي ازنان و يا ساير فرآورده‌‌هاي گندم استفاده كنند ولي آنچه كه مورد تائيد اساتيد انجمن ترويج تغذيه با شير مادر مي‌باشد آن است كه استفاده از گندم به بعد از پايان 8 ماهگي كودك موكول گردد.

شير گاو🍼🍼🍼🐂🐂🐂:

از نظر عنصر آهن منبع بسيار ضعيفي است. كودكاني كه در روز بيش از 500 ميلي ليتر شير گاو مصرف مي‌كنند دچار كمبود آهن مي‌شوند. مصرف زياد شير گاو نه تنها اشتهاي كودك را براي خوردن ساير غذاها كمتر مي‌كند بلكه موجب دفع خون غيرمحسوس از مدفوع هم مي‌شود.

عسل🐝🐝🐝:

اکثر متخصصان اطفال توصیه می کنند که تا یکسالگی از دادن عسل به کودکان خودداری کنید. دلیل آن می تواند هضم مشکل و کامل نبودن دستگاه گوارشی کودک باشد. همچنین خوردن عسل توسط کودکان زیر یکسال، ریسک ابتلا به بیماری بتولیسم را افزایش می دهد.
مامان محمدمهدی مامان محمدمهدی ۹ ماهگی
به نام خدا
سیب وگلابی پخته شده
فواید دادن گلابی به نوزاد چیست؟
گلابی حاوی مجموعه ای کامل از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله مس، ویتامین ث، سایر آنتی اکسیدان ها و ویتامین کا است. مس به جذب آهن کمک می کند، آنتی اکسیدانها سیستم ایمنی سالم را تقویت می نمایند و ویتامین کا باعث سلامتی خون می شود. گلابی به دلیل محتوی بالای فیبر مشهور است و بخش اعظم فیبر آن در پوست وجود دارد. رنگ پوست گلابی نشان دهنده ترکیبات گیاهی منحصر به فرد این میوه و در نتیجه مواد مغذی مفید برای بدن انسان است. به عنوان مثال، گلابی های پوست قرمز حاوی بتاکاروتن هستند که در سلامت بینایی، پوست و عملکرد ایمنی بدن اهمیت دارند.
فواید سیب پخته برای نوزادان
اگرچه پختن باعث می شود سیب مقداری از مزایای تغذیه ای خود را از دست بدهد، اما همچنان بهترین راه برای نوزادان خردسالی است که برای اولین بار سیب می خورند. جوشاندن سیب نه تنها میوه را نرم کرده و به خردسالان اجازه می دهد آن را راحت تر کنترل و بجوند، بلکه باعث شکسته شدن فیبرهای جامد موجود در گوشت سیب می شود و به معده کودک نابالغ اجازه می دهد کمی راحت تر آنها را هضم کند.

در ضمن، هضم پوست سیب و سیب خام نه تنها دشوارتر است بلکه جویدن و بلعیدن برای نوزادان نیز پیچیده تر است. در آغاز، ما می خواهیم همه چیز را برای نوزادان کوچک خود آسان و ایمن کنیم!
مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
مامان محمدمهدی مامان محمدمهدی ۹ ماهگی
به نام خدا
انبه را می‌توان در هنگام شروع معرفی غذای جامد به کودکی یعنی 6 ماهگی به او معرفی کرد.
انبه به هضم غذا کمک می‌کند: انبه سرشار از فیبرها و آنزیم‌های گوارشی است، این بدان معناست که دفع در کودک راحت‌تر خواهد شد و برای او خطر یبوست به همراه ندارد. همچنین، انبه اسیدیته را در دستگاه گوارش کاهش می‌دهد و به تجزیه پروتئین‌ها کمک می‌کند.
انبه برای چشم مفید است: انبه حاوی مقدار زیادی ویتامین A است که برای برخورداری کودک از بینایی خوب ضروری است. همچنین انبه به حفظ سلامت چشم کمک می‌کند و از مشکلاتی مانند خشکی، خارش، عیوب انکساری و شب‌کوری جلوگیری می‌کند. فقط یک وعده کوچک انبه می‌تواند یک‌چهارم ویتامین A مورد نیاز روزانه کودک شما را فراهم کند.
انبه برای رشد مغز مفید است: اسید گلوتامین که یک اسیدآمینه موجود در انبه است، برای رشد مغز ضروری است. همچنین انبه سرشار از ویتامین B6 است که می‌تواند حافظه و عملکرد مغز را تقویت کند.
انبه برای پوست مفید است: ویتامین A موجود در انبه علاوه بر اینکه برای بینایی کودک مفید است برای پوست او نیز فواید بسیار زیادی دارد.
مامان آرتین 💙 مامان آرتین 💙 ۶ ماهگی
تلنگر

