سوال های مرتبط

مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
اگر کودک شما، تلفن همراه شما را برای پرتاب کردن انتخاب نمود، با حفظ آرامش خود، تلفن همراهتان را از دست او گرفته و به آرامی برای وی توضیح دهید که به جای موبایل، توپ فومی یا پارچه ای خود را پرتاب کند.

پرتاب اشیا توسط کودک هنگام عصبانیت نادیده بگیرید
اگر کودک شما برای تخلیه خشم و عصبانیت خود، وسیله ای را پرتاب می کند، از این عمل او به صورت کامل چشم پوشی کنید زیرا اگر به این رفتار او توجه کنید، کودک برای جلب توجه شما، مجدد به این عمل اقدام می کند و به پرتاب اشیا اصرار می ورزد. در مقابل اگر متوجه شدید که پرتاب اشیا توسط کودک همراه با حالت عصبانیت و دلخوری همراه است، او را تشویق کنید که همیشه علت ناراحتی خود را در قالب کلمات بیان کند و با شما در مورد علت عصبانیتش در هر موردی که باشد، صحبت کند و به شما اعتماد کند که به وی کمک خواهد کرد.

راهکار دیگر، مشغول کردن او برای پرت کردن حواس کودک است، بهترین راهکار، بازی با کودک است که با این کار، به تدریج از پرت کردن اشیا یا کوبیدن سرش به دیوار،خودداری می کند.
مامان محدثه مامان محدثه ۱۵ ماهگی
♦️نوزادان تا دو سالگی بیشترین تعداد سلولهای عصبی در مغز را دارند. این سلول ها بین ۶ ماهگی تا ۵ سالگی به مرور از بین می روند چون انسان به همه این سلول ها احتیاج ندارد. اما اگر مادری افسرده باشد و نتواند با نوزاد ارتباط عمیق عاطفی برقرار کند، اگر فرزندشان را ساعت ها جلوی تلویزیون بگذارند، اگر در خانه استرس باشد، اگر مرتباً کودک را دعوا کنند، اگر کودک کتک بخورد، سلولهای مغز کودک با سرعت بیشتری از بین می‌رود که بعدها باعث مشکلاتی شبیه بیش فعالی، افسردگی، اضطراب، اعتیاد و وابستگی و غیره می‌شود.


چگونه باعث رشد مغز کودک تان بشوید؟
هر زمان فرزند شما از طرف شما بازخورد و واکنش مثبت بگیرد، سلول های جدید ساخته میشود.
هر زمان به چشمهای فرزندتان نگاه کنید و به هم لبخند بزنید،
هر زمان کار خوب فرزندتان را تشویق کنید،
هر زمان با هم بخندید، هر زمان با محبت به زبان بیاورید فرزندتان چه کار خوبی انجام داده
و هر زمان فرزندتان را با عشق به آغوش بکشید، مغز کودکتان رشد می کند.

تا می توانید مچ فرزندتان را هنگام انجام کار خوب بگیرید و به زبان بیاورید چه کار خوبی انجام داده است.
⁣⁣
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
یکی از بهترین راه‌ها برای حل این مسئله، پاک کردن صورت آن است. اگر خودتان را به نشنیدن بزنید و به این رفتارهای فرزندتان هیچ واکنش مثبت و حتی منفی نشان ندهید تا اندازه زیادی برای حل مشکل قدم برداشته‌اید. یادتان نرود حتی نشان دادن واکنش‌های منفی مثل اخم کردن، سرزنش و حتی کتک زدن کودک به او در تقویت این رفتار انگیزه می‌دهد پس بی‌تفاوتی و نادیده گرفتن را جایگزین هر واکنشی کنید.

