۴ پاسخ

من جشم پسرم سرماخورد یکروز توش شیرریختم روز بعد خوب شد ینی اشتبا بودع؟؟

من شنیدم میگن به نوزاد که خوابیده شیر بده یهو خوابت میبره ازدهنش درمیاره شیر میره گوشش عفونت می‌کنه خوابیده شیر ندید حالا برادرمانش استفاده میکنن

سلام گلم خوبی شما
از شیر گرفتن پسرمون ب کجا رسید

مری مامان از مطلب درست و خوب ❤️❤️

سوال های مرتبط

مامان Howra🧚🏻‍♀️ مامان Howra🧚🏻‍♀️ ۱ سالگی
مامان Howra🧚🏻‍♀️ مامان Howra🧚🏻‍♀️ ۱ سالگی
‍ صبحانه سنین مختلف🧀🍞

6ماه تا یکسال:

☕️وقتی برای اولین بار به کودک غذا می دهید سعی کنید عادت خوردن #صبحانه را در فرزندتان جا بیاندازید.✅️

هر چند نوزاد بخصوص اگر با #شیر_مادر تغذیه شود، قسمتی از شب هم شیر خورده و شاید صبح زیاد گرسنه نباشد ولی حضور او در سر سفره صبحانه در کنار اعضای خانواده مهم است.✅️

برای این گروه سنی #حریره_بادام یا #فرنی صبحانه خوبی است.🍚🍢
می توانید مواد لازم را برای مدت مثلا یک هفته آماده کنید.
آرد برنجی 🍚که خودتان آسیاب و آماده کرده اید و بادام🥜 آسیاب شده، اگر مقداری از شیر خودتان را هم بعد از شیر خوردن نوزاد بدوشید می توانید تا دو سه روز در یخچال نگهداری کنید و برای تهیه فرنی🍧 و حریره🍘 از آن استفاده کنید.

با بزرگتر شدن کودک می توان موادی مانند #پوره های مختلف یا #زرده_تخم_مرغ🍳 هم برای صبحانه قرار داد.
مثلا اگر برای خودتان تخم مرغ آب پز کرده اید نصف زرده آنرا با حریره کودک مخلوط کنید.✅️

ماست چکیده را هم میتوان در کنار صبحانه استفاده کرد.
(در غذای کودک زیر یکسال #نمک و #شکر اضافه نکنید، #عسل هم ممنوع است)

👶🏻🍼 @ninifood
مامان آرتین مامان آرتین ۱ سالگی
مادران چگونه روی پسرانشان تاثیر می گذارند؟
تاثیر مادر بر پسر از جهت جسمی و روحی بسیار مهم است:

نیازهای جسمی فرزند پسر که باید توسط مادرانشان برآورده شود عبارت است از :

تغذیه و توجه به سلامت جسمی
توجه به تغذیه فرزند پسر( زیرا پسران قویتر قطعا در گذشته به لحاظ تغذیه ای تامین بوده اند و از مواد غذایی سالم استفاده می کرده اند. رشد پسران در دوران کودکی بسیار حائز اهمیت است )

تامین محیطی شاد برای پسران ( که باعث دلگرمی بیشتر آن ها به خانه شده و کمتر وقت خود را خارج از خانه می گذرانند)
نیازهای روحی فرزند پسر که باید توسط مادرانشان برآورده شود عبارت است از :

محبت و عشق دو نیاز مهم و اساسی فرزندان پسر است که باید تا حد ممکن برآورده شود.
آگاه کردن پسران از خطرات محیط و اجتماع و دور کردن آن ها از دوستان بد
تعلیم و تربیت درست پسران (به لحاظ اخلاقی، علمی و تربیتی مادر تا سن بلوغ پسر وظیفه دارد هر آنچه نیاز است را به فرزندش تعلیم دهد)
مادران باید خود الگوی خوبی برای پسرانشان باشند. نوع پوشش مادر بسیار مهم است. بهتر است در دوران بلوغ پسر مادر مراقب نوع پوشش خود باشد.
مامان آرتین مامان آرتین ۱ سالگی
تاثیر مادر بر پسر آنقدر زیاد است که در اکثر موارد نیمی از خصوصیات پسر دقیقا شبیه مادرش می شود. بر عکس تصورات بعضی ها که فکر می کنند رابطه پدر و پسر بهتر از مادر و پسر است به شما بگوییم که پسر ها به شدت به مادرانشان وابسته می شوند و از آن ها الگو می گیرند. پس نقش مادر در تربیت پسر بسیار مهم است و در شکل گیری هویت او تاثیر زیادی دارد. مادران عزیز تصمیم با شماست. اینکه دوست دارید پسری شجاع و جسور تربیت کنید یا فردی ضعیف و لوس تحویل اجتماع دهید کاملا به شما و نوع تربیتتان بستگی دارد.شاید با خود بپرسید چرا پسران بیشتر به مادرانشان وابسته می شوند؟ علتش کاملا مشخص است. پسرها به دلیل قدرت طلبی و زمخت بودن به لحاظ احساسی، نیاز به محبت دارند. آن ها به دنبال کسی هستند که نازشان را بخرد و با او مهربان باشد. معمولا پدرها نمی توانند احساساتشان را در ظاهر بروز دهند. مادر علاوه بر اینکه جنس لطیف تری است، احساساتش نسبت به فرزندانش در ظاهر هم به شدت زیاد است. از این رو پسران گرایش بیشتری به مادرانشان دارند و تاثیر مادر بر پسران به شدت ملموس است.
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
پرت كردن اشيا توسط كودک بنا به محدوده سنی خود، با چالش هایی رو به رو می شوند. بسیاری از کودکان روحیه بسیار حساس و شکننده ای دارند و همین امر، اهمیت برخورد پدران و مادران را دو چندان می‌کند. رفتارهایی مانند جیغ زدن، پرت کردن اشیا در کودک و رفتارهایی از این قبیل جز عادت هایی هستند که برخی کودکان در سنین خاصی آن را تجربه می کنند، لذا با روش های درست رفتاری می‌توان این عادت ها را از لیست رفتارهای کودک حذف کرد.