والدین کنترل‌گر به خاطر تروماهایشان یا همان ضربه‌های روانی که خورده‌اند، اجازه رشد و آزادی و استقلال به فرزند خود نمی‌دهند. مثل این میمون که فرزند قبلی خود را در نوزادی‌اش از دست داده و حالا اجازه تجربه‌های جدید و کندن از خود را به کودکش نمی‌دهد. مادر می‌ترسد که اگر از فرزندش جدا بشود و فاصله بگیرد، او را از دست خواهد داد! تجربه فقدان و سوگ فرزند قبلی، یا همان ترومای التیام نیافته مادر، بر رابطه‌اش با فرزند بعدی تاثیر گذاشته است. همانطور که می‌بینید کودک به مادرش چسبیده و برای حرکت و غذا خوردن به او وابسته است و توانایی‌هایش شکوفا نمی‌شود. به زبان خودمان این بچه میمون پیشرفت لازم را در زندگی‌اش ندارد. همانطور که می‌بینید چسبندگی فرزند به والدین منجر به اتفاقات ناخوشایندی مثل ادرار کردن فرزند روی مادر می‌شود!
خوشبختانه این بچه میمون در نهایت بر وابستگی خود به مادر غلبه می‌کند و خود را آزاد می‌کند. بیایید از این میمون بیاموزیم و بر ترس‌ها و وابستگی‌هایمان غلبه کنیم!

@zarabane_ketab ⚡️📚

جالب بود
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۲ ماهگی
🔹شیردهی

🅾مقدار و دفعات شیردهی در شش ماه اول

👈🏼مقدار و دفعات شیردهی در شش ماه اول
اشتها و تمایل ‌به شیر خوردن در شیرخواران در شش ماه اول تولد متفاوت می باشد

👈🏼خود کودک در یک ماهگی دفعات شیرخوردن خود را تنظیم میکند

👈🏼بیشتر کودکان در هفته های اول تولد بین ۶ تا ۹ بار در ۲۴ ساعت شیر میخورند.


👈🏼اگر مادر شیر کافی داشته باشد و شیرخوار هم به حد کافی شیر بخورد ممکن است تا ۴ ساعت بعد هم گرسنه نشود زیرا شیر بین ۱تا۴ ساعت یا بیشتر در معده ی کودک باقی می ماند تا تخلیه شود.بعضی دیگر از کودکان نیاز دارند که هر ۲ تا ۳ ساعت شیر بخورند.

👈🏼بیشتر شیرخواران در وسط شب بیدار میشوند و شیر میخورند ولی در سنین ۴ تا ۸ ماهگی معمولا در شب بیدار نمیشوند.
شیرخواران به علل مختلف گریه میکنند بنابراین لزومی ندارد هر موقع کودک گریه میکند به او شیر داده شود زیرا عللی مانند گاز روده، تر بودن کهنه ها ،گرم بودن محیط و نیاز به بغل گرفتن کودک نیز موجب گریه نوزادمیشود.مادر باید علل گریه ی کودک را بررسی کند و آن را برطرف نماید.
⭕️ عادت شیردادن به دفعات مکرر و کم کم شیردادن به کودک برای اینکه گریه ی او متوقف شود کارصحیحی نیست زیرا کودک بیشتر هوا را می بلعد و دچار دل درد و استفراغ میشود.همچنین چون پستان هاکند ادر کاملا تخلیه نمیشود،شیر به صورت کامل تولید و ترشح نمیشود و به تدریج شیر مادر نیز کم میگردد.