سوال های مرتبط

مامان محدثه مامان محدثه ۱۴ ماهگی
♦️نوزادان تا دو سالگی بیشترین تعداد سلولهای عصبی در مغز را دارند. این سلول ها بین ۶ ماهگی تا ۵ سالگی به مرور از بین می روند چون انسان به همه این سلول ها احتیاج ندارد. اما اگر مادری افسرده باشد و نتواند با نوزاد ارتباط عمیق عاطفی برقرار کند، اگر فرزندشان را ساعت ها جلوی تلویزیون بگذارند، اگر در خانه استرس باشد، اگر مرتباً کودک را دعوا کنند، اگر کودک کتک بخورد، سلولهای مغز کودک با سرعت بیشتری از بین می‌رود که بعدها باعث مشکلاتی شبیه بیش فعالی، افسردگی، اضطراب، اعتیاد و وابستگی و غیره می‌شود.


چگونه باعث رشد مغز کودک تان بشوید؟
هر زمان فرزند شما از طرف شما بازخورد و واکنش مثبت بگیرد، سلول های جدید ساخته میشود.
هر زمان به چشمهای فرزندتان نگاه کنید و به هم لبخند بزنید،
هر زمان کار خوب فرزندتان را تشویق کنید،
هر زمان با هم بخندید، هر زمان با محبت به زبان بیاورید فرزندتان چه کار خوبی انجام داده
و هر زمان فرزندتان را با عشق به آغوش بکشید، مغز کودکتان رشد می کند.

تا می توانید مچ فرزندتان را هنگام انجام کار خوب بگیرید و به زبان بیاورید چه کار خوبی انجام داده است.
⁣⁣
مامان محدثه مامان محدثه ۱۴ ماهگی
♦️عشق مادر به فرزند از کجا می‌آید؟❤️

💟 هنگام زایمان بدن زن مقدار زیادی اندورفین تولید و به خون ترشح می‌کند. اندورفین‌ها یا مسکن‌های طبیعی بدن موادی هستند که از غدد مخاطی و هیپوتالاموس ترشح می‌شوند و اثر اصلی آنها تسکین درد است.

💟اندورفین‌ها که مرفین طبیعی بدن خوانده می‌شوند در حقیقت بسیار شبیه به مخدرها – مانند مرفین و دیگر مشتقات تریاک – عمل می‌کنند.

💟هنگام زایمان و پس از آن میزان اندورفین در خون مادر بسیار زیاد است و به یک معنا او نشئه است و لذت می‌برد. علاوه بر اندورفین هورمون دیگری هم در خون مادر، هنگام زایمان ترشح می‌شود:
اوکسی‌توسین که مسئول ارتباط عاشقانه است.

💟هنگامی که نوزاد سر بر پستان مادر می‌گذارد، مقداری از این هورمن ترشح می‌شود و علاقه و بستگی مادر به فرزندش را تشدید می‌کند.
پژوهشگران در تحقیقی که در سال ۲۰۰۷ منتشر شد ثابت کردند که در ماه‌های نخست بارداری این هورمون در بدن زن عمل می‌کند.

💟آن‌ها همچنین دریافتند که هر چه میزان این هورمون در خون مادر بیشتر باشد، به همان اندازه محبت و پیوند مادر با فرزندش بیشتر است.❤️
⁣⁣
مامان آرتین مامان آرتین ۱ سالگی
مهم ترین نقش مادر در تربیت پسر چیست؟

اما مهمترین نقش مادر در تربیت پسر این است که او را خودساخته، قوی و مستقل تربیت کند.

پسری که محبت مادر را چشیده باشد به دنبال محبت در خارج از خانه نمی گردد.

پسری که مادرش به او یاد داده در مشکلات کوچک و بزرگ روی پای خودش بایستد، در آینده لنگ نخواهد ماند و بدون کمک دیگران بر چالش های زندگی اش غلبه خواهد کرد.

پسری که بداند در کجا و چگونه و با چه لحنی صحبت کند قطعا مادری داشته که تمام این جزئیات کوچک و بزرگ را از کودکی به او آموزش داده است.

پسری که می داند چگونه به همسرش محبت کند، مادری دارد که به او محبت کرده است.

پسری که مردی موفق در اجتماع شده و همسری کامل است قطعا الگوی خوبی داشته و والدین مهم ترین الگوهای او هستند.

پسری که احترام بزرگتر از خود را دارد در خانواده ای رشد کرده که مادر و پدرش احترام یکدیگر را دارند. مادرش احترام را برای او ترجمه کرده است.

پسری که دیگران را تشویق می کند یا به دیگران انرژی مثبت می دهد، قطعا مادری دارد که او را تحسین و تشویق می کند.

پسری که در قبال دیگران مسئولیت پذیر است و در زندگی شخصی و اجتماع خود را موظف می داند که به دیگران کمک کند، حتما مادری دارد که مسئولیت پذیری را برای او معنا کرده است.

اگر فکر میکنید که نمی توانید همچین فرزندی تربیت کنید کافی است به مشاوره کودک مراجعه کنید. مشاور با بررسی روحیات و اخلاق پسرتان بهترین راهکار را در اختیار شما مادران عزیز قرار می دهد. ولی از شما خواهش می کنیم که این مساله را جدی بگیرید.
مامان آرسین مامان آرسین ۱ سالگی
غذا كه تمام ميشود پدر خانواده ميگويد:
دخترم به مامانت كمک كن و مادر لبخند ميزند و پسر خانواده بدو به سراغ بازی ميرود
و اين صحنه خود ميشود كلاس بزرگ آموزش كليشه ها به كودكان، دختر ياد ميگيرد كمک به مادر و كار خونه وظيفه ی منه چون دخترم
پسرهم ياد ميگيرد من نبايد حتی بشقاب خودم رو به آشپزخونه ببرم چون پسرم.

همين ميشود كه بعد از يک عمر همان پسر در زندگی مشترک اگر بعد از ظهر هم به خانه برسد
صبر ميكند تاهمسرش هرجا هست بيايد و برايش شام آماده كند و سفره بچيند. چون ياد نگرفته هركس زودتر رسيد و سرحال تر است ميتواند برای يارش كه خسته و كوفته از راه ميرسد غذا درست كند.

همين ميشود كه دختر خانواده وقتی كه ازدواج كرده است، فرزندانی دارد و شاغل هم هست باز انجام تمام كارهای خانه را آن هم بدون هيچ كم و كاستی وظيفه ی خود ميداند
و در اكثر اوقات هم در اين حجم عظيم از مسئوليت قيد شغلش را ميزند چرا كه در ان صورت بهتر و دست تنهاتر از پس خانه داری بر می آيد.

بايد ريشه رفتارهايی از اين قبيل كه مردان در خانه دست به سياه و سفيد نميزنند و زنان به جسم و روحشان فشار می آورند با خستگی و دست تنهايی بازهم خانه و زندگيشان از تميزی برق بزند را در آموزش های كودكی شان در خانواده جست و جو كرد.

👩‍👧‍👦 @dorehamimadara