۵ پاسخ

مطالبتون عااالیه👌🏻👌🏻

ازشون در مورد خانم های شاغل تاحالا سوال کردین؟
بچه ای که پیش پدربزرگ مادربزرگش بزرگ میشه
چند تربیتی میشه
یا لوس
یا تنها
🥺

عالیه بود مطاپلبت

چه جالب نمیدونستم👏🌹🌹🌹

👏👏👏
پرستار پسر من خیلی باهاش حرف میزنه و بازی میکنه ولی پسرم اصلا باهاش ارتباط نمیگیره.انگار باهاش حال نمیکنه
نمیدونم چیکار کنم.غصه ام گرفته.😮‍💨😮‍💨

سوال های مرتبط

مامان Matilda💌🇬🇧 مامان Matilda💌🇬🇧 ۱۵ ماهگی
من خودم دخترم ۶ ماهشه، و با دکتر که صحبت کردم تصمیم گرفتم اتاق خوابش رو جدا کنم
و تصمیم گرفتم این متن مختصر رو برای عزیزانی که شرایط منو دارم بزارم، که اونا هم انجام بدن...
 معتقدند، بهترین زمان برای جدا کردن اتاق کودک بین ۶ ماه تا ۱ سالگی است اما این کار باید با مشورت روانشناس کودک و پزشک اطفال، انجام شود.
برای انجام این کار می‌توانید روش‌های متفاوتی استفاده کنید. به طور مثال: اگر کودک شما عادت دارد برای خوابیدن شیر بخورد، شیر دادن به او را به قبل از برنامه‌ی خوابیدنش موکول کنید تا او یاد بگیرد، چگونه بدون حضور مادر به طور مستقل به خواب برود. دکتر میندل معتقد است « این کار همچنین به کودک کمک می‌کند تا یاد بگیرد که وقتی اواخر شب از خواب بیدار می‌شود، خودش را بدون وابستگی به مادر و به تنهایی آرام کند.» راهکار بعدی این است که کودک را با اتاق خواب جدیدش آشنا کنید. بسیاری از کودکان ممکن است زمان بسیار کمی را در اتاق‌خواب جدید خود سپری کرده باشند. بنابراین عادت دادن او به فضای جدید به انتقال جای خوابیدن و کاهش وابستگی به مادر، کمک می کند. شما می‌توانید برای این که فرزندتان در اتاق جدیدش راحت‌تر باشد، روتین قبل از خوابش را برای چند شب در اتاق جدید انجام دهید و پس از پایان، شب‌ها در اتاق مشترک باشید. برای عادت کردن کودک به شرایط جدید، از او بخواهید در طول روز نیز در اتاق بازی کند یا چرت بزند.
مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۲ ماهگی
🔹شیردهی

🅾مقدار و دفعات شیردهی در شش ماه اول

👈🏼مقدار و دفعات شیردهی در شش ماه اول
اشتها و تمایل ‌به شیر خوردن در شیرخواران در شش ماه اول تولد متفاوت می باشد

👈🏼خود کودک در یک ماهگی دفعات شیرخوردن خود را تنظیم میکند

👈🏼بیشتر کودکان در هفته های اول تولد بین ۶ تا ۹ بار در ۲۴ ساعت شیر میخورند.


👈🏼اگر مادر شیر کافی داشته باشد و شیرخوار هم به حد کافی شیر بخورد ممکن است تا ۴ ساعت بعد هم گرسنه نشود زیرا شیر بین ۱تا۴ ساعت یا بیشتر در معده ی کودک باقی می ماند تا تخلیه شود.بعضی دیگر از کودکان نیاز دارند که هر ۲ تا ۳ ساعت شیر بخورند.

👈🏼بیشتر شیرخواران در وسط شب بیدار میشوند و شیر میخورند ولی در سنین ۴ تا ۸ ماهگی معمولا در شب بیدار نمیشوند.
شیرخواران به علل مختلف گریه میکنند بنابراین لزومی ندارد هر موقع کودک گریه میکند به او شیر داده شود زیرا عللی مانند گاز روده، تر بودن کهنه ها ،گرم بودن محیط و نیاز به بغل گرفتن کودک نیز موجب گریه نوزادمیشود.مادر باید علل گریه ی کودک را بررسی کند و آن را برطرف نماید.
⭕️ عادت شیردادن به دفعات مکرر و کم کم شیردادن به کودک برای اینکه گریه ی او متوقف شود کارصحیحی نیست زیرا کودک بیشتر هوا را می بلعد و دچار دل درد و استفراغ میشود.همچنین چون پستان هاکند ادر کاملا تخلیه نمیشود،شیر به صورت کامل تولید و ترشح نمیشود و به تدریج شیر مادر نیز کم میگردد.
مامان امیرمجید مامان امیرمجید ۱۰ ماهگی
پیشگیری و درمان غیردارویی رفلاکس پنهان نوزاد

برای درمان رفلاکس پنهان نوزاد چه باید کرد؟ با رعایت نکات سادۀ زیر شما می‌توانید تا حد زیادی رفلاکس پنهان کودک دلبندتان کاهش دهید و به راحتی او کمک کنید. 

