من خودم دخترم ۶ ماهشه، و با دکتر که صحبت کردم تصمیم گرفتم اتاق خوابش رو جدا کنم
و تصمیم گرفتم این متن مختصر رو برای عزیزانی که شرایط منو دارم بزارم، که اونا هم انجام بدن...
 معتقدند، بهترین زمان برای جدا کردن اتاق کودک بین ۶ ماه تا ۱ سالگی است اما این کار باید با مشورت روانشناس کودک و پزشک اطفال، انجام شود.
برای انجام این کار می‌توانید روش‌های متفاوتی استفاده کنید. به طور مثال: اگر کودک شما عادت دارد برای خوابیدن شیر بخورد، شیر دادن به او را به قبل از برنامه‌ی خوابیدنش موکول کنید تا او یاد بگیرد، چگونه بدون حضور مادر به طور مستقل به خواب برود. دکتر میندل معتقد است « این کار همچنین به کودک کمک می‌کند تا یاد بگیرد که وقتی اواخر شب از خواب بیدار می‌شود، خودش را بدون وابستگی به مادر و به تنهایی آرام کند.» راهکار بعدی این است که کودک را با اتاق خواب جدیدش آشنا کنید. بسیاری از کودکان ممکن است زمان بسیار کمی را در اتاق‌خواب جدید خود سپری کرده باشند. بنابراین عادت دادن او به فضای جدید به انتقال جای خوابیدن و کاهش وابستگی به مادر، کمک می کند. شما می‌توانید برای این که فرزندتان در اتاق جدیدش راحت‌تر باشد، روتین قبل از خوابش را برای چند شب در اتاق جدید انجام دهید و پس از پایان، شب‌ها در اتاق مشترک باشید. برای عادت کردن کودک به شرایط جدید، از او بخواهید در طول روز نیز در اتاق بازی کند یا چرت بزند.

تصویر
۶ پاسخ

منکه تاالان موفق نشدم جداش کنم تا ۶ماهگی اصلا اهل نق و گریه نبود بعضی وقتا ساعتها ازمون جدا بود میومدم میدیدم خودش بیدارشده داره به در و دیوار نگا میکنه یا دستشو میخوره ولی از ۶ماهگیش یهو دیگه بیدارمیشه منو نبینه گریه میکنه

منم عقیده دارم ۶ماهگی جدا کنم

خیلی میخام جداکنم ولی دلم نمیاد وهم اینکه میترسم تنهاتواتاق بترسه هنوز باخودم کنارنیومدم

حالامنی ک دخترم هریک ساعت یک بارشیرمیخوادچیه توخواب خیلی خوب میخوره فاصله هرشیردادنم تاشیردادنه بعدیم یک ربع تاصبح ازصبح تاشب غذاخوب میخوره اماشیربخوام بدم حسابی یاگریه میکنه نمیخوره یاسریع تموم میکنه درحددوسه تامک

من جدا کردم و راحت شدم حالا مونده شیر شبش ک اونم دارم کم کم قطعش میکنم

یعنی وسط خواب بچه شیر نمیخواد تا صبح میخوابه؟🤔🤔🤔

سوال های مرتبط

مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
مامان میترا مامان میترا ۱۱ ماهگی
#سوال
یه پسر دارم تک فرزند ۸سالش تموم شده.. هنوز اتاقش جدا نشد بارها من و پدرش حرف زدیم که قانع بشه و با راهنمایی اتاق شو جدا کنیم..ولی جواب نداد..احساس میکنم زیاد به ما وابسته شده الان خواستم بهمون راهکار بدین چطور میتونم اینکارو بکنم که بموقع فکر نکنه بهش اهمیت نمیدیم . تو روحیه اش تاثیر بذاره؟و یهو و بدون برنامه نباشه محل خوابش جدا بشه
#جواب
سلام ارادت

جداکردن جای خواب کودک یک فرآیند دارد که از چند ماهگی شروع می‌شود و نهایتا تا سه سال و نیمگی‌ جای خواب کودک جدا می‌شود.