اما تنها زمانی سمت این درمان بروید که حال‌تان خوب باشد و توانایی کنترل خشم‌تان را در حالی‌که جیغ و داد‌های گوشخراش او را می‌شنوید، داشته باشید. میزان گریه کودک‌تان بستگی به این دارد که چقدر به این شیوه عادت کرده باشد. اگر در میان راه از ادامه مسیر منصرف شوید باید خود را برای شنیدن صداهای بلندتر او آماده کنید چون به او آموزش داده‌اید تا با سطح گریه بالاتر به خواسته‌اش برسد. کنار آمدن با کودکان سخت دشوارتر است. والدین باید با آگاهی از اخلاق فرزندشان صبوری بیشتری در درمان داشته باشند.
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
علت نق زن کودک,بهانه گیری کودک


(نق زدن مساله شایعی در کودکان است )

مهم نیست چه اتفاقی می‌افتد. هر مخالفت یا مقاومت کوچکی در برابر خواسته‌هایش می‌تواند اشک‌هایش را سرازیر کند

اگر جیغ و گریه‌های فرزندتان تمامی ندارد

از شماست که بر شماست
به جای متهم کردن فرزندتان بهتر است نگاهی به رفتارهای خودتان بیندازید؛ بدون شک فرزندتان از ابتدا این‌گونه نبوده و اشتباه‌های رفتاری شما از او یک کودک نق‌نقو ساخته است. یادتان نرود محیط بر کوچک‌ترین رفتارها و عادات فرزندتان اثر می‌گذارد و هر رفتار یا واکنش کوچکی از سوی شما می‌تواند رفتارهایی را در فرزندتان ماندگار کند که تغییر دادن‌شان کار ساده‌ای نیست. شاید در گذشته زمانی‌که حال‌تان خوب بوده یا حوصله نق زدن‌های فرزندتان را نداشتید به خواسته‌های او گوش دادید و اکنون او یاد گرفته می‌تواند با نق زدن به خواسته‌اش برسد.

گذشته از این، شاید مشاهده رفتار کودکان دیگر فرزندتان را به نق زدن ترغیب کرده باشد. بچه‌ها با دیدن کودکی که با جیغ و داد به خواسته‌اش می‌رسد از این شیوه الگوبرداری می‌کنند و با صدای بلند نیازهای‌شان را فریاد می‌زنند. کافی است در چنین شرایطی با دیدن گریه و شیون فرزندتان به خواسته او تن داده باشید تا برای مدت‌ها از سلاح فریاد و جیغ برای رسیدن به خواسته‌هایش استفاده کند.
مامان محدثه مامان محدثه ۱۵ ماهگی
♦️عشق مادر به فرزند از کجا می‌آید؟❤️

💟 هنگام زایمان بدن زن مقدار زیادی اندورفین تولید و به خون ترشح می‌کند. اندورفین‌ها یا مسکن‌های طبیعی بدن موادی هستند که از غدد مخاطی و هیپوتالاموس ترشح می‌شوند و اثر اصلی آنها تسکین درد است.

💟اندورفین‌ها که مرفین طبیعی بدن خوانده می‌شوند در حقیقت بسیار شبیه به مخدرها – مانند مرفین و دیگر مشتقات تریاک – عمل می‌کنند.

💟هنگام زایمان و پس از آن میزان اندورفین در خون مادر بسیار زیاد است و به یک معنا او نشئه است و لذت می‌برد. علاوه بر اندورفین هورمون دیگری هم در خون مادر، هنگام زایمان ترشح می‌شود:
اوکسی‌توسین که مسئول ارتباط عاشقانه است.

💟هنگامی که نوزاد سر بر پستان مادر می‌گذارد، مقداری از این هورمن ترشح می‌شود و علاقه و بستگی مادر به فرزندش را تشدید می‌کند.
پژوهشگران در تحقیقی که در سال ۲۰۰۷ منتشر شد ثابت کردند که در ماه‌های نخست بارداری این هورمون در بدن زن عمل می‌کند.

💟آن‌ها همچنین دریافتند که هر چه میزان این هورمون در خون مادر بیشتر باشد، به همان اندازه محبت و پیوند مادر با فرزندش بیشتر است.❤️
⁣⁣