هنگام شیردهی به کودک از مصرف موادی که ممکن است کودک به آن‌ها حساسیت داشته باشد پرهیز کنید. از این غذاها می‌توان به ادویه‌جات، غذاهای اسیدی مانند مرکبات و گوجه فرنگی اشاره کرد.درصورت حساسیت نوزاد به شیرخشک و عدم تحمل، با مشورت پزشک مناسب‌ترین شیرخشک را برای او تهیه کنید.تا جای ممکن کودک را حدود 30 دقیقه بعد از شیردهی نخوابانید و آروغ کودک را بعد از شیردهی بگیرید.باید اصول غذا دادن به نوزاد رفلاکسی را به طور کامل بدانید. در شیردهی با شیشه از سرشیشۀ مناسب با دهان کودک استفاده کنید و شیشه را طوری نگه دارید که نوک آن هوا نگیرد.حجم شیر در هر وعده را کم کنید و تعداد دفعات شیردهی به نوزاد را افزایش دهید.هنگام شیردهی نوزاد را به حالت شیب‌دار در آغوش بگیرید.از استعمال دخانیات اطراف مادر و کودک بپرهیزید.هنگام خواباندن نوزاد حتی با وجود رفلاکس او را همیشه به پشت بخوابانید و سعی کنید نوزاد را به شکم نخوابانید زیرا امکان خفگی در این حالت بالاتر است. مراقب عوارض درمان نکردن رفلاکس نوزاد باشید. توجه داشته باشید زیرا عدم رفلاکس پنهان نوزاد می‌تواند به عوارضی مثل عفونت ریه، علائم مشکلات ریوی در نوزاد، التهاب مزمن حنجره و سرفۀ مزمن ختم شود. به همین دلیل این موضوع را جدی بگیرید و برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم 😉
مامان نازدخملم💗دلین مامان نازدخملم💗دلین ۹ ماهگی
✅برنامه غذایی ابتدای هفت ماهگی پایان شش ماه
#برنامه_غذایی_شش_ماهگی

‌✳️تغذیه كمكی در پایان 6 ماهگی (180 روزگی) شروع می شود، همزمان با شروع غذای كمكی تغذیه با شیر مادر باید همچنان مكرر و بر حسب میل و تقاضای شیرخوار ادامه داشته و حتی دفعات تغذیه با شیر مادر افزایش می یابد. همچنین در این زمان باید بر اساس نیاز كودك به او آب جوشیده سرد شده داد
.
✅نحوه تغذیه تكمیلی در هفته اول ماه هفتم:
شروع غذای كمكی با فزنی آرد برنج است كه روز اول از یك قاشق مرباخوری یك بار در روز (مثلا" ظهر) شروع شده و كم كم به مقدار و دفعات آن متناسب با اشتهای كودك اضافه می شود تا نهایتا" در پایان یك هفته مقدار آن به حدود 12 قاشق مرباخوری برسد. بخاطر بسپارید همچنان شیر مادر غذای اصلی شیرخوار شما است.

✅نحوه تغذیه تكمیلی در هفته دوم ماه هفتم:
در این هفته می توان حریره بادام را به رژیم غذایی كودك اضافه نمود. شروع آن نیز مانند فرنی از یك قاشق مرباخوری یك بار در روز است تا روز ششم و هفتم به 12 قاشق مرباخوری در روز برسد. فراموش نشود كه در این هفته بتدریج كه مقدار و دفعات تغذیه با حریره بادام افزایش می یابد مقدار و دفعات تغذیه با فرنی كم می شود بنابراین در هر وعده و یا در تمام دفعات می توان حریره بادام را جایگزین فرنی نمود، یا یك وعده فرنی و وعده بعد حریره بادام به شیرخوار داد

✅نحوه تغذیه تكمیلی در هفته سوم و چهارم ماه هفتم:
در هفته سوم شما می توانید سوپ ساده را به رژیم غذایی کودک اضافه کنید. ودر هفته چهارم سوپ سبزیجات به همراه گوشت به صورت پخته و نرم شده را به رژیم غذایی کودک اضافه کنید.که شروع آن از یک قاشق مرباخوری یک بار در روز است تا روز ششم و هفتم به 12 قاشق مرباخوری در روز برسد
@drsabamaher
مامان نازدخملم💗دلین مامان نازدخملم💗دلین ۹ ماهگی
‌ ‍ ‌ 🔰تاثیر تغذیه بر رشد قدی کودک
#موادغذایی_افزایش_قدکودک

🔶تغذیه مناسب و صحیح، کودک را از قدی که ژنتیک برای او تعیین کرده بلند تر نمی کند اما تغذیه غلط و غیر اصولی او را از رسیدن به قدی که می تواند داشته باشد، باز می دارد.

🔰عوامل موثر بر رشد قدی کودکان:

🔸وزن مناسب: براي داشتن وضعيت مناسب هورموني يکي از عوامل مهم وزن مناسب است زيرا وزن اضافي، بلوغ زودرس را به دنبال خواهد داشت و رشد قدي را محدود خواهد کرد. براي رسيدن به قد مطلوب، بايد وزن کودکان را در محدوده طبيعي حفظ کرد.
🔸تغذیه مناسب: ترشح هورمون رشد که تاثير مهمي در رشد مطلوب دارد، کاملا تحت تاثير تغذيه فرد است و با مصرف زياد مواد قندي و گلوکز کاهش و با مصرف غذاي غني از پروتئين افزايش مي‌يابد.
🔸خواب کافی و فعالیت فیزیکی: علاوه بر تغذیه صحیح و محدوده مناسب وزنی ،خواب مناسب، فعاليت فيزيکي نیز بر قد کودک تاثیر گذار است.

🔰مواد غذایی که موجب افزایش قد کودک میشود:
مصرف روزانه يک عدد تخم مرغ
عسل - خرما - بادام - گردو - فندوق - پسته - کشک  -شير گاو  -ماست_ روغن زيتون - روغن کنجد - روغن حيواني_تخمه کدو_قره قروت_شيره خرما_کلم_پنير_اسفناج_زردالو_طالبي هويج، پرتقال، ليموترش، جگر، ماهي قزل آلا، گوجه فرنگي _ماهي و ميگو_بادام زميني
@drsabamaher