شما این فرایند را طی نکرده اید و فرزندتان هشت ساله شده است. معمولا از همین سنین خود کودک به دنبال استقلال و جداکردن خودش از والدین است و نیازی نیست شما فعالیت خاصی را انجام دهید چون ذاتا این فرایند استقلال تا قبل از بلوغ طی می‌شود.

برای طی شدن راحت تر این مسیر این راهکارها به شما کمک می‌کند:

1. اتاق کودک را جذاب کنید، اگر اتاق کودک جذاب باشد ناخودآگاه کودک کم کم به سمت اتاق خودش سوق پیدا می‌کنه.

2. انجام تکالیف مدرسه یا بعضی از اتفاقات خاص را به اتاق کودک محدود کنید مثلاً بگویید فقط میتوانی در اتاق خودت پلی استیشن بازی کنی یا فقط در اتاق خودت میتوانی مشق بنویسی.

امیدوارم که در این مسیر شکیبایی کنید و صبر داشته باشید🙏


موفق باشید 😍
امیرحسین کاظم زاد روانشناس
مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۱۰ ماهگی
🔹 #شیر_پاستوریزه

🍶از چه سنی به کودک شیر پاستوریزه بدهم؟

از چه سنی می‌شود به جای #شیرخشک، #شیر_پاستوریزه به بچه داد. کدامشون بهتر است؟

🍶بهترین تغذیه برای شیرخوار، تغذیه با شیر مادر است و تا 2 سالگی باید توصیه ‌شود که شیرخواران حتما شیر مادر بخورند.
منتها از 6 ماهگی به بعد در کنار تغذیه با شیر مادر، باید تغذیه تکمیلی برای شیرخواران هم شروع شود.

از آنجا که گاهی اوقات مصرف #شیر_پاستوریزه در کودکان می‌تواند ایجاد حساسیت شود که با علائمی چون #دلدرد، #استفراغ یا #اسهال تظاهر پیدا می ‌کند، توصیه می ‌شود بعد از یک سالگی به تدریج به کودک شیر پاستوریزه بدهید.مادر و کودکی ها درصورتی که کودک دچار حساسیت و مشکل نشد، دادن #شیر_پاستوریزه را ادامه بدهید.
البته مقدار شیر به این بستگی دارد که کودک به چه میزان از شیر مادر و شیر خشک تغذیه می‌کند.


🔵 اگر کودکی با #شیر_خشک 🍼بزرگ شده باشد، توصیه مادر و کودک بر این است که تا #یکسالگی همان شیر خشک را بدهید و بعد از یک سالگی، به تدریج دادن شیر پاستوریزه را امتحان کنید.
اگر کودک شیر پاستوریزه را دوست داشت می ‌توانید به او طی روز نیمی شیر و نیمی شیر خشک بدهید و به تدریج بر میزان آن بیفزاید. البته از تغذیه کودک با غذا غافل نشوید و حتما به او انواع سوپ را بدهید.
در وعده صبحانه تخم ‌مرغ را در برنامه غذایی‌اش بگنجانید و آبمیوه‌های طبیعی به او بخورانید.


فوروارد کن برای مامانای که نینی دارن 😍👇

@manvakoodakamm
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
👶تکنیک های مقابله با لجبازی در کودکان👧

رفتار مثبت را تشویق کنید:

همیشه برای کودک لجباز الگو تعیین کنید و نگرش مثبتی ارائه دهید. اگر از کلمات «نه»، «نمی‌توانم» یا «نمی‌خواهم» زیاد استفاده می‌کنید، احتمالاً فرزندتان نیز همین کار را خواهد کرد!.
سعی کنید به لجبازی فرزندتان با دیدی مثبت نگاه کنید. سعی کنید با پرسیدن سؤالاتی از فرزندتان که پاسخ «بله» یا «خیر» را به همراه دارد، با آنها بازی کنید. سؤالات خود را به گونه‌ای طرح‌ کنید که بیشتر اوقات پاسخ آنها «بله» باشد. با این روش به فرزند خود این پیام را می دهید که به او توجه می شود و از او قدردانی می شود.