کودکان از سن حدود 14 ماهگی، پرتاب اشیا را دوست دارد و از انجام این عمل، ذوق می کند که نوعی پیشرفت استعداد های حرکتی محسوب می گردد. جالب است که بدانید، کودک به تدریج اشیا را با وسایل مختلف امتحان می کند تا ببیند چه بلایی بر سر هر کدام می آید، به عنوان مثال کودک می آموزد که پرتاب توپ اسباب بازی با پرتاب میوه تفاوت دارد. پرتاب کردن اشیا در کودک، مستلزم هماهنگی بین دست ها و چشم های کودک است، هنگامی که کودک شروع به پرتاب کردن اشیا می کند، نه تنها بسیار به خودش می بالد که یک مهارت را کشف کرده بلکه پدر و مادران باید از این پروسه پیش آمده استقبال می کنند.
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
اگر کودک شما، تلفن همراه شما را برای پرتاب کردن انتخاب نمود، با حفظ آرامش خود، تلفن همراهتان را از دست او گرفته و به آرامی برای وی توضیح دهید که به جای موبایل، توپ فومی یا پارچه ای خود را پرتاب کند.

پرتاب اشیا توسط کودک هنگام عصبانیت نادیده بگیرید
اگر کودک شما برای تخلیه خشم و عصبانیت خود، وسیله ای را پرتاب می کند، از این عمل او به صورت کامل چشم پوشی کنید زیرا اگر به این رفتار او توجه کنید، کودک برای جلب توجه شما، مجدد به این عمل اقدام می کند و به پرتاب اشیا اصرار می ورزد. در مقابل اگر متوجه شدید که پرتاب اشیا توسط کودک همراه با حالت عصبانیت و دلخوری همراه است، او را تشویق کنید که همیشه علت ناراحتی خود را در قالب کلمات بیان کند و با شما در مورد علت عصبانیتش در هر موردی که باشد، صحبت کند و به شما اعتماد کند که به وی کمک خواهد کرد.

راهکار دیگر، مشغول کردن او برای پرت کردن حواس کودک است، بهترین راهکار، بازی با کودک است که با این کار، به تدریج از پرت کردن اشیا یا کوبیدن سرش به دیوار،خودداری می کند.
مامان دخترم مامان دخترم ۱ سالگی
💢کنترل خود را از دست ندهید ...

بهانه گیری کودکان واقعا آزار دهنده است.
علاوه بر جیغ زدن و غرغر کردن شاید کودک لگدپراکنی کند یا پاهایش را به زمین بکوبد، اشیا را به اطراف پرت کند، دیگران را کتک بزند یا حتی نفس خود را حبس کند تا کبود شود. تحمل و کنترل این رفتارها واقعا طاقت فرسا است اما والدین باید مطمئن باشند که حبس نفس تا مرحله کبودی نیز نوعی بهانه گیری و کج خلقی کودکانه است.

هنگامی که کودک در حال جیغ و داد کردن است به حرف ها و دلیل های شما گوش نمی دهد و با حالتی منفی به فریادها و تهدیدهای شما پاسخ می دهد. هرچه بیشتر سر او داد بزنید که آرام تر شود، او با صدای بلندتری جیغ می زند.

در این مواقع شاید بهترین کار این است که کنار او بنشینید و چیزی نگویید. به طور کلی، بودن در کنار کودک هنگام بدرفتاری هایش روش خوبی است. کودکان خودشان هم از خشمی که دامن آنها را گرفته است می ترسند و بودن شما در کنار آنها موجب آرامششان می شود.

─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo