۴ پاسخ

بله خیلی تاثیر داره پسر منم یکبار دعوامونو دید از اون به بعد حتی حرف عادی هم با همسرم میزنیم میترسه که نکنه دعوا باشه

من خودم به مادرپدر مثل شما داشتم تو خونه هر روز دعپا و بزن بزن بود من و خواهرم شاهد همه چی بودیم اونام تا مرز طلاق رفتن ولی از اون دعوا استرس و مشکل عصبی و افسردیش برای منو خواهرم موند کرچه الان باهم خیلی خوبن ولی دوران کودکیمو فقط با استرس نکنه دعوا بشه امشب فردا و..گذروندم ولی خیلی تاثیر داشته الان حتی از شوهرمم متنفر هم بشم نمیزارم بچمم مثل من تو اون شرایط کودکی من خدایی نکرده قرار بگیره من وقتی میبینم دورو برم دعوا و مشکل دارن زن و شوهر اول دلم برا بچه اون خانواده میسوزه چون ببشترین اسیب رو اون میبینه جلوشون دعوا نکنین گناه دارن💕

وای تور خدا هیچ وقت فک جدایی نکن ک واقعا اون بچه بیجاره بدبخت میشه سعی کن همه جور بسازی بخاطره بچه

صد در صد ✋🏻

سوال های مرتبط

مامان دخترام👭💞 مامان دخترام👭💞 ۴ ماهگی
سلام دوستان
میخواستم یچیزی بگم که نمیدونم گفتنش چقدر درسته
دختر بزرگ من الان دوسال و نیمشه از ۵روزگیش چندباری بستری شد بیماری داشت دارو میخوره هنوزم تحت درمانه خیلی خیلی از نظر جسمی بدنش شل و ضعیف بود رشد جسمیش خیلی عقب موند الان هنوز وزنش به ۸نرسیده بخاطر شل بودن عضلاتش حدود یکسال و نیمگی تازه چهاردست و پا رفت ۸روز مونده بود به تولد دوسالگیش تازه خودش بدون کمک راه رفت
یکی از دایی‌هام هروقت میدید نه به قصد تیکه به قصد شوخی یه حرفی رو به دخترم میزد که من واقعا ناراحت میشدم وقتی میگفت تو رو نشون نمیدادم ولی از ته قلبم ناراحت میشدم درسته دخترم ضعیف بود ولی خوب هرچی که بود بچم بود دوست نداشتم کسی چیزی بگه
این داییم ۴تا بچه داره دوتا دختر دوتا پسر که بچه اخرش از دختر بزرگ من سه ماه کوچیکتره ولی خیلی ماشالا درشت و قد بلنده
حالا اتفاقی که افتاد پسر بزرگ این داییم سه ماه پیش مریض شد بستری که کردن مشخص شد دیابت داره و الان انسولین میزنه
نمیدونم چرا ولی حسم میگه بخاطر حرفایی که به دخترم میزد اینطور شد چون واقعا دلم میشکست
بنظرتون حسم درسته؟
البته بگم دخترم از نظر جسمی عقبه ولی ذهنی ماشالا خیلی خوب و اوکیه
تو این سنش کامله کامل صحبت میکنه شعر و آهنگ بزاریم بار سوم چهارم همخونی میکنه
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
تأثیر منفی مشاجره های والدین بر فرزندان

◻️ اغلب والدین فکر می‌کنند بچه‌ها متوجه ناسازگاری‌ها و تعارضات بین آنها نمی‌شوند.
تحقیقات نشان می‌دهد بچه‌ها حتی از شش‌ماهگی نسبت به صداهایی که در اطراف خود می‌شنوند و بویژه گفت‌وگو‌های ناشی از استرس و برخوردها و منازعات پرخاشگرایانه واکنش می‌دهند.

◻️ شواهد و مدارک تجربی نشان می‌دهد چیزهایی که والدین تجربه می‌کنند، بچه‌ها هم تجربه خواهند کرد. این رفتارها می‌تواند منجر به ایجاد احساس استرس و اضطراب در بچه‌ها شود.

◻️این خصوصیات رفتاری می‌تواند تأثیر بسیار مهمی بر اعتماد به نفس و عزت نفس آنها داشته باشد و چه بسا زندگی آینده آنها با خطرات جدی مواجه خواهد شد.

🔹چه باید کرد!

◻️ والدین باید سعی کنند مشاجرات و بگوومگو هایشان را به دور از چشم بچه‌ها انجام دهند و در صورت امکان بعد از این‌که بچه‌ها به خواب رفتند با یکدیکر گفت‌وگو کنند و حتماً هم به نتیجه قابل قبولی برسند؛ به‌گونه‌ای که رفتاری ناشی از آرامش در پیش بگیرند. زیرا توجه داشته باشید وقتی والدین حس خوبی به هم ندارند حتی اگر مشاجره‌ای هم با همدیگر نداشته باشند بچه‌ها متوجه می‌شوند شرایط مطلوبی بر خانه حکمفرما نیست و احساس امنیت نمی‌کنند.

◻️بنابراین باتوجه به این‌که هیچ گریزی از اختلافات خانوادگی نیست والدین حتماً باید قانونی را در خانه وضع کنند که به موجب آن کسی حق نداشته باشد کودکان را به هر نوعی در مشکلات و ناملایمات زندگی خود دخالتی بدهد.