قوانین پاداش و تنبیه وضع کنید

کودکان لجباز برای رشد به قوانین و مقررات نیاز دارند. بنابراین، مرزهای دقیقی را تعیین کنید و انتظارات خود را از او روشن کنید. از فرزندتان بخواهید که در مورد آنها، نظرات خود را ارائه دهد و بعد حتما از آنها پیروی کند. البته این مهم است که در مواقعی انعطاف پذیر باشید، مانند زمانی که در تعطیلات هستید یا در مواقعی که فرزندتان رفتاری مثبت و خوبی از خود نشان می دهد.

لباس عوض کردن

یکی از مشکلات لجبازی کودکان این است که آنها هر بار می خواهد چیزی بپوشند که برای موقعیت یا آب و هوای بیرون مناسب نیست. یکی از راه‌های کاهش تنش این است که لباس‌های فرزندتان را مرتب کنید و هر دو هفته یکبار آنها را عوض کنید. همچنین، لباس های نامناسب فصل را در دسترس او نگذارید. هر زمان که می خواهید فرزندتان لباس عوض کند، دو یا سه لباس مختلف بچینید و از او بخواهید که انتخاب کند. به این ترتیب آنها از تصمیم گیری خوشحال می شوند و شما اعصابتان خورد نمی شود!
مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
لیست غذای کودک شش ماهه به بالا
شیر مادر
اولین غذای طبیعی و عالی برای کودک شما است. نسبت ها و مقادیر مناسبی از کالری، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی برای تامین نیازهای کودک در شش ماه اول زندگی دارد.

غلات
لوگاو اولین غذای نیمه جامدی است که به نوزاد داده می شود. بعد از ۸ ماه، به برنج ضخیم تر روی برنج پخته شده بروید. تا ده ماهگی، کودک شما ممکن است برنج خانواده را تقسیم کند. با افزودن شیر مادر یا شیر خشک، لوگاو را به غذایی خوشمزه برای کودک خود تبدیل کنید. زرده تخم مرغ و پودر دیلیس را نیز ممکن است به لوگا اضافه کنید.

محصولات ریشه ای مانند سیب زمینی
این مواد غذایی سرشار از انرژی و فیبر را به کودک خود ارائه دهید. آن را له کنید و با شیر غنی کنید.

میوه هایی مانند انبه ، موز
انواع مواد مغذی را برای سلامتی فراهم می کنند. میوه هایی که منابع غنی از ویتامین سی هستند به کودک شما برای سالم نگه داشتن لثه ها، جلوگیری از کبودی آسان و کمک به بدن در مبارزه با عفونت که به آن نیاز دارد کمک می کند.
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
بازی های برای تقویت جرات مندی

بازی چشم تو چشم
به اينگونه که کودک با يکی از والدين مقابل هم بوده و به چشمهای هم خيره نگاه ميکنند، و نبايد بخندند،اين تمرين برای کودکانی با اعتماد به نفس پايين،خجالتی و ضعيف بسيار توصيه ميشود چون اين افراد قدرت نگاه کردن در چشمان طرف مقابل را ندارند و اين موجب ضعفشان ميشود.

کشتی گرفتن
با کودک خود کشتی بگيريد و بگذاريد هر از گاهی او برنده شود و هر بار که برنده ميشود با ذوق و شوق فراوان او را تشويق کنيد.

نقش بازی کنيد
در مقابل رفتار کودکان ديگر چه رفتاری از کودک خود انتظار داريد؟ شما نقش کودک خود و کودکتان نقش کودک مقابل را بازی کند، رفتاری که انتظار داريد کودکتان در مقابل کودکان ديگر داشته باشد را با ايفای نقش کودکتان اجرا کنيد، تا کودکتان ياد بگيرد، حال کودک نقش خود را و شما نقش کودک مقابل را بازی کند، از کودکتان بخواهيد همانگونه بازی کند که چندی پيش شما نقش آن را بازی کرده بوديد، و آنقدر اين بازی را تمرين کنيد تا رفتار دلخواهی که انتظار داريد نهادينه شود
مامان شکر پنیر مامان شکر پنیر ۸ ماهگی
به گفته پزشکان بهترین زمان برای دادن قطره مولتی ویتامین به نوزاد صبح تا ظهر است و فرقی نمی‌کند که قبل از شیر دادن یا بعد از آن کودک قطره خود را بخورد. اما دقت داشته باشید که اگر مولتی ویتامینی که به کودک می‌دهید، حاوی آهن نیز هست، بهتر است نیم ساعت بین مصرف آن با شیردهی فاصله بگذارید. تا خوردن شیر در جذب مولتی ویتامین اختلالی ایجاد نکند


اگر با استفاده از قطره چکان و یا قاشق موفق به دادن مولتی ویتامین به نوزاد خود نمی‌شوید، می‌توانید مقدار تعیین شده از مولتی ویتامین را در شیشه شیر ریخته و در ترکیب با شیر خشک و یا شیر مادر به نوزاد بدهید. سعی کنید مقدار شیر اندکی درون شیشه بریزید. زیرا اگر همه آن توسط کودک خورده نشود، مولتی ویتامین به طور کامل و به اندازه کافی مصرف نشده و کار شما بی فایده به حساب می‌آید.

همچنین می‌توانید مولتی ویتامین را در ترکیب با آب‌میوه نیز به کودک بدهید. البته بهتر است در این زمینه سن کودک را در نظر بگیرید زیرا در برخی از سنین کودکان مجاز به خوردن برخی از آبمیوه‌ها نیستند. چنانچه کودک پس از خوردن مولتی ویتامین آن را تف کرد یا اینکه استفراغ کرد، لازم نیست بار دیگر مکمل را به وی بدهید. اما اگر هر بار این اتفاق می‌افتد، حتما در این رابطه با پزشک مشورت کنید.


منبع : داروخانه مثبت سبز تایید شده توسط پزشک مهکامه مرادی


البته دکتر به من گفت اگر زیر نیمساعت بالا آورد مجدد دارو رو تکرار کنم
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
تکنیک های مقابله با لجبازی در کودکان

باج ندهید

بسیاری از والدین به خاطر اینکه حوصله قشقرق و داد و فریادهای فرزندشان را ندارند سریعاً تسلیم خواسته‌های او می‌شوند.
بدون اینکه بدانند این رفتار نوعی باج‌دهی به کودک محسوب می‌شود و لجبازی او را تشدید می‌کند.
به همین خاطر هنگامی که فرزندتان خواسته‌ای را با شما مطرح می‌کند صبورانه به آن گوش دهید و در صورت امکان آن را برای او فراهم کنید.
به او بگویید اگر صبور باشد و داد و فریاد نکند به حرف‌هایش بیشتر گوش خواهید داد.
تا می‌توانید سکوت و صبر فرزندتان را تشویق کنید. تشویق شما می‌تواند حتی کلامی باشد.
مثلاً به او بگویید: “به خاطر صبر و تحملت به تو افتخار می‌کنم”.
اگر خواسته فرزندتان به صلاح او نیست از طریق مکالمه‌ای دوستانه دلایل آن را برای او توضیح دهید.
اگر کودک بازهم به لجبازی ادامه داد باید تلاش کنید تا به این رفتار او بی‌توجه باقی بمانید. و در برابر او تسلیم نشوید.
اگر چند بار بتوانید در این زمینه موفق شوید متوجه خواهید شد که رفتارهای پرخاشگرانه و لجبازی‌های فرزندتان کم‌تر می‌شود.

وضعیت روحی-روانی کودک را بررسی کنید

ممکن است که فرزندتان به یک باره پرخاشگر و لجباز شده باشد.
در حالی که سبک تربیتی شما تغییری نکرده است.
در این شرایط باید به دنبال پیدا کردن مشکلی باشید که منجر به تغییر خلق و خوی فرزندتان شده است.
تغییرات اساسی در زندگی مانند جا به جایی خانه، مرگ والدین و یا آشنایان نزدیک می‌تواند از جمله مواردی باشد که در کودک اضطراب ایجاد کرده و باعث شود که او این اضطراب‌ها را به شکل رفتارهای مخرب نشان دهد.